2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-01-2022, 13:36,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
ya aga ben türkiye'yi karış karış gezdim üniversite yıllarımda. o sıralar daha ateşliydim futbol konusunda.
eskişehir'de çocuklarla konuşuyoruz. o sıra eskişehir forever yani . çocuklar daha es i bilmiyor.
yetiştirilme mevzusu biraz da . bizim fabrikanın biri ordu'da oradakilerin çoğu trabzonsporlu . ve ciddi manada trabzonlu görüyorlar kendisini.
giresun'da maçlara geldiğimde adam giresunlu halis mulis ama passolig ts.
ee neden ts ? sanki maçlara giremiyormusun giresun passosu ile. giriyorsun. kafa yapısı yanlışları çok. normal görüp görmeme mevzu değil
ben de doğma büyüme istanbulluyum. bayrampaşalıyım Big Grin neden giresunu tutayım şimdi. bir laf vardır kendimi bildim bileli. yani kafam basmaya başladıktan sonra. bende kafam basmaya başlayınca liseye başladığımda bazı şeyleri farkettim Smile

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 08-01-2022, 13:36

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)