2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
17-05-2021, 10:34,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ömer Bayram isim olarak gitmez bize. Hiç izlemedim bu arada, futbolunu bilmem iyi kötü demiyorum. Ama büyük takımda forma bulmuş ve üstelik İstanbul gibi bir metropolden Giresun'a uyum sağlaması ayrı dert, kariyer olarak kendini takımdan üste görme ihtimali ayrı dert. İsteyeceği para da cabası. Eğer büyük takımlardan oyuncu alacaksak bu ancak önceki sene Beşiktaş'ın süre alması için Ümraniye'ye kiraladığı Hasic örneği gibi olmalı. O durumda Ümraniye yerine biz olabiliriz mesela. Hem potansiyelli genç, kadroda beklenti içinde oldukları bir oyuncu. Bu durumda bir oyuncu 1.ligdeki bir takmdakinden çok daha fazla kasar kendini göstermek için, hele birde kendi takımına karşı ekstra motivasyonla çıkar ki, büyük takımlardan puan alma şansımızı artırır. 

Süper ligi hiç izlemediğim için ismi geçen oyuncuların futboluna yorum yapamıyorum, sadece durumuna göre mantık yürütüyorum. 

Bu arada dün bir video da denk geldim, Beşiktaş Ghezzal'ı 350-400 bin euro gibi bir paraya oynatmış.  Geç buldular falan ama mükemmel iş başarmış transfer komitesi. Bu fiyata getirdikleri oyuncu takımı şampiyonluğa taşıdı. İsteyince oluyor yani.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 17-05-2021, 10:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)