TSL 11.Hafta | Giresunspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
25-10-2022, 13:56,
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
Nerden başlayayım ne diyeyim bilemedim. Geçen seneden beri gittiğim maçlarda Giresun'a gelen en zayıf takımdı Ankaragücü. İnanılmaz kötü savunmaları var. Kalecinin kurtarışları haricinde sayısız pozisyonda kaleciye antrenman yaptırır gibi beceriksiz orta ve şutlarla harcadık zaten. Birde biz niye hızlı hücum etmemeye yeminliyiz? onlarca kez az adamla yakaladık ama pas vermeyip savunmanın iyice yerleşmesi için bekliyoruz. Sanırsın sete set hücumda muhteşemiz mk. Serginho'nun bireysel becerisiyle şapkadan tavşan çıkarmasını beklemek dışında bir planımız da yok zaten. Hakan hocanın zaten hiçbir teknik taktik bilgisi olmadığını 3 sezondur gayet iyi biliyoruz. O yüzden şu niye çıktı bu niye girdi falan muhabbetine hiç girmiyorum bile. Amma zaaten hücum zaafiyetin ortada iken rakibi az adamla yakalamışken yok ben sete set hücum edeyim diye beklemenin mantığını anlamıyorum. Bu maç itibariyle düşüşümüzü ilan ettik artık. Ki Ankaragücü de bu haldeyse düşecek 4 takım belirlendi demektir. 

Maçlara da gitmem gibi artık. Hani skor falanda değil. Bu mücadeleyi bol pozisyonu gördükten sonra her türlü destek verilir. Amma Yönetim şu durumda hala aklımızda alay eder durumda. Ula insan çıkar der ki biz sene başında bir halt ettik ama baktık bu takımdan bir cacık olmayacak. Neyse artık ilk yarı da toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arası gereken mutlaka yapılacak ve nolursa olsun bu ligde kalacağız dese amenna. Herifler hala ta...şak geçmenin peşindeler. 50 km yol git gırtlak patlat o sinirle dön eve ertesi sabah yorgun argın işe git. Ne uğruna?
Reply

Messages In This Thread
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00 - by kerasus - 25-10-2022, 13:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)