STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
08-08-2022, 00:30,
#71
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Vali ile başkanın kavga ettiği söyleniyor
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
08-08-2022, 00:30, (This post was last modified: 08-08-2022, 00:34 by cotanak88.)
#72
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Takımı beğendim bu takım Hakan hocanın elinde iş yapar bence eksik olan mevkiler belli 1 sol bek, 2 stoper,1 kanat ve 1 forvet alırsak tamam oluruz kaleci de alınacağını sanmıyorum Onurcanada artık 3-4 maç şans verilmeli geçen senen okanın da ilk maçlarını hatırlayalım bütün stad sövüyodu sonra toparladı, baktık olmuyo Ferhatı deneriz yapacak bir şey yok.
Sainzi beğendim tipik kanat oyuncusu seri hızlı.
Saviceviç daha 2 gün önce gelmesine rağmen istekli ne yaptığını bilen bir oyuncu, oyunu iyi açıyor arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde bu tip oyuncuları severim.
Traore Perez Sergen Hayrullah bildiğimiz gibi fena değillerdi
Doğancan istekli ama Süper Lig için yeterlimi tartışılır
Murat Cem Flaviodan sonra yetersiz geldi bana umarım şu Kolombiyalı iyi çıkar
Bajic iyi toplar gelirse bitiriciliğini konuşturacağa benziyor ama ilerde çok yanlız kalıyor
Erolcan futbolu baya bir unutmuş ne yaptığını çözemedim sahada.
Yani herşeye rağmen ben umutluyum bundan sonra nokta transferler gelirse bu takım iş yapar
Reply
08-08-2022, 00:38,
#73
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Onurcan eline geçen fırsatı tepiyor süper lig vitrininde böyle goller yenmez özelikle 2-3. goller kapattığın köşe abi nasıl yersin, mental anlamda ferhaıtn gelişi kafasını karıştırmış kaptırırım diye kaleyi ki böyle giderse onurcan kalede çok kalamaz ! şu şöyle bu böyle demek için gelenler genel anlamda elinden geleni yaptılar bekleyeceğiz 3 ila 4 topçu daha gelsin diye dua edeceğiz, demirden puan alabilirdik o kadar isimli futbolcuya rağmen ...
Bu arada stadda nasıldı çok net bilmemekle tahminen sıkı taraftar grupları esir alır böyle giderse ortak karar alınıp maratonda birleşilmeli dicemde yaşananlar sonrası çok zor özelikle kumyalı yönetim ile sorunlarını gidermedikçe zor, her ne kadar özden kişisel algılanmamalı diyerek haraket etse de kitlesi uyuyor haliyle ... Rahmetullah çok şık gol attı bu arada ...
Başkentten !
Reply
08-08-2022, 10:12,
#74
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Dün izlediğim Adana Demirspor'un geçen sene ki takımla alakası yok. Transfer yapmışlar ama; Vargas, Yunus , Muriç gibi kaybettikleri futbolcular ile Balotelli gibi bir eksikleri vardı. Transfer ettikleri Ukrayna'lı stoper ile solbek sıradan futbolcular, Ndiaye ile Onyekuru'nun ise eski durumları ile alakaları yoktu.
Ad. D.Spor'u irdelememin nedeni, böyle bir rakip karşısında Giresunspor'un iyi görünmesinin bizleri aldatmamasını vurgulamak içindir. Bizim 36 haftalık bu ligde tutunabilmemiz için, bu lig kalitesinde yaklaşık 24-25 futbolcuyu kadromuzda barındırmamız gerekmektedir. Aksi takdirde bu ligde barınmamız hayal olur. Gelecek haftalarda ne demek istediğim çok daha iyi anlaşılacaktır.
Reply
08-08-2022, 15:40,
#75
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
Ben de çok kötü bir takım bekliyordum ama iyi mücadele ettik. Onurcan 3 golü de hediye etti.
Reply
08-08-2022, 18:16,
#76
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
Kötü bir takım bekliyorduk ama bizleri ters köşe yaptılar.Yeterki ezilmeyen bir takım olsun sahada biz yanılmaya razıyız.
Onurcan verdi maçı kısa özeti bu maçın.
Belirttiğiniz gibi 2-3 takviye daha lazım takıma.Özellikle tutanımızın iyi olması lazım.Ya Onurcan kendini düzeltecek, ilk 11 olarak düşünülüyorsa, yada oraya transfer yapılacak.
Birde şunu gördüm takım oynamak istiyor.En güzeli bu işte.Yediğimiz goller sonrası mağlup duruma da düşünce bir bocalama, moral bozukluğu oldu ama futbolcularımız oynamak istiyor.Savicevic'in transfer olurken 'Güvendiğiniz için teşekkürler' tiviti ve maç sonu açıklamaları oyuncularımızın aç olduğunu belirtiyor aslında.İnşallah sezon sonuna kadar bu istekleri devam eder.

Ah ah ah.Daha takıma girecek var ve 6-7 hafta sonra takımların futbolu oturur ama Flavio ve Çikinyo keşke kalsaydı şu takımda.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
08-08-2022, 19:39,
#77
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR - Adana Demirspor
(08-08-2022, 00:30)sy200028 Wrote: Vali ile başkanın kavga ettiği söyleniyor
Başkan ile spor il müdürü arasında imiş kavgaya varan tartışma. Vali araya girip durumu toparlayan kişi imiş.
Reply
08-08-2022, 23:24,
#78
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
Şu ümraniye denen hastalık kaldığı yerden devam ediyor. Bu sene de başa bela olacak gibi duruyor. Herifler ucuza taş gibi takım kurdular.
Reply
08-08-2022, 23:50,
#79
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
Adamlar çatır çatır top oynuyor fb mal oldu : ) bu arada il spor müdürü başkanın misafirlerini uğurlayacağı sıra talimat vermiş kapıyı kilitletmiş filan, ben anlamadım spor il müdürü o kadar vali, vekil varken bu kadar dşşk sahibimi altı üstü protokol bölümünden sorumlu bildiğim kadarıyla o da görevli diyebiliriz kim ki bu abi ?
Başkan yarın basın açıklaması yapacakmış bakalım orada neler diyecek ....
Başkentten !
Reply
09-08-2022, 10:38,
#80
RE: STSL 1.Hafta | GİRESUNSPOR 2-3 Adana Demirspor
(08-08-2022, 23:50)turkuaz_0628 Wrote: Adamlar çatır çatır top oynuyor fb mal oldu : ) bu arada il spor müdürü başkanın misafirlerini uğurlayacağı sıra talimat vermiş kapıyı kilitletmiş filan, ben anlamadım spor il müdürü o kadar vali, vekil varken bu kadar dşşk sahibimi altı üstü protokol bölümünden sorumlu bildiğim kadarıyla o da görevli diyebiliriz kim ki bu abi ?
Başkan yarın basın açıklaması yapacakmış bakalım orada neler diyecek ....

Spor il müdürü akpnin giresundaki sağlam adamlarından. Milletvekili gider hasan bulut gitmez. Giresunda en uzun süre görev yapmış müdür olabilir kendisi.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)