2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
Tahtayı açamıyorlar bu belli oldu hoca ve anlaşılan topcular tarih vermiştir doğal olarak o tarih geçince gitmişlerdir. 12 eylul son kulupsuz kalcak hali yok adamların son hoca açıklamasıda takım hocasız olmasın mantığı işte kulube son çiviyide açıcaz tahtayı diyip milleti oyalayarak bunlar çaktı
02-09-2025, 15:56
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Şimdi çıksınlar hangi dosyalarda anlaşıldı, hangisinde anlaşılmadı. Nasıl anlaşılmadı açıklasınlar. Çünkü anlaşılamayan isimler bence önemli bazı çıkarımlar açısından.
02-09-2025, 16:49
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Anlaşma yapılamayanlar da enteresan. Futbolcu olsam anlaşmaya çalışırım. Takım amatöre gidiyor, nasıl alacaksın parayı?
02-09-2025, 16:51
Reply
123456 Offline
Posting Freak

ArmanınPeşinde Wrote:Anlaşma yapılamayanlar da enteresan. Futbolcu olsam anlaşmaya çalışırım. Takım amatöre gidiyor, nasıl alacaksın parayı?

Bir bardak su içsinlerde ben aslında anlaşmayın, neden anlaşıyorsunuz vs gibi bir şeyler oldu mu onu merakla ediyorum.
02-09-2025, 18:28
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Şimdi sen gel de komplo teorisine inanma. Ben bu işin artık yönetim beceriksizliği olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin umudu yokken paraşütsüz gidiyoruz diye herkes kabullenmişken sessiz ve derinden ilerleyip önemli aşama kaydetmişler. Buraya kadar getirdikten sonra 3-5 kuruş eksiği toparlayamayacak değiller. (Ki zaten bizim en baştan beri toplam borcumuz dahi komik rakamlar diğer klüplere göre). Keza topçuların da inatla anlaşmaması için bir sebep yok. Zaten yakında hepten yalan olacak alacakları. Keza hocanın da sırf bu sebepten lig başlamak üzereyken bırakacağını düşünmüyorum. Zamanında Bu şehri ve takımı birçok Giresunludan çok daha fazla sahiplenen ve mücadele eden Mehmet Birinci hocanın ağlayarak ayrılışını düşündükçe... Sanki Giresun'da gizli bir el (gerçi çokta gizli sayılmaz) devamlı engeller çıkarıyor. Siyasi kanat malum zaten. Birde Karaahmet tayfası hasetinden çatlardı eğer tahta açılsaydı. Her kongreye aday olan büyük Giresunspor taraftarı(!) tahta çalışmalarını duymuş ve basın açıklaması yapıyor yönetime sallıyor. E hani sevdan armaya idi? Takım kapanmaktan kurtulacak belki son şans, sen karşısnda konumlanıyorsun. Neyin telaşı bu? Bir tanesi de bugün valiye alakasız bir twit altında başkanı görevden almadınız diye sitem ediyor.

sy200028 Wrote:Başka bir mevzu trabzon deplasmanına giden samsun taraftarı Tirebolu da emrah ustada alkollü şekilde taşkınlık yapıp personele ve iş yeri sahibine saldırınca mekan sahibi Emrah Tok iki kişiyi vuruyor birinin durumunun ağır olduğu açıklaması geldi valilikten... istenmeyen olaylar ama mekan sahibi her türlü haklı görünüyor.
Dünden beri Tirebolu'da ki hemen hemen tüm tanıdıklarım (yaklaşık 4 senedir orada yaşıyordum) Emrah Ustaya destek mesajı paylaşıyor. Hastaneye ve adliye binasına getirilişi falan tam bir milli kahraman edasında. Yüzde bir milyon haklı olduğu bir davada boşa ceza almaması için uğraşıyor bütün ilçe. Üst geçitlere afisler asılmış, bugün restoranın önünde toplanmışlar trafik bile akmaz olmuş kalabalıktan. Ama gel gelelim Samsun yine Samsunluğunu yapıyor elbet. Bütün haber siteleri Samsun tarftarına silahlı saldırı düzenlenmiş şeklinde veriyor haberi. Haksızda olsalar olayı kan davasına ve siyasete çevirdiler hemen. Buraya kadar herşey normal. Klasik samsun çirkefliği. Ama işte yine hiçbir şehirde olmayacak bir sahipsizlik örneği daha. Giresun valisi bile Samsunluların ağzından twit atıyor, inanılır gibi değil. Trabzon sınırlarında olsa o otobüsten canlı kimse çıkamaz ve kimse de ceza almazdı. Tüm ulusal kanallarda Samsun taraftarının holiganlığını anlatırdı. Hani hep geri kalmışlıktan bahsediyoruz ama bu olayları gördükçe çok bile bize. Halen İl olarak devam ediyorsak şükredip oturalım, zira ordu yada trabzona ilçe yapmaları yakındır.
(This post was last modified: 02-09-2025, 21:40 by kerasus.)
02-09-2025, 21:37
Reply
hartama Offline
Administrator

Threads: 77
Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında Bayburt Özel İdarespor 7-0 yendik.
03-09-2025, 16:59
Reply
Shabry28 Offline
Senior Member

Threads: 3
hartama Wrote:Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında Bayburt Özel İdarespor 7-0 yendik.

Lig için ölçü olmaz ama 7 gol atmakta iyi. lig için elimizde kalan tek koz tüm takımların yaş ortalamasının hemen hemen aynı olması ve büyük bütçelere hitap eden çok fazla takım olmaması. Eğer bu çocuklar ilk yarıda toplayabildiği kadar puan topladığı takdirde ikinci yarı için bir şeyler olma ihtimali doğar. şahsen ben hocanın takıma bir katkısı olacağını sanmıyorum, çocukların bireysel yetenekleri kadermizi çizecek. tabi işin ucunda parasızlık, sahipsizlik, seyircisizlik gibi faktörler olunca kümede kalma ihtmali çok düşük. Umarım bizi yanıltırlar.
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
03-09-2025, 18:07
Website Reply
123456 Offline
Posting Freak

Shabry28 Wrote:
hartama Wrote:Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında Bayburt Özel İdarespor 7-0 yendik.

Lig için ölçü olmaz ama 7 gol atmakta iyi. lig için elimizde kalan tek koz tüm takımların yaş ortalamasının hemen hemen aynı olması ve büyük bütçelere hitap eden çok fazla takım olmaması. Eğer bu çocuklar ilk yarıda toplayabildiği kadar puan topladığı takdirde ikinci yarı için bir şeyler olma ihtimali doğar. şahsen ben hocanın takıma bir katkısı olacağını sanmıyorum, çocukların bireysel yetenekleri kadermizi çizecek. tabi işin ucunda parasızlık, sahipsizlik, seyircisizlik gibi faktörler olunca kümede kalma ihtmali çok düşük. Umarım bizi yanıltırlar.

Aslında Cahit Hoca ile iyi bir hazırlık dönemi geçmişti. Bu maçtan ayrı olarak hazırlık maçları performansı olarak. Takımı iyi hazırladığı belli. Keşke o devam etmeye ikna olsaydı.
03-09-2025, 18:15
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
3. Ligdeyiz, gol atabilmek önemli. Savunma kısmında bam güm vura kıra gideceksin. Burada futbol oynanmıyor, tamamen güreş. Bizim savunma çok tecrübesiz ister istemez. Çekinecekler. Çekinmemeleri lazım.
03-09-2025, 18:22
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Karşıda Bal takımı da olsa mükemmel skor. Bol gollü galibiyet övgüven de aşılır gençlere. Giden hoca belli ki güzel bir kamp yedirmiş gençlere helal olsun. Muhtemelen lige de mücadeleci ve istekli başlarız ve umut verecek skorlar da almaya başlarız. Ama sonra o meşhur görünmeyen el devreye girer ve hoop hayırdır ligde kalmak sizin neyinize mesajını verir ve fabrika ayarlarımıza dönüp averaj takımı oluruz tekrar.
05-09-2025, 16:48
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)