2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
01-04-2025, 10:40,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Çok üzülüyorum ve kanıma dokunuyor bu kansızların baş tacı edilmesi.Birkez daha soruyorum; Pyerre’ye, Mala’ya o imzaları kim attırdı da kulüp bu noktalara geldi ? Takımın tarihinde hiç olmadığı kadar paralar girdi kasaya ne oldu o paralar ?
Ferhat’ın zeytin peynir borcunu mu ödediniz ne yaptınız ?
Ben Giresun şehrinin ekonomisi süper ligi kaldırmaz tezine katılmıyor bu ülkede işini düzgün yapan ‘Hırsız’ olmayanı bulmak zor tezini ortaya atıyorum.
Gerçekten çok üzülüyorum.Daha kısa tımanla sokakta top peşinde koştururken baba, dayı kucağında gidiyorduk yeşil beyaz armanın huzuruna.Az kendimizi bilir olduk ‘Abi benide önüne alır mısın ?’ ile girdik maçlara.Düştüğünü de gördük şampiyonluğunu da saç baş yoldurduğu günleride.
Sadece sevdamızı değil anılarımızı da çaldı birkaç tane ‘hırsız’
Türkiye’de futbol kulübü anlamında böylesi hikayeler sayısızca mevcut.Bizim bir farkımız olabilir.Sahip çıkanımız yok.Profesyonelken başkan bulmakta zorluk çekiyorduk şimdi amatörde kimse bakmaz suratına.
Vallahi de billahi de çok üzülüyorum.Kanıma dokunuyor bu kansızların elinde armanın oyuncak oluşu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by mvsr - 01-04-2025, 10:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)