Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
13-09-2021, 22:30, (This post was last modified: 13-09-2021, 22:32 by sokakbaşımeyhane.)
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
Samet aybaba bu takımı toparlar...Ünalın işi değil bence..Takımda otorite yoksunluğu değil yetenek yoksunluğu ve adam gibi kadro kuramama problemi var..Ünal sadece disiplin getirir.Samet feda sezonunda bjknin takımı 3.yaptı vasat adamlarla...sivası şampiyon yaptı adsyi 18 puandan geri gelip şampiyon yaptı..Ünalın yarıms ezon Ts dışlında bir başarısı yok..
Bu arada maça tekrar gelirsek Pelupessy oyundan çıktı orta saha direnç geldi.Flavio yanındaki adam değişince ikinci yarı düzeldi...Şahsen ikinici yarı oynanan oyundan memnun kaldım...Zeki yavru helal olsun çok güzel konuştu..Yüzde yüz penaltıyı vermedi şerefsiz hakem..
Bu arada ben zekiyi beğeniyorum adam 50 kere bindirme yaptı daha ne yapsın..Ortaları iyi değilmiş ortaları iyi olsa avrupada oynar zaten..Takıma bir dokunuş lazım...Bundan sonra diarrayı kesene pelupessyi oynatana çok pis küfürler var...
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz - by sokakbaşımeyhane - 13-09-2021, 22:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)