2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
31-10-2024, 00:04,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
turkuaz_0628 Wrote:normal şartlarda iki trabzon ve ya rize takımı olsa birbirlerine yardımcı oluyor bende bu maçın berabere bitmesini bekliyorum Smile aman ben bu sene durumum belli ilimizin diğer takımı çıksın demez, diğer yandan batlama lazio  - bulancak roma Smile  umarım bulancak kazanır ve lige çıkar bu sene ...

Tecrübeyle sabit bi kavga eksikti, izledim baştan sona maçı duran toptan karşılıklı goller atıldı heyecanı yüksek bir maç olmadı maaesef taraftar bakımından bulancak fora ezdi lakin 2000 lerden kalan bjk bestelerini acil terketsinler abicim bulancak iskelesinden atlarız çekiyorlar hala içlerinde biride demiyormu mk you tubede bi dünya takım bestesi var girelimde az öğrenelim Smile batlama ise devasa pankartın hakkını veremedi : ( maça bakacak olursak batlama bol bol berabere kalabilir durumda bulancak ise forvet transfer etmeli yoksa o da çıkamaz birbirlerini yesinler serhat ardahan çıkar nasılsa .... haberlerde gördüm başkanları 250 şer m istanbldan arsa verecek adam başı : ) bulancak yense puan farkı iyi olacaktı ama Giresun burası ....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by turkuaz_0628 - 31-10-2024, 00:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)