STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
(20-09-2022, 20:16)kty28 Wrote:
(20-09-2022, 00:37)kral1234 Wrote: Belediye başkanı tamamen kılıçları çekmiş hakan başkana. Mekanını mühürlemiş.

O halde sıradaki şarkı Belediye başkanımıza gelsin. Adı "Bye Bye love, Bye Bye happiness"

Ordan bişey çıkmaz. AKP ligler devam ederken durduk yere, Giresunsporu küme düşürmeye karar verdik dese bundan dolayı ciddi bir oy kaybı yaşamaz. Bundan oy kaybı olsa bizden çok ama çok daha tutucu bir şehir olan Trabzon'da son 3-4 sene öncesine kadar nal toplamaları lazımdı. Ama tam aksine Trabzon en çok oy aldıkları şehirler arasında oldu herzaman. Bunun örneği çok fazladır. Keza Nurettin Canikli'de buna güvenip açıkça klübe savaş açabiliyor. Bu ülke de oy tercihleri arasında spor klüplerine yapılanlar yer almıyor.
21-09-2022, 11:15
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
(21-09-2022, 11:15)kerasus Wrote:
(20-09-2022, 00:37)kral1234 Wrote: Belediye başkanı tamamen kılıçları çekmiş hakan başkana. Mekanını mühürlemiş.

O halde sıradaki şarkı Belediye başkanımıza gelsin. Adı "Bye Bye love, Bye Bye happiness"

Ordan bişey çıkmaz. AKP ligler devam ederken durduk yere, Giresunsporu küme düşürmeye karar verdik dese bundan dolayı ciddi bir oy kaybı yaşamaz. Bundan oy kaybı olsa bizden çok ama çok daha tutucu bir şehir olan Trabzon'da son 3-4 sene öncesine kadar nal toplamaları lazımdı. Ama tam aksine Trabzon en çok oy aldıkları şehirler arasında oldu herzaman. Bunun örneği çok fazladır. Keza Nurettin Canikli'de buna güvenip açıkça klübe savaş açabiliyor. Bu ülke de oy tercihleri arasında spor klüplerine yapılanlar yer almıyor.

Ben biraz 300 oy farkla kazanmalarına yormuştum. Tabii ki ben gurbette olduğum için sizin sözünüzü baz almak doğru olur.
21-09-2022, 13:12
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(21-09-2022, 13:12)kty28 Wrote:

Ben biraz 300 oy farkla kazanmalarına yormuştum. Tabii ki ben gurbette olduğum için sizin sözünüzü baz almak doğru olur.

Konu başka yerlere kayıyor ama Aytekin şenlikoğlunun kazanma ihtimali yok şehirde. Önceki seçimi öğrenciler sayesinde kıl payı kazandı ama şimdi dolmuscusu, liman işçisi, kamyoncuları, taraftarı, hatta ve hatta akp içerisindeki sabri ve cemal öztürk ekibi ona cephe almış durumdalar.
21-09-2022, 14:52
Reply
kty28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Başkanın konuşmalarımdan aklımda kalanlar
2.Forvet alacaktık, almak için almak istemedik. Demekki istedikleri forvet gelmemiş. Ayrıca tüm Süper lig takımlarında forvet sıkıntısı varmış. Gerekirse 2.forvet Oğulcan Çağlayan olabilirmiş.
Erol Can kendisini geliştirmek için kiralık gitmek istemiş, başkan kolaylık sağlamış.
Benim beğendiğim kısım şu oldu: Bu sene kiralık oyunculardan ziyade sözleşmeli oyuncular tercih ettik dedi. Yani satış yapıp para kazanabileceğimiz birtakım oyuncularımız olabilir.
En beğenmediğim kısım: Ben bu borcu kapatamam, mevcut borcu devam ettireceğiz. 8 M euro'luk borç pekala kapanabilir bana göre, kapatılmalıdır da. Zira lira değer kaybetmeye devam ettikçe borcumuz artmaya da devam edecek. En azından 4 büyükler gibi borcu Türk Lirasına çevirme işini acilen yapmaya davet ediyorum. Eğer Türk Lirasına çevrilebilirse o zaman bu açıklamaya tamamım.(Enflasyon etkisi vs.)
Diğer kısımlar yorumsal ve tartışılabilir kısımlar.

Düzenleme: Haber ekliyorum.
https://ajansspor.com/haber/karaahmet-bi...dik-613679
(This post was last modified: 21-09-2022, 17:20 by kty28.)
21-09-2022, 15:26
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(21-09-2022, 14:52)kral1234 Wrote:
(21-09-2022, 13:12)kty28 Wrote:

Konu başka yerlere kayıyor ama Aytekin şenlikoğlunun kazanma ihtimali yok şehirde. Önceki seçimi öğrenciler sayesinde kıl payı kazandı ama şimdi dolmuscusu, liman işçisi, kamyoncuları, taraftarı, hatta ve hatta akp içerisindeki sabri ve cemal öztürk ekibi ona cephe almış durumdalar.

Konu açılmışken yazayım dedim..Gecen hafta izindeydim Giresunda maşallah Aytekin başkan pankart asmaktan başka hiç bir şey yapmamış Giresuna yazık...Kerim asku nun ilk döneminde yapılanlar 30 senedir yapılmamıştı ama Kerimde özellikle ikinci dönem kendini rant sevdasına kaptırdı...o da sonu oldu ...siyasi hayatı bitti...Belediyecilik farklı iştir..herkes yapamaz...
Aytekin kapıma gelse ya da bir yerde görsem benden oy istese ne yaptınız Giresuna derim acaba ne cevap verecek Çünkü hiç bir şey yok...Yalandan tribüne gidip kerimi taklit edip şirin gözükme ayaklarını geçiniz...Ne Giresun için ne de Giresunspor için hiç bir katkısı yok...vasıfsız...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 21-09-2022, 16:19 by sokakbaşımeyhane.)
21-09-2022, 16:16
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
İktidarı ve muhalefeti ile Giresunlu siyasetçilerden bir şey olmaz. Orduya bakın. Numan Kurtulmuş AKP'de etkili, Seyit Torun CHP'de etkili, belediye başkanları eski Bakan vs.

Trabzon'u Rize'yi hiç ağza almaya gerek yok. Hem iktidar hem muhalefet partilerinde önemli konumlara sahipler.

Bizimkileri yolda görse Giresun'un yarısı tanımaz herhalde.
21-09-2022, 17:16
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Konu dağılıyor başka yerlere gidiyoruz ancak iki kelamda ben yazayım.
Giresun iktidarın eline geçtiğinde Paris olacak dendi.Ordu, Trabzon'a bakınız iktidar elinde diye uçtu gitti dendi.İktidara geçtik gelinen sonuç ortada.Sahili 5 para etmeyen tek memleketiz mesela.En güzel sahil bizde olmasına rağmen hemde.
En büyük sorunumuzdan bir tanesi de liman kavşağı.Oraya viyadük veya dal çık yapılması gerekiyor.Hala bir adım yok.Trabzon'da olsa 3. kez yıkılıp yapılırdı.Batlama ve Aksu grup yollarının bittiğini benim torunlar bile göremez herhalde.Dediğiniz gibi bizde Vekil'ler kendisine çalışıyor.Memleketine değil.

Konumuza dönecek olur isek;
Başkan yine konuşmuş ama hiçbir şey anlatmamış.Cevap sorunun içerisinde gizli zaten.2. forvet almak.Evet 2. forvet.Bu takımda Bajic'den başka forvet yok.O sakatlandığı zaman kaldık ayazda.Temel sorunu biliyorlar demekki çare bulmak istemiyorlar.Diğer takımlarda forvet olup olmaması bizim sorunumuz değil.Biz Giresunspor'u soruyoruz.
Maddi konular; 2.ligden futbolcu almakla nasıl bir harcama yapmış olabiliriz ? Gelen paralar nereye gitmektedir ? Ulu reis olmasa transfer tahtası açılabilecek miydi ? Dolayısıyla nerelere harcama yaptınız da borcu eritmem mümkün değil diyorsunuz.O zaman sizde borç açmaya devam ediyorsunuz.Paranız yok zorluk çekiyorsanız bırakınız.Parası olan birileri gelsin.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-09-2022, 18:31
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(21-09-2022, 18:31)mvsr Wrote: Konumuza dönecek olur isek;
Başkan yine konuşmuş ama hiçbir şey anlatmamış.Cevap sorunun içerisinde gizli zaten.2. forvet almak.Evet 2. forvet.Bu takımda Bajic'den başka forvet yok.O sakatlandığı zaman kaldık ayazda.Temel sorunu biliyorlar demekki çare bulmak istemiyorlar.Diğer takımlarda forvet olup olmaması bizim sorunumuz değil.Biz Giresunspor'u soruyoruz.
Maddi konular; 2.ligden futbolcu almakla nasıl bir harcama yapmış olabiliriz ? Gelen paralar nereye gitmektedir ? Ulu reis olmasa transfer tahtası açılabilecek miydi ? Dolayısıyla nerelere harcama yaptınız da borcu eritmem mümkün değil diyorsunuz.O zaman sizde borç açmaya devam ediyorsunuz.Paranız yok zorluk çekiyorsanız bırakınız.Parası olan birileri gelsin.

1.ligdeyken Bozbağ zamanında nezaman iddialı duruma gelsek takım hemen salıyordu. Adam çok belli ediyordu süper lige çıkmak istemediğini. O zamanlar bazı arkadaşlar "bu şehir süper ligi kaldıramaz ondan istemiyordur" diye tahmin yapardı. Bende derdim ki, "Yahu çıkalım lige, gelen parayla borcumuzu ödeyelim aynı kadroyla da devam edip gerekirse düşelim ama hiç olmazsa borç biter" diyordum. E biz kadro olarak hiçbir zaman süper lig kadrosu kurmadık. Hadi Hakan Keleş gibi bir piyango vurdu başımıza ligde kaldık ve bütçeyi daha beter azalttık. Bu şartlarda bu takımın kasasında para olması lazım la ne demek ödenemeyecek borç? Demek gelen oyunculara ederinin çok üstünde paralar ödenerek menejerler ile al gülüm ver gülüm yapıp kılıfına da uydurmuşlar. Her yolunda maşallah.
22-09-2022, 10:17
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(22-09-2022, 10:17)kerasus Wrote:
(21-09-2022, 18:31)mvsr Wrote: Konumuza dönecek olur isek;

1.ligdeyken Bozbağ zamanında nezaman iddialı duruma gelsek takım hemen salıyordu. Adam çok belli ediyordu süper lige çıkmak istemediğini. O zamanlar bazı arkadaşlar "bu şehir süper ligi kaldıramaz ondan istemiyordur" diye tahmin yapardı. Bende derdim ki, "Yahu çıkalım lige, gelen parayla borcumuzu ödeyelim aynı kadroyla da devam edip gerekirse düşelim ama hiç olmazsa borç biter" diyordum. E biz kadro olarak hiçbir zaman süper lig kadrosu kurmadık. Hadi Hakan Keleş gibi bir piyango vurdu başımıza ligde kaldık ve bütçeyi daha beter azalttık. Bu şartlarda bu takımın kasasında para olması lazım la ne demek ödenemeyecek borç? Demek gelen oyunculara ederinin çok üstünde paralar ödenerek menejerler ile al gülüm ver gülüm yapıp kılıfına da uydurmuşlar. Her yolunda maşallah.

orduspor dan alınan 4 milyon verilen kadir transferi herşeyi anlatıyor aslında
Derelili çotanak
22-09-2022, 12:14
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Koca Yalan'ın dönemini hep unuttum ben.Doğru diyorsunuz.Aynı değirmenin taşı işte şu anki yönetimde.
Koca Yalan her sezon bir mevkiiyi mutlaka boş bırakırdı.Bir dönem forvet yok, bir dönem 10 numara yok, bir dönem defansif orta saha yok ne bileyim bir dönem kaleci yok vs.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
22-09-2022, 17:53
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)