STSL 13.Hafta | Giresunspor 1-0 Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00
20-11-2021, 20:08,
RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00
(20-11-2021, 19:36)kerasus Wrote:
(20-11-2021, 19:04)chotanax Wrote: Staddaydim, detay da göremedim, ne oldu bilmiyorum ama hava atışında neden bizim kaleye vurdu rakip futbolcu? Hiç tepki de yok, ne oldu orada?

cüneytin işgüzarlığı. önce bize yakın şekilde bırakacak gibiydi topu ama orada konuşmalar falan çok uzadı sonra da malatyalı futbolunun önüne bıraktı. muhtemelen malatya atak başlatmaya çalışırken oyun durduğu için onlara verdi belki ama kalenin önündeki topuda rakibe veremezsin artık. ve buna sadece zeki itiraz etti bizden. ama başkada kimse oralı olmadığı için sarı kart yememek için çokta üsteleyemedi oda.

Kanka Zeki'ye bazen uyuz oluyorum ama sahada bu pis işleri beceren, çakallığa kafası çalışan, tecrübesi sayesinde daha önce görmüş-geçirmiş tek oyuncumuz. 

Dikkat et sahada bize bir pislik yapıldığında, altta kalmayan karşı hamle yapan tek isim Zeki Yavru oluyor. Belki biraz Alexis Perez, Balde'yi ekleyebiliriz ama onlarda çok değil..

Dediğin gibi orada hakem ve Adem Büyük'ün çakallığını farkeden isim uzakta olmasına rağmen Zeki Yavru oldu, itiraz etti. Orada olması gereken hakem topu bize verip,bizim de topu dikip onların kaleciye veya stopere vermemizdi. Kalenin karşısından, şut mesafesinden rakibe hava atışı vermek nedir ?

*Not: Bu arada diğer bir konu Adem'in şutu direkt gol olsa, geçersiz sayılırdı galiba. Çünkü hava atışından sonra gol olması için minimum 2 kişinin dokunması gerekiyor diye biliyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 13.Hafta | Giresunspor - Yeni Malatyaspor | 20 Kasım 2021 C.tesi | 16:00 - by maicon_28 - 20-11-2021, 20:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)