STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
25-04-2023, 19:16,
RE: STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00
Sürekli yazıyorum.Blackahmet'in tayfası olan DarkBlackiron nerelerde ? Hiç sesi soluğu çıkmıyor.Atıp tutuyordu.Geldiğimiz nokta ortada.

Dün akşam twitter sohbet odasını uzun bir süre dinledim.Eski başkana şunu yaptı, bunu yaptı diyemiyorlar, zamanında istifaya davet etmiştik deyip çıkıyorlar işin içerisinden.Yamak'ı da ödemeler konusunda eleştiriyorlar.Bilmem kaç milyon lira ödeme yapıldı deniyor ama ödemeler yapılmadı diyorlar.Belediye Başkanı ve Vali'nin sahip çıkmadığını, yönetim değişti niye sahip çıkılmıyor diye soruluyor.

Hakan hocaya gelecek olursak Ferhat'ı Ankaragücü maçında el kol hareketi yapıp karşı geldiği için kestiğini belirtiyorlar.
Sezon başında Olimpiakos'dan 10 numara alınacakmış, yönetim almamış, Hakan hoca niye sesini çıkarmamış.Bu kadroyu yönetim değil Hakan hoca kurmuş.
Bu oyuncuların 2.Lig topçusu olduğunu, Giresunspor'dan başka hiçbir Süper Lig takımında oynayamayacaklarını söylemekten geri durmuyorlar.
Daha çok Hakan Keleş'e yüklenilen, Recep nereye eserse oradan devam edilen yayın oldu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 31.Hafta | Giresunsporumuz 2-4 Başakşehir FK| 24 Nisan 2023 Pazartesi |17:00 - by mvsr - 25-04-2023, 19:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)