2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 22:30,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben de mevcut kadronun süper ligde ilk 11 için yetmeyeceğini ancak rotasyonda kaliteli olanların iş yapacağını düşünüyorum.

Kale: Onurcan, Transfer, Tolgahan (Sözleşmesi devam ediyor, 3.kaleci olarak kalabilir)
Sağ bek: Transfer, Hayrullah
Stoper: 2 kaliteli transfer, Sergen, Yabancı sınırı durumuna göre Diarra/Sadi (Sadi'yi yerli ve uygun 4.stoper olacağı için yazdım)
Sol Bek: Transfer, Hüsam (Hüsamettin benim kırmızı çizgim)
Orta Saha: Transfer, Transfer, Nalepa, Uzo, Erol Can (Yetenekleri kısıtlı ancak canını dişine katıyor, kaşarlar geleceğine bizim çocuğumuz oynasın),Mehmet Taş (Umarım futbolu bizde bırakır, ayrıca 3 mevkiyi yedekliyor)
Kanatlar: Transfer, Transfer, Sergio, Eren (Eren'in oyun tarzını pek sevmesem de hem kanadı hem de forveti yedekleyebilir, burada iki transferin de doğrudan katkı verecek adamlar olması gerekiyor)
Santrafor: Transfer, Balde, Transfer

Benim açımdan minimum 10-11 kaliteli transfer gerekiyor, gönül bu başarıyı getiren tüm takımla devam etmek ister ancak gerçekleri de görmek gerekiyor. Maddi açıdan fazla açılmadan doğrudan katkı verebilecek isimleri bulabilirsek hem şehir hem kulüp ihya olur, bu bir gerçek. Bu yaz takip etmesi en keyifli başlık tartışmasız burası olacak.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by yyh_28 - 12-05-2021, 22:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)