2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-08-2021, 15:06, (This post was last modified: 10-08-2021, 15:11 by Giresun28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bu takıma acil sol bek sol açık bir tanede forvet lazım o transferler gelince takım kademe atlar oyun fena değildi dün bazı nölgeler çok aksadı ama orta sahayı beğendim ben 3 lü oynatacak belli 6 8 8 bana görede çok mantıklı taktik geride Zeki ve Alexis iyidi Douglas biraz riskli stoper bu yıl 2 3 kırmızi görürse şaşırmam genel olarak beklediğimden iyidi takım zaten hocanın takımları ust duzey mucadele ediyor buna alıştık 10.hafta belli olur napacağımız
Tribünde yaşanan olayı çozecekte yonetim bu arada emniyetle bie gorusme yaparsın rakip takım formasiyla gelen arkadaslarida deplasman tribunune aldırirsin en mantıklısı bu çünkü bu olaylar hep olacak çok şaşırmamak lazım oraya gelen topçuda o küfrü yiyecegini tahmin etmesi lazım edenlerin geneli zaten 15 16 yasindaki cocuklardir ciddiye alipta cevap verme yanlis ama hazirlik macinda bu kadar gerilmekte yersiz bana göre yönetimin bir yanlışıda Giresun taraftarına sattığı fiyattan Fb taraftarınada bilet satması bu cok konusulmadi ama bence buyuk hata 10 lira bile olsa daha pahalı yapılması lazımdı yeni statta deplasman tribunun tek kat bir arada olmasıda organize bir iç saha tribunu olmazsa bu sene her maci deplasman olarak yasayacagimizin gostergesi

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Giresun28 - 10-08-2021, 15:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)