Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
26-09-2021, 12:43,
RE: Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
kerasus Wrote:Ta geçen sene çıktığımızdan itibaren diyodum zaten hakan hocanın oyunu süper ligde yemez diye. ve her an istifa este yada yollansa da yolumuzu çizsek diye bekliyordum. Yalnız fener maçındaki gibi doğru kadro ve o oyun sistemiyle gidecekse kalsın derim. 12 maç gol yemeden seri yaptığımız dönem dahil olmak üzere hakan hoca zamanında hiç böyle bilinçli ne yaptığını bilerek oynanan bir futbol görmedim. gerek baskı karşısında kendi sahamızdan çıkış şekli, gerek presle top kapabilme, gerek ilerde ne yapacağımızı bilerek doğru paslar oyunu yönlendirme, hatta nezaman kime pas vermek gerekir nezaman önündekine çalım atıp ilerlemek gerekir falan baya bilinçli oyun vardı. asıl sorun bu oyunun 6-7. haftadan sonra ortaya çıkmasında. buda 1 numaralı hakana yazar. gs maçına hüsam ile çıkıp adamın kariyerini de bitirdi takımı da rezil etti ülke gündemine. bu kadro zamanında kurulup kamp yeseydi bugün çok farklı yerde olabilirdik.

bir kerecik savunalım dedim hemen sözlerimi yedirdi yine. yahu bukadar ezber kadro olur mu? bu balde sana ne eti hoca? doukara nın forvet oyuncusu olduğunu san kim dediyse çok fena keklemiş. etme eyleme bize de daha fazla işkence etme ama vllahi bıktırdın artık.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor - by kerasus - 26-09-2021, 12:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)