maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
(08-01-2022, 22:45)yirmisekiz Wrote: Hatay maçina ve Antep macina yaniyorum.
Hadi Hatay maçını geçiyorum, bir bahtsızlık, bir formsuzluk olur 0 puan yazarsın
Antep maçında kendi elimizle verdik maçı. Orta sahayı geçemeyen Antep, biz golü atıp defansı 5'ledikten sonra tek kale oynamaya başladı. Dolayısıyla doldur boşaltların birinde kendi hatamızla golü yedik. Eminim o maçta hiç değişiklik yapmadan aynı kadroyla tamamlasaydık veya oyuna stoper yerine normal bir şekilde hücumcu oyuncular girse 3 puan alırdık. Şuan için sezonun en acı veren puan kaybı benim için açık ara Gaziantep maçı.
Bugün de Douglas oyuna girip defansı 5'leyince pinpon topu gibi toplar geri gelmeye başladı. Allahtan Gs çok kötü olduğu için değerlendiremedi.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 08-01-2022, 23:00 by maicon_28.)
|
|
| 08-01-2022, 22:59 |
|
Pangal
Senior Member

Threads: 0
|
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
(08-01-2022, 22:34)genoa28 Wrote: Hocayı maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verirken dinledim takviyeler yapılacak vs dedi, basın toplantısını dinleyen var mı transfer ile ilgili ne söyledi Basın toplantısını izledim. Daha iyi oyunlarımız oldu bugün oyun çok istediğim gibi değildi ama eksiklerimiz biraz etkiledi bizi dedi. Oyun mücadeleye döndü bizde mücadele ettik ve önemli bir üç puan aldık camiaya hayırlı olsun dedi. Okanı sordular kalıyor dedi. Transfer ile ilgili birşey söylemedi onun haricinde. Kasımpaşa maçı çok önemli o maça hazırlanacağız dedi. Diabateyi sordular izni uzattı biraz idman yapamadı 10 gündür o yüzden yedek oturttum dedi. Haftaya kullanacağım dedi.
Yayıncı kuruluşta yasağımız var demişti. Tahta kapalı demek ki hala.
Artık başkanın her kapıyı zorlayıp bu işleri çözmesi lazım. Sürekli maliyet vs diyerek devam edilmez. Sene başı doğru hamle yapamadığımız için bugün bu noktadayız. En acilinden iki orta saha ve bir santrafor lazım. Kenarları vs bir şekilde idare ederiz.
Bu arada bugün kasımpaşa teknik sorumlusu olarak ümit şengülü gördüm o geldi maç sonu toplantıya. Hoca oraya geçmiş demek ki.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
| 08-01-2022, 23:14 |
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

Threads: 166
|
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray 0 - 1 Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
Güzel ve temiz bir galibiyet oldu gs bu kadar kötü döneminde yakalamak ve ekstra 3 puan almak harika oyun filan hikaye  sergen bi ara çok uğraşsa da penaltı yaptırmaya hoca vermedi şükür, ayrı bir parantez okan için, beğenmiyorum kendisini orası ayrı ama çok net 3 top tuttu tebrikler gönderildiği takıma ayrı bi motivasyon ile çıktı, oyunu soğutma bekleme filan güzel işler ....
şu takıma ismi zikredilenler gelsin kısa süre de 15 puan daha alalım rahatlayalım bu seneki tek gayem beklentim bu . . .
Hakan KELEŞ ' i ilerleyen dönemlerde iyi bir kadro ile neler yapar görmek isterim zira ilhan palut bu sene esiyor ligde aynısı olacak mı acaba ?
Başkentten !
(This post was last modified: 09-01-2022, 00:18 by turkuaz_0628.)
|
|
| 09-01-2022, 00:17 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
(08-01-2022, 23:14)Pangal Wrote: (08-01-2022, 22:34)genoa28 Wrote: Hocayı maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verirken dinledim takviyeler yapılacak vs dedi, basın toplantısını dinleyen var mı transfer ile ilgili ne söyledi Basın toplantısını izledim. Daha iyi oyunlarımız oldu bugün oyun çok istediğim gibi değildi ama eksiklerimiz biraz etkiledi bizi dedi. Oyun mücadeleye döndü bizde mücadele ettik ve önemli bir üç puan aldık camiaya hayırlı olsun dedi. Okanı sordular kalıyor dedi. Transfer ile ilgili birşey söylemedi onun haricinde. Kasımpaşa maçı çok önemli o maça hazırlanacağız dedi. Diabateyi sordular izni uzattı biraz idman yapamadı 10 gündür o yüzden yedek oturttum dedi. Haftaya kullanacağım dedi.
Yayıncı kuruluşta yasağımız var demişti. Tahta kapalı demek ki hala.
Artık başkanın her kapıyı zorlayıp bu işleri çözmesi lazım. Sürekli maliyet vs diyerek devam edilmez. Sene başı doğru hamle yapamadığımız için bugün bu noktadayız. En acilinden iki orta saha ve bir santrafor lazım. Kenarları vs bir şekilde idare ederiz.
Bu arada bugün kasımpaşa teknik sorumlusu olarak ümit şengülü gördüm o geldi maç sonu toplantıya. Hoca oraya geçmiş demek ki.
Sağol Hocam.
Hakan Hocanın en beğendiğim yönlerinden biri de kötü oynadığımızda ya da oyundan memnun olmadığında açıkça söyleyebilmesi takdir edilesi, bizim ülkemizde açık açık konuşabilmek çok mümkün değil çünkü.
Transfer konusunda katılıyorum sana hocam, bu takıma iki orta saha, bir kanat, bir de santrafor şart oğlu şart, transferlerin şuan şehre inmiş olması lazımdı bizimkiler daha tahtayla filan uğraşıyor
|
|
| 09-01-2022, 03:56 |
|
|