RE: STSL 19.Hafta | Giresunspor - Hatayspor | 25 Aralık 2021 C.tesi | 16:00
İkinci devre ligin durumuna göre çok şeye gebe. Tepe takımlar toparlanır hedef koyarsa erken oynamak işimize gelir. Ama böyle sallantıda giderlerse ligin sonuna doğru oynayanlar için avantaj olur. Muhakkak ilk 6 haftayı iyi geçirmeliyiz. Gs-ts-fb maçlarını geride bırakırken iyi puan toplarsak önümüz açık olur. Paşa-alanya içeride deplasmanda konya. Gs maçında marcao kerem yok. Zaten düzensiz bir takım her sonuca gebe. Milli takıma giden oyuncularıda var diye biliyorum.(feghouli-muhammed)
Transfer mevzuna gelirsek bize net 2 orta saha, hücum hattının her bölgesinde oynayan skorer bir oyuncu ve bir santrafor lazım. Eğer okan gsye dönerse tsden ardayı alabiliriz yedek olarak. Antep maçlarını izlemiştim orada beğendim ardayı. Tsden parmak-yunus-koita-trondsen hamle yapılabilir duruyor. Gsden okana karşılık ne koparırsak kar. Keşke maaş için orta yolu bulsak babeli alsak. Fbden burak kapacak-sinan gümüş-muhammed gümüşkaya felan olabilir heralde.
Hoca maç sonu bazı oyuncular var tabi ki temas kurduğumuz dedi. Her bölgeyi geçtim Allah'ını seven şu takıma sırtı dönük oynayan,çalım atabilen şut özelliği olan bitirici bir oyuncu getirir.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|