2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: 2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
Teknik direktörlük için Cahit ERÇEVİK ile anlaşmaya varmak üzere yazılıyor X'te.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
11-07-2025, 13:35
Reply
Shabry28 Offline
Senior Member

Threads: 3
mvsr Wrote:Teknik direktörlük için Cahit ERÇEVİK ile anlaşmaya varmak üzere yazılıyor X'te.

Bu ligde papaz çok. Hocadan ziyade hocanın eline nasıl bir kadro verilecek o mesele. Bu sene de aynı filmi görürüz.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
11-07-2025, 21:32
Website Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
kral1234 Wrote:https://x.com/mb_bayraktar/status/194216...4ne8A&s=19

Buyur burdan yak

Bu arkadaş zamanında Blackahmetin yemlediği gasdecilerden biri değil mi? Ertuğrul başkan koltuğa geçeli ilk olumlu icraatini gerçekleştirmiş diye yorumladım.
12-07-2025, 13:48
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Yeni hocamızın ilk açıklamasından bir kesit;

"Bugün futbolcu kardeşlerimizle bir toplantı yaparak bir araya geldik, yarın itibariyle saha çalışmalarımıza ve akabinde transfer görüşmelerimize başlayacağız."

Bizim bilmediğimiz gelişmeler mi var klüpte? Transfer yasağı kalktı da biz mi duymadık? Yada yasağı kaldırıp transfer yapmak için çalışmalar var ise taraftara neden müjde verilmiyor? Yoksa duyuruldu da ben mi yeterince takip edemedim bilmiyorum. Transfer yasağı kaldırılmadı yada kaldırılamayacak ise hocanın açıklaması ne anlama geliyor? Anlaşılan Hoca okadar hedefsiz ki, sezon boyunca klişe cümleler ile taraftarı oyalama moduna girmiş şimdiden. Zaten transfer açılmayacaksa boşa para harcayıp dışardan hoca getirmekteki amaç nedir onuda bilmiyorum.
15-07-2025, 10:35
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
kerasus Wrote:Yeni hocamızın ilk açıklamasından bir kesit;

"Bugün futbolcu kardeşlerimizle bir toplantı yaparak bir araya geldik, yarın itibariyle saha çalışmalarımıza ve akabinde transfer görüşmelerimize başlayacağız."

Bizim bilmediğimiz gelişmeler mi var klüpte? Transfer yasağı kalktı da biz mi duymadık? Yada yasağı kaldırıp transfer yapmak için çalışmalar var ise taraftara neden müjde verilmiyor? Yoksa duyuruldu da ben mi yeterince takip edemedim bilmiyorum. Transfer yasağı kaldırılmadı yada kaldırılamayacak ise hocanın açıklaması ne anlama geliyor? Anlaşılan Hoca okadar hedefsiz ki, sezon boyunca klişe cümleler ile taraftarı oyalama moduna girmiş şimdiden. Zaten transfer açılmayacaksa boşa para harcayıp dışardan hoca getirmekteki amaç nedir onuda bilmiyorum.

Benim anladığım kadarıyla yasak açılacak diye söz verilmiş hocaya. Tahtaya konu olan borçlarda çalışma varsa ses etmemek daha iyi. Çünkü o durumda sona kalan 2-3 kişi genelde işi bayağı yokuşa sürüyor paranın ödeneceğini bildiğinden. Genellikle bu süreçlerde pazarlık ile birlikte iyi indirim ile borç sona erdirilebiliyor. Yeter ki günün sonunda şu tahta açılmış olsun, umarım caslima vardır ve çözerler. 

Zaten tahta açılmış olursa kulüp kurtulmuş sayılır.
15-07-2025, 10:43
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Borja sainz'ın portoya transferinden giresunspora para gelecek diye bir söylenti duydum sosyal medyada. Doğruluğu var mıdır?
15-07-2025, 21:44
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Porto'dan neden para gelsin Giresunspor'a ?
Açıkçası bana pek mantıklı gelmedi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
16-07-2025, 13:27
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Bana da çok alakasız geldi doğrusu. Hadi zamanında bonservisi ile satmış olsak belki diycez ki acaba sonraki satıştan pay maddesi mi koyduk. Ama bizden küme düşünce serbest kalma maddesinden bedava gitti. Yani bizden giderken bile para kazanamazken bizle uzaktan yakından alakası olmayan 3 sene sonraki transferden bize niye para gelsin. Gerçi bizim Giresun basını masa başında otururken haber uydurmayı sever. Yine biri canı sıkılırken sallamıştır bişeyler.
16-07-2025, 22:34
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
sainz'dan para gelecek evet doğru.
uefa yetiştirme bedeli adı altında 23 yaşına kadar oynadığı takımlara belirli bir meblağ veriyor.
bizde bir sene oynadığı için yüzde 1 falan yapıyor olabilir.
Kulüp Yetiştirme Bedeli
Norwich City 70 bin €
Giresunspor 70 bin €
Real Saragossa 70 bin €
Deportivo Alavés 280 bin €
Athletic Bilbao 210 bin €

bu bedel sadece bize özgün değil . 70 bin euro yine iyi giderleri karşılar.
ah bajic o penaltıyı ataydın da ligde kalaydık en azından bu kadar kötü durumda olmazdık .

bu arada haftasonu memleketteydim . en son 3 sene önce gitmişim.
dedim store'a gideyim gönlümce alışveriş yapayım.
yahu korkarak aldım ürünleri. bakamıyorum falan filan .
neyse yine 3 binlik olduk yine . annem bendeki plaj havlusunu beğenmişti ona alayım dedim yok dediler. başka bişey soruyorum yok kalmadı gelir mi diyorum bilmiyorum diyorlar.
sitede olmayan ürünlerde var orada . yani tam anlamıyla karmaşa.
bir şey daha dikkatimi çekti pos cihazı bizim ürün tedarikçisinin pos cihazı .
acaba baya borç birikti de store gelirlerine mi el koydular naptılar .
17-07-2025, 10:17
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Giresun futbolundan herşey belirsiz tahta açılacak mı net söyleyen yok Bulancak desen en hazır takım diyorduk tüm takımlar sezonu açtı Bulancak ta ne döndüğü belirsizlik sahipsizlik diz boyu döndük mü eskilere
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
18-07-2025, 07:21
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)