STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
04-02-2022, 23:06,
#51
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Sıçmştı Sıvıyor, şimdi siz heyecanla abuk subuk adamları görün bi kaç güne,

'' YÖNETİM İSTİFA ''
Başkentten !
Reply
04-02-2022, 23:20,
#52
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Son 7 maç 5 mağlubiyet bu enkaz burdan zor kalkar devre arasıda yazmıştım yönetim de hocada ilk 7 hafta sonundaki alınan puanlardan sonra oldum havasına girdiler hala ulusal basında bu muhabbet dönüyor bugunki maçta spiker yine vurguladı ilk 7 maç gol galibiyet yok yönetim hocamın arkasında durdu.
yönetim oyuncu bakmadı hoca biz bu işi bitiririz 38 puan yeter başkan arkamda durdu teşekkür ederim demeçleri verdi. İlk yarı bitti kümenin üstündeyiz kasımpaşa göztepe bir cıkıs yaptı senin 18 maçda aldğın puanı 5 haftada aldı şimdi kim başarılı oldu ? Aynı sorun geçen sene yaşandı ulusalda verdiler gazı lige çıkamıyorduk son haftaya kaldı ama şimdi kümeye oynuyorsun rakipler daha tecrübeli ve fazla o ilk yarıdaki zamanında yok sabredecek.
Yönetim hatası çok büyük hocanın da hataları fazla galip gelirken puanları alırken bu takımla oynuyordun içerde dışarda rakiplerine puan kaptırırkende. Biz şu kadar puan alırız kritik maçtı alamadık sonraki maça telefi edicez konuşmaları işe yaramıyor. Hocada çıkıp golü atmayacak ama ona göre oyun planı taktiğini yapacak yenemiyorsan yenilme defansif anlamda problem yok diyorsun her maç gol yiyoruz. Baktın kazanamyorsun hucumda istediklerini yapamıyorsun beraberlik oyununu oyna onuda beceremıyorsun. Maçları izliyoruz kadro kısıtlı tamam ama rakiplerde üst düzey değil istedğin zaman iyi oyun planı mücadeleyle gidiyorsun bjk gs ts den puanını alabılıyorsun. Ezbere cümleler yerine beklentiler üzerine plan kurmakdansa elindeki imkanlara göre planlamanı yapmak zorundasın.
Reply
05-02-2022, 10:54,
#53
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
(04-02-2022, 22:25)cotanak88 Wrote:
(04-02-2022, 22:16)mcagatayy Wrote: Şu kadro ligin en iyi top oynayan takımlarındandı. Bir bitirici ve bir yaratıcı orta saha olsa ilk 6 ya rahat girerdi. Şimdi de geldiğimiz hale bak. Üzücü.
Bu takımda kanatta yok kardeşim Sergio bu ligin adamı değil, Shapinin de belli bir standartı var onun üzerine çıkamıyor

ya sergio'da başka bişeyler var . sorun sadece sağ yerine solda oynuyorsa. kusura bakmasın arnavutluk ligine dönsün o zaman . 
yahu sen kanatsın. artık öyle kalmadı ben sağ ayak kullanıyorum sağ açıkta oynarım falan filan. 
aynı şey shapi içinde geçerli. 
yahu bir mantığın olur. dersin ki maç içinde kanatlar yer değişitirsin . bekler zorlansın. hiç biri yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" . 
rakip takımlar bizi çok kolay çözer. at topu diabateye kontra kovala . organize kanatlardan gel . iki pas yap tamam . bir oyun kurgumuz yok. hoca belki oturtmaya çalışıyor. bilemem 

hala mesela forvet olayını çözemedik. adam nargile döner gibi santrafor dönüyor. 
yokluk çok kötü
Reply
05-02-2022, 11:30,
#54
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Kaptan zekinin ropörtajını dinledim şimdi umutsuzluğu yüzüne yansıyor ki bu adam kaptan düşünün.
Reply
05-02-2022, 16:22,
#55
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Hakan hocam etme eyleme. Tamam bu takımın ligde kalmak için % bilmemkaç umudu varsa, tamamı senin eserin hakkını inkar edemeyiz. Ama nolur inat etme, şu takımın maçlarını hadi teknik analz yapma sittiret. Ama kenardanda mı izlemiyorsun yahu, bu takım savunma yaparak istediğini alacak takım değil. Zaten biliyoruz elin kolun bağlı kadro konusunda, birde sakatlık cezalı falan derken hepten hamle şansın elinden alınıyor. Kalende de Bir GS TS maçlarında iyi oynadı diye panter bir kaleci yok zaten. Neyine güvenip hiçbir şekilde hücum etmeden sadece savunma ile puan alacağına inanıyorsun? Maç sonu sende diyorsun zaten maçı kazanmak adına bişey yapmadık sahada diye. Bak yapamadık değil, basbaya yapmadık. Peki ama neden? GS BJK isimlerinden korkmadıkta Konya isminden mi korktuk? Başakşehir maçı 2. yarısındaki aciz futbolu tekrarladık maç boyu. 

Gitgide geriye giden bir oyunumuz var bariz şekilde. Diabate çoktan bıraktı zaten takımla bağını kesmiş gibi görünüyor. Transfer dönemi konuşsaydınız keşke, böyle oynayacaksa nere istiyorsa sittirip gitseydi arkadaş. Sergio da gitgide geriye gidiyor. İlk haftalar takımda bir tek Sergio ya top geldiğinde rahat olurdum olumlu kullanacağı yönünde. Şimdi ise Top ona geldiğinde tamam diyorum şimdi düşecek.. Rakip oyuncu 2 metre uzağından geçse rüzgarından yere düşüyor, nedir bu isteksizlik? Aklıma geçenlerde bir arkadaş yazmıştı forumda.. Başkanın zaten üstü çizildiği için takımı düşürüp aldığı yerde bırakmak istiyor galiba diye. Bunu biz dışardan görüyorsak takım içinde nasıl görünmesin? Bilerek oynamıyorlar değil ama bu ortamda ister istemez mücadele edecek sebep kalmayınca ne yapsınlar? Hadi şehrin ileri gelenlerini geçtim, başkan düşürmek için elinden geleni yaparken futbolcu niye tekmeye kafa uzatsın?
Reply
06-02-2022, 16:48,
#56
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Beşiktaş Antalya maçında Beşiktaş'ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum, bu gerçekleşirse haftaya tamamlanmış 3 transferimiz ile Fenerbahçe maçını kazanırsak ilk 6 haftalık ölüm hatalarından 7 puanla çıkmış olacağız. Şartlar düşünüldüğünde bence makul bir sonuç
Direk rakibimiz olan Kasımpaşa' ya kaybetmek moralmen çok kötü etkiledi takımı ancak FB maçıyla psikolojik nefes alabiliriz.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)