(06-11-2021, 16:38)kerasus Wrote: Bu takımda Balde dışında golcü yok. Ki o da bildiğin PTT 1.lig golcüsü süper lig ayarında bile değil. Yani anlayacan takımda yarım tane golcü var. Ve bizim dahi hoca inatla o yarım golcüyü bile yedek bırakıyor. Son 15-20 dk oyuna alıp sonra o yarım golcü niye maçı çeviremedi diye soruyoruz. Sanırsın Balde oyuna girene kadar vurduğunu gol atan takım vardı o girdi golleri kaçırmaya başladık. Yapmayın etmeyin öyle yada böyle bu takımda tek golcü Balde. Baldeyi oynatmamak demek açıkça ben gol atmak istemiyorum demektir. Keza Gaziantep deplasmanında 1.0 dan sonra kontraya bile çıkmayacak bunu daha önce de yaptık. Kontratak nedir? Rakibi az adamla yakalayıp gol atma şansı demektir. Biz ise kontratağa çıkmak istemiyorsak bu ne anlama gelir? Ben gol falan atmak istemiyorum demektir. Peki gol atmak istemeyen bir hoca nasıl maç kazanmayı planlıyor sence?
Tamam kadro çok kısıtlı hatta kesinlikle süper lig ayarında değil bunun farkındayız. Ama eğer bu kadroyla lige başlamayı kabul ediyorsan birde üstüne o yarım yamalak kadroyu da yanlış kullanma lüksün yoktur. Elindeki kadrodan maksimum verim almak zorundasın. En doğru zamanda en doğru oyuncu değişikliği yapmak zorundasın. Asla hata payın yok elinde. Oysa tam tersine ligde eldeki kadroyu en kötü kullanan hoca hakan keleştir.
Devre arasında ne bekliyorsunuz Allah aşkına? Yönetim bu takımı görüp hatalarından ders çıkardı ve devre arası bomba bir golcü getireceğini falan mı sanıyorsunuz? Olacağı belli işte yine üstelikilerin kurtulmak istediği çöplerden birini getirecek ya tutarsa diye.
Durumu açıklayan güzel bir tespit yazısı yazmışsın kanka, eline sağlık.
Özetle;
**Takımda forvet yok ama en azından yarım forvet Balde sürekli ilk 11 oynamalı. 60-65'de yorulunca Doukara'yı alırsın.
**Devre arasını bekleyenler için 3, 4 ay boyunca transfer yapmayan, forvet almayan, on numara almayan yönetim 1 aylık devre arasında süper transferler yapıp, mükemmel mi olacağız? Dolayısıyla eldeki kadroyla maksimum verimi alamayan Hakan Keleş'i gönderip, maksimum verim alacak bir hoca getirmeliyiz.