2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
05-04-2025, 20:40,
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
mvsr Wrote:Ben Giresun şehrinin ekonomisi süper ligi kaldırmaz tezine katılmıyor bu ülkede işini düzgün yapan ‘Hırsız’ olmayanı bulmak zor tezini ortaya atıyorum.

Kesinlikle bu cümleye dikkat çekmek istiyorum. Süper ligi kaldıramamak diye bişey yok. Hele hele "büyük denizde boğulduk" benzetmesi kesinlikle sakıncalı. İstemeden de olsa hırsızları aklamış, normalleştirmiş oluyor çünkü. Büyük deniz dediğiniz nedir abicim? Hani mesela ŞL gidipte orada fazla gaza gelip Messi, Haaland falan mı çektikte altından kalkamadık? İsmine süper dediğimiz şey kıytırık TR ligi arkadaşlar. Ligin sonuna doğru Keleş oğlan bizzat sabote etti düşürmek için ama ona rağmen sadece 1 puanla zar zor düştük yahu. Üstelik süper ligde oynarken biz basbaya 1. lig kadrosuyla mücadele ettik. O sezon alt ligde oynayan Samsun Eyüp Pendik kadroları bizim süper lig kadrosundan en az 2 gömlek iyiydi. Kısacası biz maddi anlamda borcu kapatmış olarak çıkmalıydık süper lig macerasından. Süper lig gelirlerine sahipsin ama 1. lig kadrosuyla idare ediyorsun. İstanbulspora, Ümraniye'ye büyük olmayan bu deniz bize nasıl okyanus gibi geliyor yahu? Tamam onların arkalarında ya belediye yada paralı aileler var ama hiçbiri de para saçan bir klüp değiller. Aynı bizim gibi kendi yağında kavrulacak kadrolarla mücadele edip düştüler ve şimdi de gayet iyi durumdalar. Biz ise onlar kadar bile transfer yapmayıp nasıl borca battık? Yani sebebi hepimiz biliyoruz. Büyük denizle süper ligi kaldıramamakla alakası yok. Ha bu arada bana göre süper dediğiniz lig Avrupa'da ilk 15 teki ülkeler arasında en kalitesiz futbolun oynandığı ligdir (bana göre). Ama harcanan paralarda ise ilk 6-7 arasındadır. Oradan pay biçerseniz daha iyi anlaşılır nekadar futbol fukarası bir ligimiz olduğu.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024 - 2025 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - by kerasus - 05-04-2025, 20:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)