kerasus Wrote:Yeni hocamızın ilk açıklamasından bir kesit;
"Bugün futbolcu kardeşlerimizle bir toplantı yaparak bir araya geldik, yarın itibariyle saha çalışmalarımıza ve akabinde transfer görüşmelerimize başlayacağız."
Bizim bilmediğimiz gelişmeler mi var klüpte? Transfer yasağı kalktı da biz mi duymadık? Yada yasağı kaldırıp transfer yapmak için çalışmalar var ise taraftara neden müjde verilmiyor? Yoksa duyuruldu da ben mi yeterince takip edemedim bilmiyorum. Transfer yasağı kaldırılmadı yada kaldırılamayacak ise hocanın açıklaması ne anlama geliyor? Anlaşılan Hoca okadar hedefsiz ki, sezon boyunca klişe cümleler ile taraftarı oyalama moduna girmiş şimdiden. Zaten transfer açılmayacaksa boşa para harcayıp dışardan hoca getirmekteki amaç nedir onuda bilmiyorum.
Benim anladığım kadarıyla yasak açılacak diye söz verilmiş hocaya. Tahtaya konu olan borçlarda çalışma varsa ses etmemek daha iyi. Çünkü o durumda sona kalan 2-3 kişi genelde işi bayağı yokuşa sürüyor paranın ödeneceğini bildiğinden. Genellikle bu süreçlerde pazarlık ile birlikte iyi indirim ile borç sona erdirilebiliyor. Yeter ki günün sonunda şu tahta açılmış olsun, umarım caslima vardır ve çözerler.
Zaten tahta açılmış olursa kulüp kurtulmuş sayılır.