(11-01-2023, 12:18)kty28 Wrote: Başkasının düşüncelerini beğenmediğinizde hemen hakaret, küçümseme kibir vs. Eğer demokrasiyi sevmiyorsanız Afganistan'a gidebilirsiniz.
Yazı yazarken iki kez düşünün bu yazdıklarım ile karşıdaki kişi şikayetçi olsa ceza yer miyim diye?
Fikrimi beğenmiyorsanız kesinlikle katılmıyorum diyin. Sanırsınız burada yazılanlar gerçekten alınacak; beğenmiyoruz ama para ve tapu onlarda, onca menajer arasında bizim yazdıklarımızdan haberleri bile yoktur. Muhtemelen şurada bi' renktaşımızın dediği gibi maksimum 50 kişiyiz zaten siz bu davranışlarınıza devam edecekseniz söyleyin biz 49 kişi ayrılalım siz tek başınıza devam edin.
Birbirimizi daha fazla üzüp sinirlendirmemek için konuyu kapatalım.
Konuya dönecek olursak Rapçi kulüpsüz kalmış muhtemelen futbolu da bırakır.
Fikir? Ya sabır.. Ne fikri olum transfer ettiğimiz ve golleri de bulunan lisanslı futbolcunun, aslında öyle bir futbolcu olmadığı iddiasında bulunuyorsun. Ne fikri la mal mısın? İyi futbolcu kötü futbolcu konusunda konuşmuyoruz, sen öyle bir futbolcu olmadığını iddia ediyorsun. Bunun fikirle ne ilgisi var la? Baya bildiğin saçmalamışsın, yada espiri mi yaptın bilmiyorum ama şaklabanlığın lüzumu yok burda ciddi bişey konuşuyoruz. Bu senin düşüncene göre değişkenlik gösteren bişey değil. 800 bin euro para sayıp transfer ettiğimiz futbolcudan bahsediyoruz.