(06-06-2023, 23:38)turkuaz_0628 Wrote: 1 milyon borç yüzünden cuma günü çekilme kararı alacaklarını ima etti belediye başkanı, şaka gibi olay...
Başkan Giresuna güvenmekte hata yaptık diyor, maddi olarak değil manevi olarakta kimse yoktu dedi...
Erkan SÖZERİ aramış Giresunun bana borcunu ödediniz demiş, alanya kestel maçını 2-0 yendikten sonra ığdır lider olunca ...
Vakfıkebir stadında her türlü ezdiler diyor emniyette ordulu biri varmış müdürlerden trabzonda !
Erkanı anlatırken sinirden telefonu kıracaktım mq. Bu ne pişkinliktir bu katıksız o.çocukluğudur yahu. Hala Giresunun bana borcu falan diyebiliyor yav. Senin buradan ne şekilde ayrıldıüını bilmiyoruz sanki. halbuki meydanda kaba etini satsan Giresun'a olan minnet borcunu ödeyemezsin. Suç bu yavşakta değil, bunu böyle konuşturan Eynesil'de. Adamlar senin üzerinde güç gösterisi yapsın 8 tane atsın, sen adamları lige çıkar. ne anlar la bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bundan? Alanya'ya yatıp Iğdıra askerden yeni gelmiş gibi saldıracak puan alacaksın. Görsünler borcu.