Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
30-08-2021, 10:16,
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor
adam adam gidelim değerlendirelim.
okan ilk maçtaki gs ye karşı olan özgüven gitmiş..
zeki her geçen gün daha da kötüleşiyor. demirin tuncuna sağ bekin zekisine kaldık.
stoper tandemi oturur . ben bu maç daha da kötü bekliyordum ancak her geçen gün iyiye gidiyor. douglas kesici perez hızlı ancak ileriye çok çıkıyor arkasına bakmadan sorun teşkil edebilir.
sol bek kimin oynadığı hiç belli olmadı emre ile aziz ikiside bekteydi tuhaf birşey oldu orada. ama aziz biraz daha yedek kalır gibime geliyor.
pelupessy boş alanı iyi savunuyor . çok bir esprisi yok toplayıcı özelliği var. 6 numara biraz daha agresif olabilir kesiciliği olabilir. sadece basıyor adam karşılıyor.
flavio bu maç sonradan biraz bitti . efektif hareketleri var ancak anlaşabildiği kimse yok.
diabate bu çocuk 3 haftaya tamamdır. çok hareketli top alıp gidebiliyor. iş yapar orta alana biri gelince kanada kayar umarım .
sergio geçen sene böyle değildi. tabi seviye çok yüksek değildi. kendisine pek iyi bakmamış. kondisyon şart. 60 da bitiyor. iş yapar yapmaz değil ancak 60 a kadar.
umut bu kadar kötü beklemiyordum . hiç birşey yapamadı. geriye geldi desteğe top alışverişe ancak hiç birşey yapamadı. balde ile başlamak daha doğru .

doukara sol kanada eyvallah . ancak forvete olmaz . adam zaten forvete diye girdi sol kanada geldi hep. sol kanada sonradan girebilir. temposu yüksek maça gelemez
sankhare gs maçında çok iyi başlamıştı . kasımpaşa maçı olsun kötüydü bu maç da keza çok iyi değildi. belki alışma süreci vs vs ama böyle giderse boş .

geriye dönüp gönderdiklerimize bakıyorum.
eren ; solda sonradan girip oynayabilirdi.
nalepa ; bu yüksek tempoyu kaldıramaz . alt ligde bu kadar koşu mesafeleri yok iki pas atıyorsun bir duran top tamamdır.
mehmet taş ; stoper veya sağ beki yedekleyebilirdi yerli olarak .

olası durumda erol ve diarra giderse helal olsun derim. erol yerli ve alt yapı kontenjanını dolduruyor göndermek olduğu gibi boş. ama gönderilecek gibi alt yapıdan çoluk çocuk bir kaç kişinin lisansı çıkmış.
madem gönderecektin altınordu ile takas yapardın . metehan göz göre göre gitti boşa.
ayrıca düşeceğimizi bu kadar çok dillendiriyorsak bu adamlarla çıktık bu adamlarla düşerdik .
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 3.Hafta | Giresunspor - Trabzonspor - by semiko - 30-08-2021, 10:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)