STSL 20.Hafta | Galatasaray 0 - 1 Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
mcagatayy Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
Stattaydım. Bjk maçına gidememiştim ukte kalmıştı içimde. Giresunsporlu olarak şu maçta büyük haz aldım mükemmeldi beeee.
08-01-2022, 22:54
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
(08-01-2022, 22:45)yirmisekiz Wrote: Hatay maçina ve Antep macina yaniyorum.

Hadi Hatay maçını geçiyorum, bir bahtsızlık, bir formsuzluk olur 0 puan yazarsın

Antep maçında kendi elimizle verdik maçı. Orta sahayı geçemeyen Antep, biz golü atıp defansı 5'ledikten sonra tek kale oynamaya başladı. Dolayısıyla doldur boşaltların birinde kendi hatamızla golü yedik. Eminim o maçta hiç değişiklik yapmadan aynı kadroyla tamamlasaydık veya oyuna stoper yerine normal bir şekilde hücumcu oyuncular girse 3 puan alırdık. Şuan için sezonun en acı veren puan kaybı benim için açık ara Gaziantep maçı.

Bugün de Douglas oyuna girip defansı 5'leyince pinpon topu gibi toplar geri gelmeye başladı. Allahtan Gs çok kötü olduğu için değerlendiremedi.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 08-01-2022, 23:00 by maicon_28.)
08-01-2022, 22:59
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
İlk 2 hafta fikstür süper hele de bu maçtan aldığımız 3 puanla ballı kaymak.
Rize BJK oynuyor, Göztepe Antalya ile oynuyor. Rize Göztepe kaybederse güzel olur.
Haftaya da Malatya Göztepe kapışırken biz Kasımpaşayı içeride 0 ile yollarsak çok rahatlarız.

Malatya bana kalırsa gitti, Göztepe de bu 2 haftadan 4-6 çıkaramazsa gider. Rize Altay ikilisinden de Altay daha olası. Rize Kasımpaşa arasından da Paşa düşse daha iyi.
08-01-2022, 23:12
Reply
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
(08-01-2022, 22:34)genoa28 Wrote: Hocayı maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verirken dinledim takviyeler yapılacak vs dedi, basın toplantısını dinleyen var mı transfer ile ilgili ne söyledi
Basın toplantısını izledim. Daha iyi oyunlarımız oldu bugün oyun çok istediğim gibi değildi ama eksiklerimiz biraz etkiledi bizi dedi. Oyun mücadeleye döndü bizde mücadele ettik ve önemli bir üç puan aldık camiaya hayırlı olsun dedi. Okanı sordular kalıyor dedi. Transfer ile ilgili birşey söylemedi onun haricinde. Kasımpaşa maçı çok önemli o maça hazırlanacağız dedi. Diabateyi sordular izni uzattı biraz idman yapamadı 10 gündür o yüzden yedek oturttum dedi. Haftaya kullanacağım dedi.
Yayıncı kuruluşta yasağımız var demişti. Tahta kapalı demek ki hala.
Artık başkanın her kapıyı zorlayıp bu işleri çözmesi lazım. Sürekli maliyet vs diyerek devam edilmez. Sene başı doğru hamle yapamadığımız için bugün bu noktadayız. En acilinden iki orta saha ve bir santrafor lazım. Kenarları vs bir şekilde idare ederiz.
Bu arada bugün kasımpaşa teknik sorumlusu olarak ümit şengülü gördüm o geldi maç sonu toplantıya. Hoca oraya geçmiş demek ki.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
08-01-2022, 23:14
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray 0 - 1 Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
Güzel ve temiz bir galibiyet oldu gs bu kadar kötü döneminde yakalamak ve ekstra 3 puan almak harika oyun filan hikaye Smile sergen bi ara çok uğraşsa da penaltı yaptırmaya hoca vermedi şükür, ayrı bir parantez okan için, beğenmiyorum kendisini orası ayrı ama çok net 3 top tuttu tebrikler gönderildiği takıma ayrı bi motivasyon ile çıktı, oyunu soğutma bekleme filan güzel işler ....
şu takıma ismi zikredilenler gelsin kısa süre de 15 puan daha alalım rahatlayalım bu seneki tek gayem beklentim bu . . .
Hakan KELEŞ ' i ilerleyen dönemlerde iyi bir kadro ile neler yapar görmek isterim zira ilhan palut bu sene esiyor ligde aynısı olacak mı acaba ?
Başkentten !
(This post was last modified: 09-01-2022, 00:18 by turkuaz_0628.)
09-01-2022, 00:17
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray 0 - 1 Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
Sergen bugün çok kötüydü ama şunu eklemek lazım; Sergen ve Hayru tabiri caizse Mayıs ayından beri yola dokunmadı. İkisi de ölümcül hatalar yapsaydı da kizamazdim. Bu da tımbışın büyük bir eksisidir.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
(This post was last modified: 09-01-2022, 00:35 by chotanax.)
09-01-2022, 00:35
Website Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(08-01-2022, 23:14)Pangal Wrote:
(08-01-2022, 22:34)genoa28 Wrote: Hocayı maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verirken dinledim takviyeler yapılacak vs dedi, basın toplantısını dinleyen var mı transfer ile ilgili ne söyledi
Basın toplantısını izledim. Daha iyi oyunlarımız oldu bugün oyun çok istediğim gibi değildi ama eksiklerimiz biraz etkiledi bizi dedi. Oyun mücadeleye döndü bizde mücadele ettik ve önemli bir üç puan aldık camiaya hayırlı olsun dedi. Okanı sordular kalıyor dedi. Transfer ile ilgili birşey söylemedi onun haricinde. Kasımpaşa maçı çok önemli o maça hazırlanacağız dedi. Diabateyi sordular izni uzattı biraz idman yapamadı 10 gündür o yüzden yedek oturttum dedi. Haftaya kullanacağım dedi.
Yayıncı kuruluşta yasağımız var demişti. Tahta kapalı demek ki hala.
Artık başkanın her kapıyı zorlayıp bu işleri çözmesi lazım. Sürekli maliyet vs diyerek devam edilmez. Sene başı doğru hamle yapamadığımız için bugün bu noktadayız. En acilinden iki orta saha ve bir santrafor lazım. Kenarları vs bir şekilde idare ederiz.
Bu arada bugün kasımpaşa teknik sorumlusu olarak ümit şengülü gördüm o geldi maç sonu toplantıya. Hoca oraya geçmiş demek ki.

Sağol Hocam.

Hakan Hocanın en beğendiğim yönlerinden biri de kötü oynadığımızda ya da oyundan memnun olmadığında açıkça söyleyebilmesi takdir edilesi, bizim ülkemizde açık açık konuşabilmek çok mümkün değil çünkü.

Transfer konusunda katılıyorum sana hocam, bu takıma iki orta saha, bir kanat, bir de santrafor şart oğlu şart, transferlerin şuan şehre inmiş olması lazımdı bizimkiler daha tahtayla filan uğraşıyor
09-01-2022, 03:56
Reply
celebi980 Offline
Senior Member

Threads: 0
Dün gecenin en doğru oynayan adamlarından biri de Balde'ydi
09-01-2022, 14:54
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
Ne yorum yazacağımı dahi bilmiyorum mutluluktan. 2 büyük takıma karşı deplasmanda gol yemeden galibiyet. ve traore başta olmak üzere eksikler olmasa Beşiktaş maçına dönebilecek bir maç. Gerçi aslında Başakşehir 2. yarısındaki aciz oyundaki gibiydik ama karşımızda Başakşehir olmayınca çok daha az pozisyon yaşayıp gol yemeden atlattık. O gün bizi aciz gösteren Başakşehirin kalitesiymiş şimdi daha iyi anladım. Hakan Hocaya tekniği yok falan deriz ama bu maçta Zeki'yi orta da kullanmak akıllı işti. Tabi bunda Hayrullah'ın Altay maçında gerektiğinde kendisine güvenileceğini göstermesi çok büyük etkendi. Bu maçın okadar kahramanı var ki, dolaylı yoldan Hayruya bile uzanır. Helal be Hayruş kupa maçları haricinde forma giyemeyeceğini bile bile bir gün olsun yatmamış çalışmış. Türkiye de örneğine çok az rastlanan bir çalışkanlık örneği gerçekten. Balde değişikliğini çok erken yaptı hoca ama neyseki Umut'ta çok sırıtmadı. Bu yoklukta bile Champness ı kullanmaması ilginç doğrusu. 

Bize hayrullah mı izleteceksiniz diyenlere inadına yaparcasına bu maç yanında Sergeni de izlettik ahahah  Big Grin
09-01-2022, 15:33
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(09-01-2022, 15:33)kerasus Wrote: Bize hayrullah mı izleteceksiniz diyenlere inadına yaparcasına bu maç yanında Sergeni de izlettik ahahah  Big Grin

Tarak kürek konuşuyorlardı kodumunun andavalları, "girisinsipiri izlimik için bi sibip yik"

Dün gördük kendi takımlarını izlemek için sebep var mıymış
09-01-2022, 16:03
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)