Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
06-11-2023, 01:02,
RE: Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
(16-10-2023, 01:07)turkuaz_0628 Wrote: Giresunun en büyüğü mü Smile abi bu takım bizim mahalle takımından beter bu mu iddaalı kadro kurduk dedikleri hacettepe bu sene o kadar vasatki 3 tane yemek büyük başarı, bulancak murat karayı almış bunlar tanımıyormu muratı erbaasporda iyi işler çıkardı neden almamışlar ? bi kere kaleci şart o takıma.... takımı bu ığdırlı abilere neden verdiler çözemedik ! düşmez düşmeye de play off  potası filan traş... erçağ başkana selam olsun babacım o göt göbek ne allah aşkına Smile çok iyi menajer itelemesi topçular var yalnız orhan evciyi gördüm seneler sonra daha ne olsun !

Muhabbet aslında geçen sene başlamış. Özellikle ığdırlıların burada iyi ağırlanması, bizim ordaki iyi halimiz, erkan sözeri, karaman'da ığdırspor'a yapılan saldırının eynesilin resmi hesaplarından kınanması ve son olarak da alanya kestel'e çelme takıp şampiyonluktan etmemiz baya yakınlaştırdı. Eynesilspor hem sahipsizlik hem de takıma destek verme işinin olmaması yüzünden ligden çekilmeyi planlamış. Adamların sahasını bile bir senede zor yaptı gençlik spor. Sonra ığdırlılar kulübün haklarını biz alalım ığdır'a götürelim demişler. Sanırım buna hem mevzuat izin vermemiş hem de bizimkiler sıcak bakmamış. Kulübü kapatmaktansa bunlara verelim demişler. Ama işin bana göre görünmeyen yüzü çok başka. Para pul ıvır zıvır işleri. Neyse fazla yazmim beni bulurlar falanBig Grin Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu - by kral1234 - 06-11-2023, 01:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)