Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
14-05-2024, 15:49,
RE: Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu
kerasus Wrote:
kral1234 Wrote:Bozbağ en azından bizim buranın adamıydı. Ama eynesilin işi başka. Bu takım küme düşmedi, düşürüldü. Acaba ne kadar paraya paravan oldu takım onu merak ediyorum. Eynesil özelinde değil ama son 10 yıldır bütün takımlar kara para aklamaya, kirli işlere yöneldi. Sonunda da yarım asırlık kulüpler patır patır dökülmeye başladı. Bizim ulkemizde küme düşme iki türlü olur. Gerçekten mali darboğaza girersin veya bile isteye düşersin. Eynesil daha kac sene oldu ki mali darboğazda olsun? Amaç çok belliydi. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum. Anlayan anlar zaten. Ama Giresun'da futbol mide bulandiriyor. Giresunun küme düşürülmesi, Eynesil'in küme düşürülmesi, Yeniyolspor'un tehdit ve zorbalıkla bazı maçları kazanması, Batlama'nın milletvekili desteğiyle iteklenmesi ve dışardan maaşla ve otel masrafları karşılanarak futbolcu istihdam etmesi, Esesspor'un son maça kıçı kırık bahanelerle çıkmaması... Harbiden futbol namına çürümüş bir sezon geçirdik bu şehirde.
Vay babaan gemüüne, neler olmus la hiç birini duymamıştım.
Bu sene giresun kötü olduğundan amatör futbol izlim dedim. İmkan oldukça da söken, batlama ve yeniyolun maçlarına, hatta bazı deplasmanlarına bile gittim. Öyle rezalet kararlar, kayirmalar vardı ki bu kadar da olmaz diyor insan. Hakemler korkak, kendilerine spor yazarı diyen birtakım tiplerin ağzını bıçak açmıyor. Bir tek bunları Fırat Akyol biraz dile getirir gibi oldu. O da son canlı yayınını ortamlardan kaldırmış.
Reply

Messages In This Thread
RE: Eynesil Belediyespor 2023-2024 Sezonu - by kral1234 - 14-05-2024, 15:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)