Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
sefaenes Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: Giresunspor Olağanüstü Seçimli Kongre, gelecek sezonlar !
2 sene Transfer asagi yemisiz cöpleri alip onlara para vermekten en azindan 2 sene kurtulduk ya bari bu 2 seneyi iyi degerlindirip altyapi oyuncu cikarmaliyiz.Giresunspor yillarca yapmasi gereken transfer Altyapi olmaliydi hersene 2 futbolcu cikarmaliyiz
09-03-2023, 20:09
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Bu sene dusmememiz lazım. En azından borçların erimesi açısından iyi olur. Ama seneye kimle oynayacaz? Perez ve sergio kesin gider. Sözleşmesi 1 yıllık olan oyuncular var, bunların uzatma opsiyonu var mı bilmiyoruz. Başka transfer yasakları var mı onları da bilmiyoruz. Pyerre denen adam kim de bu adama 675 bin euro para verilmiş? Giresun gibi küçük bir şehir takımı nasıl olur da sacma sapan paralar dağıtır ismi cismi bilinmeyen oyunculara? Velhasıl kelam Hakan karaahmet giresunsporun Nedim Türkmeni olmuştur.
(This post was last modified: 09-03-2023, 20:22 by kral1234.)
09-03-2023, 20:21
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(09-03-2023, 20:21)kral1234 Wrote: Bu sene dusmememiz lazım. En azından borçların erimesi açısından iyi olur. Ama seneye kimle oynayacaz? Perez ve sergio kesin gider. Sözleşmesi 1 yıllık olan oyuncular var, bunların uzatma opsiyonu var mı bilmiyoruz. Başka transfer yasakları var mı onları da bilmiyoruz. Pyerre denen adam kim de bu adama 675 bin euro para verilmiş? Giresun gibi küçük bir şehir takımı nasıl olur da sacma sapan paralar dağıtır ismi cismi bilinmeyen oyunculara? Velhasıl kelam Hakan karaahmet giresunsporun Nedim Türkmeni olmuştur.

işin komik tarafı Nedim Türkemn sözcü gazetesinde  ekonomi yorumluyorSmile
Derelili çotanak
10-03-2023, 16:29
Reply
kty28 Offline
Senior Member

675 bin Euro'luk borç eski yönetim arasında bölüşülecek mi?
BlackAhmet çok iddialı idi.
Yeni yönetimi, eskisini görünce çok beğendim doğruları çat çat söylemiş; bilgiye dayanarak konuşmuş, yorumda bulunmamış.
Transfer yasağı da 2 sene değil iki dönem. Sanırım gelecek senenin tamamını dış transfersiz tamamlayacağız ; bir arkadaşın dediği gibi çer çöp alacağımıza parayı en azından bizim oyuncularımıza basmış olacağız.
Son olarak borç beni biraz karamsarlığa itti eğer bu sene ligde kalırsak borç biraz azalacak ancak mükemmel yönetim sonucunda borcumuz 200 m liraya inse bile o borç PTT ligi için de acayip yüksek bir borç.
Allah sonumuzu hayır etsin.
10-03-2023, 20:58
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
habere gel habere Black Ahmeti aklama operasyonu eleştirenleri neredeyse hain ilan etmişler senelerce uğraşılmış mış bunu yazan aynı medya Osman Çırakı durduk yerde linç etmişti başkanlığı bıraktırmıştı ulan idmana çıkmamış adam yüzünden 2 transfer yasağı almışsın hala yalama cilalama topunuzun.... Angry

https://giresunsporgazete.com/senelerce-...di-olmadi/
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
21-03-2023, 14:02
Reply
semiko Offline
Posting Freak

la bu basının ne olduğu belli değil. bi ara sallıyordu şimdi övüyor .
para çok kötü bir şey yahu .

bu arada akşam ki toplantı evimin dibinde ama hiç gidesim yok. açıkca fikirlerimi beyan edemeyeceğim bir ortam olacak o nedenle çokta kasmıyorum .
şu şehirde birlik beraberlik duygusu olsa eyvallah derim. gelen başkanda imece usülü bir sistem kursa herkes yardım etse bilgi birikimini sunsa falan filan .
21-03-2023, 16:02
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
(10-03-2023, 20:58)kty28 Wrote: 675 bin Euro'luk borç eski yönetim arasında bölüşülecek mi?
BlackAhmet çok iddialı idi.
Yeni yönetimi, eskisini görünce çok beğendim doğruları çat çat söylemiş; bilgiye dayanarak konuşmuş, yorumda bulunmamış.
Transfer yasağı da 2 sene değil iki dönem. Sanırım gelecek senenin tamamını dış transfersiz tamamlayacağız ; bir arkadaşın dediği gibi çer çöp alacağımıza parayı en azından bizim oyuncularımıza basmış olacağız.
Son olarak borç beni biraz karamsarlığa itti eğer bu sene ligde kalırsak borç biraz azalacak ancak mükemmel yönetim sonucunda borcumuz 200 m liraya inse bile o borç PTT ligi için de acayip yüksek bir borç.
Allah sonumuzu hayır etsin.

İki dönem borcun ilk dönemini ara transferde tamamladık ikinci dönem yaz dönemi olacak...eğer ligde kalırsak eldeki futbolcuları tutup seneye ilk yarıya kadar alabildiğimiz kadar puan alıp ara transfer döneminde akıllı transferlerle bir ümit yırtarız diyecemde önce bu seneyi halledelim sonrasını sonra düşünürüz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
21-03-2023, 22:46
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
gs ye fifadan ceza gelmiş, bizle olan benzerliği varmı ki para yatırılıp ceza kaldırılacakmış, varsa ilintisi yönetim araştırsa aslıımda ...
Bu arada istanbulda yapılan2828 üye toplantısı ne kadar katılım sağlandı acaba ?
Başkentten !
22-03-2023, 01:21
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

(22-03-2023, 01:21)turkuaz_0628 Wrote: gs ye fifadan ceza gelmiş, bizle olan benzerliği varmı ki para yatırılıp ceza kaldırılacakmış, varsa ilintisi yönetim araştırsa aslıımda ...
Bu arada istanbulda yapılan2828 üye toplantısı ne kadar katılım sağlandı acaba ?

Başkanın açıklamalarını okudum net şekilde paraları ödesek dahi yasak kalkmıyor diyor. Sanırım burada kilit nokta Piyer meselesi orda ayrı bir ceza uygulaması uyguladılar gibime geliyor...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 22-03-2023, 11:46 by sy200028.)
22-03-2023, 11:46
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(22-03-2023, 01:21)turkuaz_0628 Wrote: gs ye fifadan ceza gelmiş, bizle olan benzerliği varmı ki para yatırılıp ceza kaldırılacakmış, varsa ilintisi yönetim araştırsa aslıımda ...

Zamanında muhtemelen ihtar çekmiştir pierre ama Blackahmet yönetimi iplemedi. Yasak kararı çıktı, o zaman belki oyuncu ile anlaşma yoluna gitsen parasını ödeyip davayı çekmesini istesen belki bir umut olabilirdi. Biz haksız olduğumuzu bile bile zıtlaşma yoluna gittik. Çünkü beyfendi nasılsa yasak sonraki yönetimlere kalacak diye taraftarı oyalama yolunu seçti. Yok efendim imza yokmuşta, yok kesin geri dönecekmiş karar falan filan. Hatta transfer dönemi başlayana dek hep cezaya itiraz ettik henüz kesinleşmedi diye algı yaptılar hep. Hakan Keleş bile sohbet odasına katıldığında açıkça bu şekilde söyledi, para bulursak tahtayı açtırıp transfer yapıcaz dedi. 

Bu arada üye toplantısıyla ilgili Serkan Cihan biraz kırgınlık hafif gider yapan bir açıklama yapmış. Ama hiç kusura bakmasın, Giresunspor değilde Blacahmet taraftarlığı yaparsan, Blackahmet ile birlikte senin döneminde sona erer. Kral öldü yaşasın yeni kral demenin anlamı yok.
22-03-2023, 13:41
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)