STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00
29-12-2022, 21:20,
RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00
Şimdi geldim eve ilk iş özetleri izlemek oldu. Gole kadar hiç stres yapmadık, herkes kesin olarak biliyordu golün geleceğini ki gecikmedi zaten. İlk yarı da 2-3 olabilirdi rahatlıkla. Hele Sainz'ın kaçırdığı inanılmazdı. Nazara gelmiş diyorum, onun etkisiyle 2. yarı da çok net gole gidecek bir pozisyonda yine top yanlış ayağına gelince savunma yerleşti. Kuwas'ın varlığı ofansif olarak daha etkili yapıyor takımı ama çok ağır kalıyor. Sergio muhteşemdi yine. 1 gol 1 asist ile bitirdi. Sainz'ın kaçırdığı topta da asist ondan gelmiş galiba. Alper yine büyük oynadı. Özellikle ilk golde savunmada aldığı top ile boşluğu değerlendirip öyle güzel bindirdi ki, yoktan var ettiği pozisyonu çokta güzel bir orta ile asistle süslemiş. 

Devre arası arkadaşlara çay alana kadar gol bile yemişiz de, neyseki çok kötü zamanlama ile bariz bir ofsayta yakalanmışlar. Ama 2. yarı bambaşka bir takım çıktı sahaya. İyi ki golü çok erken buldular da kalan sürede gol atmak için yeterince zamanımız vardı. Zira o oyunla 1-0 bitme ihtimali asla yoktu. Gol biraz gecikse belki onun şokuyla 2 dahi yiyebilirdik. İnanılmaz bir ölü toprağı serpilmiş gibi çıktı takım sahaya. Neyse 1-1 den sonra adamlar amacına ulaşmanın etkisiyle kasmadı, savunmayı daha çok düşündüler. Oyunu tekrar dengeledik ama yine de ilk yarıdaki görüntüden çok çok uzaktık. Aşırı basit top kayıpları, önündeki adama pas atamayıp kaptırmalar, Çok rahat pozisyonda dahi orta yaparken rakibe teslim etmeler, bütün kornerlerde en alakasız yerlere orta yapmalar. Kafayı yedik resmen tribünde. Beşiktaş maçının kopyası idi 2. yarı. Hem skoru korumak için sahaya çıkıyoruz ama okadar kötüyüz ki, o oyunla skoru koruma gol yememe ihtimali yok. Hem de sanki skorun öyle gideceğine öylesine inanmışız ki, olur da gol yersek napıcamıza dair bir B planı yok. Rakip bizi üzerine çektiği halde gol atacak mecalimiz yok. Öylesine kendi içerisinde çelişkilerle dolu bir oyun yapısı. 

Ama o son dk golü yok mu.. Hayatımda sayısız maça gitmişimdir, sayısız gol görmüşümdür. Ama böyle çılgınca sevindiğim bir gol çok azdır. Bu golü tv de izlesem çok şey kaçırmış olurdum. O gol tam olarak stadda canlı izlenecek goldü. Gerçi izlemek değilde yaşadık resmen o golü. Bana göre sezon maçlarından biriydi ve çok şükür kazandık.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - by kerasus - 29-12-2022, 21:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)