STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
12-02-2022, 23:03,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(12-02-2022, 22:32)turkuaz_0628 Wrote: Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir mantığı ürünü bunlar  anlamsız şekilde  transfer  yapmazsan şimdi naz çekersin, disiplin elden gitmeye başlıyor demekki takımda, nedeni çok açık oyuncu biliyor ki Giresunspor bana mecbur s2ne takmıyor yerse göndersene !  baknz idmana çıkmayan, şehri terkeden sağa sola sataşan hepsi var, fb maçı öncesi motivasyon konuşması çektirmedimi acaba BEN BAŞKAN ! haftaya kayseri bizi yenerse ki kayseri içimizden geçer diye tahmin ediyorum, zaman kazanmak adına Hakan KELEŞ'i yollayabilirler sonrasımı hep beraber yaşayacağız ...
Ben birde şunu kabul etmiyorum süper lige çıkmış takımın YÖNETİMİNDE cebinden koyacağı parası yoksa almasın başkanlığı kusura bakmasın Giresunspor ve ya bir başka takım içinde geçerli alma yeri değil o makam verme yeri  verdik diyorlarsa açıklasınlar ceplerinden bu zamana kadar ne kadar para koydular ? ya yönetimde öyle adamlar var ki ! verdikleri yoktur seçimde deseydi en kötü bak o da en kötü 250 bin koyacaksınız diye nerdeeeeee !
Benim düşüncem, Suçun büyük kısmı yönetimde; şu yönetime takım emanet edecek takım sayısı oldukça 1 bilemedin iki tanedir ancak Hakan hoca bugün boşa çıksa süper ligde en aşağı 5 tane talibi çıkar.
Neyse bakalım Hakan hoca onlar daha iyi olduğu için biz kötü olduk, zor fikstürden kurtulduk dedi bakalım inşallah dediği gibi kalite farkından dolayı bu maç böyle kötü oynamışızdır.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe - by kty28 - 12-02-2022, 23:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)