2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-02-2022, 22:43,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben biraz farklı düşünüyorum. Daha doğrusu çeyrek forvet bile alamamak skandaldır, guugıla yazıp futbolcunun bizi tercih etmemesi skandaldır. Ne sebeple olursa olsun şu transfer dönemi bizim açımızdan büyük bir skandaldır.

Ama arkadaş bu takım bizim. Kitapçı, koca kafa, olgun, çırak, ne adamlar geldi geçti o koltuktan ama takım yine bize kaldı.

Bu saatten sonra yapılacak bir şey var mı? Yok! O zaman şu transfer skandalını kulak arkası edip özellikle balde reis ve umuta destek vereceğiz. Yönetim istifa cekersek kesin küme düşeriz ama destekle, Hakan keleş balı ile, motivasyon ile bu işi basarabiliriz

Şimdilik yönetime tepki göstermeyi bırakıp destek vermek gerek. Küme de düşsek UEFA'ya da kalsak sene sonu kusana kadar Yönetim istifa diye hep beraber bagiralim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by chotanax - 08-02-2022, 22:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)