Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
20-09-2021, 21:18,
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
iyi oynama konusuna bende katılmıyorum. yok efendim topa hakim olan biziz falan. maçın hemen başında rakip pozisyona bile girmeden kolayca öne geçince kasmaya gerek duymuyorlar. ve de baktılar ne kilidi açacak kalitede oyuncumuz var ne adam akıllı taktiğimiz. öne geçtikten sonra veriyorlar topu kendi çapımızda eğleniyoruz. konya da deplasmanda olduğu için yine topu bize verip kontratak düşündü. değil gol yemek, pozisyon bile vermemek konusunda amacına ulaştılar ama hesap edemedikleri şey bizim savunma da yavaş yavaş oturmaya başladı. kontra fırsatı da bulamadılar diğer maçlardaki gibi ikramda etmedik. zaten çok ihtiyaçları da yok galibiyete rahatlar. yani onlarda kasmadı yine. kısacası bütün rakiplerin biz nasılsa bişey yapamayız diye topu bize bırakması ve buna rağmen yarım pozisyon bile üretemeyişimiz bana çokta olumlu gelmiyor. 5 maçta bir tane organize hücumumuz var mı? hadi oyuncu beceriksizdir yararlanamaz neyse. ama teknik açıdan hiç taktiğimiz varmı rakip kilidi açmak için? yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - by kerasus - 20-09-2021, 21:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)