STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
09-03-2022, 12:44,
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
(09-03-2022, 09:00)mvsr Wrote: Cüneyt'i;
İnönü'de galiba Rizespor maçında ceza sahası dışarısındaki pozisyona penaltı vermesi,
Fenerbahçe maçında atağa çıkmışken ve daha zaman varken gol olabilecek pozisyonu keserek maçı bitirmesinden dolayı asla iyi anmayacağım.

Hemde net 1-1,5 metre dışarısı. Maçı bir takımdan alıp diğer takıma hediye etmek dersen en net maç kesinlikle budur. Hızını alamayınca 2 de kırmızı çıkarmıştı. Bir sonraki hafta ise süper ligde Eskişehir-Galatasaray maçı ile ödüllendirilmişti. Zaten Rize ile normal sakin bir maçımız yok gibidir. Ya hakem konuşulur yada Rizeli ergenlerin çıkardığı olaylar. 

Cüneyt Çakır'ın Avrupa'da maç yönetmesine çok şaşırıyordum ben asıl. Ptt 1. lig maçının altından kalkamayan adamı Avrupa maçlarına vermek ilginç geliyordu. Bir keresinde canlı izlerken denk geldim, Manu-R.Madrid maçı. Çeyrek final bile öncesiydi. 2 dev takımdan biri çevrel finali göremeyecek. Manu deplasmanda berabere kaldı ve içerde 1-0 önceydi. Taa ki Cüneyt Çakır devreye girip saçma bir kırmızı kart ile 10 kişi bırakıp turu R.Madride hediye edene kadar. Ondan sonra dedimki eğer bu performansı ile Avrupa'da mahalle maçına dahi verirlerse amaç bellidir. Böyle vasıfsızları tetikçi olarak kullanıyor UEFA'da. Ünlü hakemlerinin kariyerini lekelemek yerine eyyam yapmak gerektiğinde ver Cüneyte. 

Fener maçında hücumu kesip bitirmesi ise onun kariyerinde en masum eyyamlardan biridir.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor - by kerasus - 09-03-2022, 12:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)