Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
07-11-2022, 14:41,
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor
A.gücü maçından sonra birdaha maça gitmem demiştim ama yine de hafta boyu gidip gitmemek arasında kaldım. Hatta bir gün öncesi yine de gitmeye karar verdim birazda kendimi motive etmeye çalışarak. Ama sabah ne bir heyecan ne bir istek. Birde taa Tirebolu'dan okadar yol.. Hatta devre arası sesini kıstım nette takılıyordum. Arada 2. yarı başlamışmı diye bakayım dedim tam da İstanbul santra yapıyor. Hah tam zamanında açmışım dedim sesini açtım maçın. anonsçu golü anons ediyor, meğer gol atmışız onun santrasıymış. Diyeceğim, rakip 10 kişi golü tam zamanında bulmuşuz, bastırıp golü atacağımız belli ama o halde bile bir heyecan yok içimde golü kaçırmışım. 

Maça gelirsek, mutlak galibiyet bekliyordum zaten ama bu şekilde değil. A.gücü maçı gibi baskılı olacağımızı ama gol atmakta okadar da zorlanmayız diyordum. Aksine pozisyon dahi üretemedik. 3 e 2 yakaladığımız pozisyon rakibin kaleciyle karşı karşıya golüyle sonuçlanıyor. Yine futbol sahalarında ender rastlanacak türden bir gol yedik. Bajiç her pozisyonda sırtı kaleye dönük. Nasıl gol atmayı planlıyor anlamadım bu tarz bir oyunla. Tamam besleyen yok eyvallah ama sen zaten hiç gol atıcak bölgede olmuyorsunki. Geçen seneki doukara gibi, nasıl forvet olduğuna anlam veremediğim türden bir oyuncu. Bu sefer şans yüzümüze güldü de rakip kaleci de her topu içeri aldı. Bir de TFF başkanı izliyor diye normal bir hakem izledik ilk kez. Yoksa o 2 defa sarı gördükleri pozisyonları çok fazla yaşıyoruz aslında, özellikle serginho çok fazla maruz kalıyor o tarz faullere ama çoğunda ya faul bile verilmez yada sarı kart es geçilir. Özellikle Beşiktaş maçı en art niyetli hakem yönetimi idi. 

Onurcan konusunda kesinlikle bu ligin kalecisi olmadığı konusunda herkes farkında. Ama bu maç özelinde anlamsız yere linç ediliyor bence. 2. golde bir Allah kulu geri koşmuyor. Herkes kaleci ne halt ederse etsin der gibi izliyor. Bu durumda 3 rakip oyuncuya karşı tek başına mücadele etmesi zaten imkansız, o pozisyon her şekilde gol olacak. Kurtarıp takımı ipten aldığı son pozisyonda bile hala suçlanıyorsa burada artniyet vardır. 4 e 5 e gidecek maçta takımı geri çeken hocanın hiç suçu yok, bomboş pozisyonda pas vermeyip çalıma girip 2 pozisyonu rakibe hediye eden Oğulcanın hiç suçu yok, 2. golde geri koşmayıp izleyen takım arkadaşlarının hiç suçu yok, ilk golde 3 e 2 pozisyonda oyunu sete yerleştirip kaptırmamızı sağlayan Bajiç'in hiç suçu yok, Yine aynı pozisyonda bir orta yada pas dahi veremeyip topu kaptırıp gol yememize sebep olanında hiç suçu yok....... Bu maç için onlarca örnek sayabilirim. Yahu takım 10 kişilik istanbula karşı pozisyon üretmekte çok zorlandı, kaleci hatası olmasa kimbilir nezaman kilidi açabilecekti belirsiz. Berbat kere berbat oynadığımız bir maçta tek suçlu Onurcan. Onurcanın hatalı golleri var da, bu durumda bile güvenilip kale teslim edilemeyecekse bu Ferhat neden alındı ne diye para veriyoruz diye soran yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | Giresunspor - İstanbulspor - by kerasus - 07-11-2022, 14:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)