Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
25-07-2012, 14:47, (This post was last modified: 25-07-2012, 14:58 by heyulaanil28.)
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Cengiz hoca hayırlı olsun benim anlamadığım Erhan hoca ile niye devam edilmedi adam teklif gelmesi durumunda 2 b çalışırım dedi neyse hayırlısı artık Cengiz hocaya gelecek olursak o ikinci gelişi başarız olsada bizim gözümüzde veya benim gözümde önemli bir isim bu kulubü bank asya çıkaran adam o maçları son dakika gollerini Cengiz hocayla yaşadık Bank Asyada olsak Cengiz hocaya olumsuz bakardım o ligin hocası değil zaten ikinci geldiğinde başarısız oldu bunun nedenide Bank Asya yabancı olması o ligin hocası değil TFF 2 ligde olduğumuz için Cengiz hoca iyi seçim zaten ilk hedef bu sene ligde kalmak 2 takım düşüyor bunun üstesinden kalkacaktırda zaten oğluda kulüpte çalışıyordu bilgi sahibi rahat olur hayırlısı olsun artık ama bu sene hedef ligde kalmak olmalı fazla misafir olmamalıyız bu ligde fikstüre baktım içim cız etti mustafa bozbağ işi zor Allah kolaylık versin takım düzlüğe çıktımı şu kurumsallaşmaya önem verilmeli...
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by heyulaanil28 - 25-07-2012, 14:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)