2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 03:10,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Hakan Hoca ile devam etmek doğru karar, iyi hoca mı kötü hoca mı karar veremedim ama şampiyon hoca o net, bence elindeki kadrodan maksimum verim aldı daha iyisi olamazdı, bir çok maça doğru 11 ile çıktı, gerektiğinde gereken oyuncuları kulübeye yollayıp gereken oyuncuları sahaya attı, bizi çıldırttığı ve  hatalarının olduğu çok maç oldu ama daha iyi kadroyla daha iyi iş yapabilir gibime geliyor.

Ben transfer konusunda şahsen başkana güveniyorum, ligde yerli kalitesi birbirine yakın zaten olayı yabancı kalitesi belli ediyor, bu sene nasıl oldu biliyorum ama iyi yabancılar aldık, yabancı konusunda aynı başarıyı sürdürürmemiz lazım.

Balde, Eren ve Sergio kalır, ligde atanın iyi olacak, santraforun kadar güçlüsün, iyi santrafor alır yanına da bir kaç iyi hücumcu ekleyebilirsek başarılı oluruz.

Mevcut kadrodan maksimum 10 oyuncu kalmalı fazlası duygusallığa girer.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by genoa28 - 12-05-2021, 03:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)