Kerasusspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: Kerasusspor
Maçı kazandık dış şutlarda güzel sonuçlar aldık. 1 maç eksik ile 2.ciyiz yolun sonu üst. Lig olur inşallah
21-12-2025, 18:48
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
Takım gerçekten büyük yürek koydu ortaya. İlk yarı içeriden facia durumdaydık gerçekten. Ki bunu önceki maçlarda da belirtmiştim içeride çok kötüyüz. 2 ye 1 turnike bile yakalasak potaya gidemiyoruz malesef. Pota altında boş oyuncuyu bulup pas versekte bitirme oranı çok düşük. İlk yarı üçlüklerle ayakta kaldık hatta fark hep 4-6 sayı civarında gidip geldi. 2. yarıya çok kötü başladık. üçlükler de girmiyor içeriden zaten atamıyoruz. Ama neyse ki savunma bari dağılmadı da bir şekilde önde kalmayı başardık. Gerek savunma direnci gerek tribünlerin etkisiyle içeiryi de kullanabilmeye başladık. yanılmıyorsam sadece 1 kez beraberliği yakaladılar 62-62 de. Onun dışında max 1 puana indirebildiler farkı ama her seferinde 1-5 arasında önde kaldık hep. kritik anlarda maç sonuna doğru 1 sayı öndeyken atamadık ve onlar 2-3 kez öne geçme şansı yakaladılar ama savunma direncimiz çok iyiydi. Çok kritik savunmaların ardından son 1 dk ya girerken çok zor pozisyonda hücum süresi de biterken elden çıkardığı topta 3 lüğü bulunca rahatladık. Yine bir iyi savunma ve 2 sayılık ile son saniyelere 6 sayı önde girdik. Sonra olan oldu. Rakip oyuncu tribünün önünde şortunu indirince tam olarak amacına ulaştı tribünleri haleyana getirip maçı tatil etmeye çalıştı. Ama en azından tribünü boşalttırmayı başardılar. 

Tribünlere gelirsek müthiş bir destek vardı. tamamen dolu tribünler önünde oynadık. Ve takım gerçekten tribünden çok etkileniyor. Bi hep birlikte ayağa kalkıp alkış tezahurat falan olduğunda hemen takıma yansıyor. Yalnız grup gelen ergenler çok bozdu malesef. Zaten ilk yarı takımla hiç alakaları yoktu. Bi çıkıyorlar "aponun p.çleri .....", bir çıkıyorlar "şehitler ölmez..." diye diye geçirdiler. Ha birde rakip oyuncuya takmışlar kafayı arada ona sarıyorlar. Bir kez olsun takıma destek vermediler ilk yarı. 2. yarı hadi ara ara tribünü coşturmaya çalıştılar ama genele bakınca faydadan çok zararları var takıma. Yahu insan bi düşünür  haftadır sosyal medyaya reklam bile çıkmışlar. Belli ki desteğinize çok ihtiyaçları var. Sen gelmişsin maça sanki amedspor ile oynuyormuşuz gibi teröre mesaj verip duruyorsun. Çok istiyorsan maç öncesi bi kez bağırır tarafını belli eder mesajını verirsin. O an takımın tek derdi senin teröre bakış açındı sanki. Ama son saniyelerdeki heyecan çok başkaydı. 

Birde tribünler boşaltıldığı için son 6 saniyeyi bitirip maç kazanınca hemen salonun dışına koşmaları tüm takım. Muhteşem hareketti. Gelip taraftarla kutladılar yine galibiyeti, helal olsun. Bu takım yenilse de desteğin en büyüğünü hakediyor.
21-12-2025, 22:41
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Twitter'da basketbol dedin mi önde gelen yazarlardan birisi Ferhat Yeşiltaş. Geçen maç rakip oyuncunun yaptığı ahlaksız hareketi paylaşmasını rica ettim. Görür görmez paylaştı sağolsun bizim yöneticinin de açıklamasıyla birlikte. Birçok basketbol haber sitesi takip ediyor kendisini. Ulusal da yer bulması için aklıma geldi. Umarım dikkat çekmeye başlar.
23-12-2025, 22:42
Reply
semiko Offline
Posting Freak

kerasus Wrote:Twitter'da basketbol dedin mi önde gelen yazarlardan birisi Ferhat Yeşiltaş. Geçen maç rakip oyuncunun yaptığı ahlaksız hareketi paylaşmasını rica ettim. Görür görmez paylaştı sağolsun bizim yöneticinin de açıklamasıyla birlikte. Birçok basketbol haber sitesi takip ediyor kendisini. Ulusal da yer bulması için aklıma geldi. Umarım dikkat çekmeye başlar.

ferhat bey sanıyorum da giresunlu Smile 
ya zaten alperen tarafından giresun'daki baskete ayrıca bir pozitif hava var bunu kullanabiliriz bir çok basket sayfalarında ''yorumlu'' başlıklar bile gördüm. herkes yadırgamış yaptığını umarım sonuçlar alınabilir.
25-12-2025, 09:50
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Sanırım Watergarden için önemli bir basketçi birde. Sağlam ceza alması lazım o görüntülerle birlikte de bakalım.
25-12-2025, 09:51
Reply
kerasus Online
Posting Freak

semiko Wrote:ferhat bey sanıyorum da giresunlu Smile 
ya zaten alperen tarafından giresun'daki baskete ayrıca bir pozitif hava var bunu kullanabiliriz bir çok basket sayfalarında ''yorumlu'' başlıklar bile gördüm. herkes yadırgamış yaptığını umarım sonuçlar alınabilir.
Giresun'lu değil diye biliyorum, yoksa söylerdi. Daha öncede birkaç kez yazıştık kendisiyle farklı konularda. Ama evet Giresun basketboluna sempatisi vardır evvelden beri. Ki basketbola bu kadar ilgili birinin bu potansiyele sempatisi olması normaldir. Gerçekten övünmek gibi olmasın ama konu Basketbol olunca her anlamda takdir edilecek bir şehiriz bence. Gerek Alperen mucizesi, Gerek süper ligde olduğumuz dönem imkansızlıklara rağmen başardıklarımız ve genel bir taraftar potansiyeli. İyi bir salonu çok çok fazla hakediyoruz aslında. 

123456 Wrote:Sanırım Watergarden için önemli bir basketçi birde. Sağlam ceza alması lazım o görüntülerle birlikte de bakalım.
Evet hem yaş hem kariyer olarak çok tecrübeli oyuncu ve bu seviye için ekstra bir güç doğrusu. 

Cezalar açıklanmış Ferhat paylaşmış yine ilk önce. Bizim klübe 83125 TL para cezası, Oğulcan'a ise 7 maç men ve 37500 TL para cezası. Fikstürlerine bakınca çokta sorun yaşamayacaklar. Tam kolay denebilecek maçları atlatıp Akhisar ve Bizim maçlara yetişecek.
25-12-2025, 20:47
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Ödül gibi ceza vermişler. Bize muhtemelen tribün olayından ceza verdiler ancak tribün olaylarını tetikleyen o hıyar. Seyirciyi tahrik et şortu indir 40 bin tl ile 7 mac mis gibi.
26-12-2025, 13:19
Reply
semiko Offline
Posting Freak

kerasus Wrote:
semiko Wrote:ferhat bey sanıyorum da giresunlu Smile 
Giresun'lu değil diye biliyorum, yoksa söylerdi. Daha öncede birkaç kez yazıştık kendisiyle farklı konularda. Ama evet Giresun basketboluna sempatisi vardır evvelden beri. Ki basketbola bu kadar ilgili birinin bu potansiyele sempatisi olması normaldir. Gerçekten övünmek gibi olmasın ama konu Basketbol olunca her anlamda takdir edilecek bir şehiriz bence. Gerek Alperen mucizesi, Gerek süper ligde olduğumuz dönem imkansızlıklara rağmen başardıklarımız ve genel bir taraftar potansiyeli. İyi bir salonu çok çok fazla hakediyoruz aslında. 

123456 Wrote:Sanırım Watergarden için önemli bir basketçi birde. Sağlam ceza alması lazım o görüntülerle birlikte de bakalım.
Evet hem yaş hem kariyer olarak çok tecrübeli oyuncu ve bu seviye için ekstra bir güç doğrusu. 

Cezalar açıklanmış Ferhat paylaşmış yine ilk önce. Bizim klübe 83125 TL para cezası, Oğulcan'a ise 7 maç men ve 37500 TL para cezası. Fikstürlerine bakınca çokta sorun yaşamayacaklar. Tam kolay denebilecek maçları atlatıp Akhisar ve Bizim maçlara yetişecek.

twitter da öyle okudum sanıyordum. belki de dediğiniz gibidir ama aklımda öyle kalmış .
bizim o üst liglere çıkış süreci de takdire şayandı. 
alex gordon lar falan filan. 
ulan ne süreçti be . ilk çıktığımız sezon ilk maç evimizde beşiktaşla oynamıştık sanırım. gittim beinsports almıştım izlicem diye. 
ya şehir olarak bence çoğu şeyi hakediyoruz ama doğru kişilerle karşılaşamıyoruz Sad

bu arada bence sosyal medya o bu derken bu cezayı vermişlerdir. vermeyedebilirlerdi.
(This post was last modified: 26-12-2025, 17:22 by semiko.)
26-12-2025, 17:21
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Ve malesef liderlik rüyasından uyandık. Konya deplasmanında başabaş giden maçta son periyot sayı atmayı hem savunmayı hemde mola hakkımız olduğunu unutunca 9 sayıyla kurtulmak bile mucize gibi. Maç genelinde zaten bir onlar bir biz öne geçiyoruz derken, son periyoda 54-53 önde girdik. Periyodun başlarında 59-56 yaptık. Sonrasında çok çok uzun bir süre sayı atamayınca 64-59 yapabildiler. Okadar uzun süre sadece 8 sayı yemekte fena sayılmaz aslında. Arada Sportmenlik dışı faulden serbest atışlar ile 3 sayı bulup 64-62 yaptık. Onlarda bi serbest atış ile 65-62 yaptılar ve iki takımda skordan razı şekilde ilerliyor. Biz zaten atamamaktan yana bir şikayetimiz yok, ki mola falan düşünmüyoruz. Hatta hücum ribaundu içinde kasmıyoruz hiç. Koç sanırım deplasmanda 3 sayıyla yenilmek iyidir diye düşünüyor olmalı. Son sıradaki tek galibiyeti olan(oda bize karşı) İBB ye bile 13 sayıyla yenildikten sonra 3 sayıyı başarı olarak görüyor demek. Ama keşke ev sahibi de yeterli görseydi. Onlar ise bir an evvel maçı noktalamak için 3 lük deniyor, girmezse de girene kadar atmaya devam ediyorlar. Çünkü hücum ribaundu hep onlarda. Ve tamda maçın bitimine bir dakikaya yakın süre kala 69-62 yapıp fişi çektiler. O ara nedense bizim koç huzursuz oldu ve Ne güzel 3-5 sayıyla veriyorduk işte maçı ne diye 7 sayıya çıkardınız dercesine mola aldı. Yaklaşık 8 dakikadır hiç oyun içi basket bulamayan koç sanırsın 1 dk içinde 7 sayıdan maçı çevirecekmiş. 9 sayıyla bitti maç 73-64.

Bu süreçte 2 ye 0 hızlı hücumu da kaçırdık, pota altından bomboş kaldığımız kaç tane poziyon da kaçırdık, müsait üçlükler de kaçırdık. atış kaçabilir bu çok normal. Ama asıl anormal olan çok müsait 3 lük pozisyonda iken gereksiz top çevirmelerle hem hücum süresi daralıyor hemde olmadık şekilde içeri penetre etmeye çalışıyoruz. Hücum süresi zaten çok kısıtlı olduğundan paslaşma oyun kurma şansımızda kalmadığından içerde 3 kişinin içinde zorlama bir atışla adeta 3 sayı bulabileceğimiz hücumu rakibe hediye ediyoruz. Ve daha daha saçma olanı böyle durumlarda hiç ribaunt da kovalamıyoruz. Bunu her maç yapıyoruz içerideki maçlarda da hatta. Bu takımı sadece bir kez izleyenler dahi hemen farkediyor bu takım içeriden atamıyor. Ama hoca hala farkında değil, ki hala böyle setler çizmeye devam ediyor. Gerçi koç taktik olarak herhangi bir set çiziyor mu ona da emin değilim. Daha çok takılın işte beyler yaparsınız siz aslansınız diyip sahaya sürmüş gibi geliyor takımı. Zamanında ligin son sırasındaki takımın tek galibiyeti hemde farklı şekilde bizden alması zaten olacak iş değildi de hadi dedik iş kazadır nazarlıktır olabilir arada kaybetmek. Ama şu maçı koç resmen hediye etti. Her nekadar 3 lü averajda lider olsakta uzun vade de bu koç ile en iyi ihtimalle 3. çıkabiliriz. Çünkü deplasmanda çok silik bir görüntü çiziyoruz ve hem Akhisar hemde Watergarden ile deplasmanda oynayacağız. Üstelik 2 hafta üstüste. O maçlara kadar hiç yenilmesek bile o iki maçtan 4 puanla çıkmamız olasılık dahilinde gözükmüyor bu oyunla.

semiko Wrote:bu arada bence sosyal medya o bu derken bu cezayı vermişlerdir. vermeyedebilirlerdi.
Evet bence de kesinlikle sosyal medyanın etkisi vardır. Zaten önce 5 maç ve 40 bin TL ceza verilmiş, sonra başka bir maddeden 7 maç 50 bin TL olmuş. Ama yazılı savunmasındaki samimi(!) ifadelerinden 37500 e düşmüş para cezası. Yalnız umarım gözlemci bunu yazdıysa hakemlerin acizliğini de yazmıştır. Hakemin tekrar görev alıp almamasına bakıcam bir ara. Hakkını yemeyelim şimdi maçı iyi yönetti ama "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" tam bir seyirci düşmanı. Belli ki onun klasmanında çok olmuyordur seyircinin yoğun olduğu maç. O da full tribünler önünde alışkın değil heralde ki işin ciddiyetinden çok uzaklaştı. Daha maçın başında anons yaptırdı kötü tezahürattan. Hayatımda ilk defa böyle bir sebepten anons duyuyorum. Neymiş yumuşak demiş tribünSmile  saçmalığın daniskası. Malum olaydan sonra da ortada hiçbişey yokken rakip oyuncuların kendi kafasına göre soyunma odasına gitmeye kalkmasına neden ceza çıkmadı anlamadım. Keza olaylar tam yatışmışken, daha doğrusu bizim oyuncular tribünleri yatıştırmışken hakemin soyunma odasına gitmeye vardırması rezillikti. tribünden yabancı madde atılması tamamne durmuşken rakipten biri durduk yere kafasını tutup yere yattı kafasına bişey gelmiş gibi. Ama hakem olaydan okadar uzak ve ilgisiz ki, fırsat bu fırsat hemen soyunma odasına gidip tribün boşaltılması talimatı verdi. Özetle; eğer gözlemci raporuna yazdıysa rakip takımın da ceza alması lazımdı ve hakemin de uzun süre kızağa çekilmesi gerekir. Hakemi bilmiyoruz ama rakip takım ceza almadı. Yani bu ceza sosyal medya etkisine yazar.
(This post was last modified: 28-12-2025, 22:30 by kerasus.)
28-12-2025, 22:00
Reply
semiko Offline
Posting Freak

ya git konyaya maç ver . abi içeri kat eden guard lazım bence.
dış atışta ligin belkiden içinden geçiyoruz ama oyun kurup potaya gitmeden patates oluyoruz.
02-01-2026, 12:35
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)