Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
05-11-2022, 16:52,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
(05-11-2022, 16:29)sy200028 Wrote: Onurcan Giresunum evladı bu kadar basit hata yapan kaleci varmı bu ligde merak ediyorum.

Karşımızda iyi bir kaleci olsa bugün 3 golün hepsi de tutacağı toplardı. Üstelik yabancı diye getirdikleri herif yiyor bu golleri. Geçen sene de sırf GS ye kaleci yetiştiricez diye çok saçma sapan goller yedik. Bu sene de kendimize yetiştirelim bari. Ayrıca o golde ben Onurcan'dan çok takım napıyordu onu anlamadım. 10 kişilik takıma hem ilerde çoğalamayıp hemde nasıl geride az adamla yakalanıyorsun? Nerde bu orta saha yaylada otluyor mu? Hadi topu kaptırdın anladık ama geri koşan kimse yok. Adam sol kanada uzun pas atarken savunmada sadece iki kişi vardı, adam topu kontrol etti geri aldı ceza sahasına prtalıyor ama o sırada savunmada hala 2 kişi var. Biz takım halinde durmuş maçı izliyoruz ama Onurcan hatalı sadece. O topa çıkmasa yine top onlarda kalacak ve yine atacaklar. Bu seferde Oww Onurcan nasıl çıkmaz o topa diye söylenecektik.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor - by kerasus - 05-11-2022, 16:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)