(18-04-2022, 10:36)kerasus Wrote: (18-04-2022, 05:09)maicon_28 Wrote: Beylerrrr
Shapi
Traore
Balde
Aziz Behich
bu 4 isim de gidiyormuş. Biz nasıl tutunacağız ?
Shapi için ağzıma gelenleri saymayım şimdi burada. Dün adam gibi oynasa fişi çekmiştik zaten. Fişi çekince de zaten nereye istiyorsan çektirip gidersin mq. Yüzde yüzlük pozisyonda kaleciye idman yaptırır gibi yumuşak şekilde üzerine vur, maç boyu bir tane olumlu top kullanma, sonra da para alamıyorum diye ağla hiç utanmadan. Bukadar karaktersizini özenle mi seçmiş yönetim bu sene?
Diğerlerine lafım yok. Balde için zaten süper lig birkaç beden büyük geldi orası kesin. Yine de mücadelesinden ödün vermiyor asla. Traore desen son haftalarda harikalar yaratıyor resmen. Top rakipteyken yakınında Traore varsa derin nefes alıyorum, aşırı güven veriyor.
Traore haricinde diğer oyuncuların sözleşmesi zaten bitiyordu; anladığım kadarı ile Umut Nayir'in söylediği ''Gemiyi limana yaklaştıralım,sonrasına bakacağız'' sözü bu haberi destekliyor.
Hakan başkan gelecek sene ekonomik borçlarımız bitiyor daha rahatız dedi.
Bana kalırsa yönetim ile oyuncular anlaştılar; ligde kalmayı garantileyince Süleymanov,Aziz Behich ve Balde kendilerinin zaten sözleşmesinin bittiğini söyleyip izin istediler başkan da bu izni verdi.
Ancak Traore'nin bunu yapması soru işareti, inşallah kendisine bonservis bedeli verebilecek bir takım bulur ve takıma 2-3 M Euro para kazandırır, eğer beleş giderse ciddi bir gelir kaybı olur.
Seneye bizimle beraber kalacak oyunculara ödemeleri yönetim biraz daha erken yapsın,yönetim milletin ekmek parasıyla bu kadar da oynamasın. Teknik Direktör sürekliliği konusunda yönetime destek veriyorum ancak bazı futbolcular için de süreklilik şarttır.
Bana kalırsa bu saatten sonra Umut Nayir, Sergio,Flavio,Erol Can, Traore, Zeki Yavru, Hayrullah ve Sergen ve kaleci Onurcan Piri takım ile bütün olmalılar, takımın iskeleti olarak emekliliğe kadar bizimle devam etmeliler.
Seneye denildiği gibi ekonomik şartlar daha uygunsa bu iskelete birkaç oyuncu ekleyip Sivasspor, Hatayspor, Başakşehir gibi takımları saydığımızda aklımıza şak diye gelen oyuncular bizde de olmalı.