STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
13-02-2022, 21:29,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(13-02-2022, 18:35)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 01:25)maicon_28 Wrote:
(13-02-2022, 00:48)kty28 Wrote:
(13-02-2022, 00:39)kerasus Wrote: https://twitter.com/waldisonn/status/149...5F44g&s=19

Bunuda mı görecektik be Hakan başkan?Göstermediğin başka rezillik kaldı mı acaba?
Güzel bir mizah olmuş:-D Komik olan fotoğrafı paylaşan kişinin sahte hesap ile gerçek hesabın isimlerinin aynı yapılabilir olduğunu bilmemesi.

sahte olduğu nereden belli ?

2 twitter mesajı arasında çizgi var, yani bağlantılı. Aynı hesaptan atılmış

Kullanıcı isimlerinin her birinin özel bir ismi oluyor mesela @GiresunsporSK gibi. Atılan fotoğraf da bilerek mobil uygulamadan çekilmiş böylece Hakan başkan ile zekice alay etmişler.
Hakan Başkanı savunduğumdan değil(benim için kendisi şu an 2.en iyi başkan,birincisi kilolu gözlüklü bir başkanımız vardı; o olmasaydı Giresunspor TFF 1.ligde asla kalıcı olamazdı.)
Türkiye'deki sosyal medyanın %55 inin yalanlarla kurulu olmuş olması sebebiyle böyle düşünüyorum.İnternette Genel olarak Sadece resmi kaynaklara inanıyorum. Yalan konusunda sadece bizim ülke değil dünya da aynı durumda. Mesela Türkiye tarihini Türkçe dışında herhangi bir dil ile araştırdığınızda Ermeni Soykırımından bahsedildiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

İyi de senin söylediğin bir senaryo- bir tez. Söylediğin tahminin doğru çıkmama ihtimali de var, kanıtlayamazsın ki buradan. Sen emin bir şekilde konuşmuşsun
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe - by maicon_28 - 13-02-2022, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)