08-05-2023, 00:32,
|
|
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
(08-05-2023, 00:16)123456 Wrote: (07-05-2023, 21:23)bulancak28 Wrote: Maç sonu fener ağlama neden çalındı anlamadım, şu toplara girmesek iyiydi.
Onun harici mücadeleyi beğendim, uzun zamandır olmayan bir ruh vardı sahada. İrfan Buz etkisi mi veya başka bir şey mi bilmiyorum. Artık bundan sonra hata yapmamak lazım. Al Ümraniye'den, Ts'den, Antalya'dan 7 puanını, bak sonrasına.
Direkt Yüksek Yüksek tepelere girse daha güzeldi. Fener ağlama çok özdeşleşti gs ile.
Biz bundan sonra 15 puan alıp ligde kalacağız. Başka bir şey düşünmeye gerek yok.
Trabzon maçını biz almayacağız. Gelsinler versinler gitsinler.
Düşmüş Ümnraniyeye vuracaksın artık.
Son maçta 1 Tlden doldur stadı paket yap. Ne yap ne et al. 43 puan hedeftir artık. 43 yetmezse yapacak bir şey yok. Savaşalım.
Ts maçını alırsak yüzde 70 kaliriz
Yalnız fikstür son hafta Antalya ile final maçı bile yaptırabilir
Antalyanin fikstürude çok zor bu 1 puan sezon sonu anlaşılacak değeri
Bunyamin gezer bile Giresunsporun fikstürü çoğundan iyi dedi kendi işini kendi görecek 43 puan bırakır dedi
Ts macina özel hazırlanmalı tribünlerin birleşmesi iyi oldu
Derelili çotanak
|
|
08-05-2023, 00:41,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 73
|
|
Fazla incelemedim ama Antalya ile final maçına çıkmak uzak bir öngörü değil.Hayırlısı olsun.
İşimiz çok zor.Ben umutsuz olanlar tarafındayım.Şuanda Kasımpaşa ile puanımız eşit.Ama bu seferde 2 maç geride oluyor onlar bizden.Biz oynamadan 6 puan alacağız.Onlar oynayacak, biz bekleyeceğiz.
Ah vah etmeden duramıyorum.Ankara, İstanbul, Başak maçlarından 3 veya 4 almış olsak, hiç yenilmemiş bile olsaydık farklı durumda olurduk.Düşmek için herşeyi yapmışız.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
08-05-2023, 08:25,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Ah vah etmemek mümkün değil. Öyle salak puanlar gitti ki…
İddia ediyorum Bajic yerine sene başında hazır gelen, hareketli bir forvetimiz olsaydı bugün ligi bitirmiştik.
Umut Nayiri göndermek fişimizi çekmiş olabilir.
Neyse kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok.
|
|
08-05-2023, 08:28,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Üç maçıda alacağız da bizim sıkıntımız galip gelemiyoruz. Beraberliğe razı oynuyoruz her maç bu kafa ile zor. Dediğim gibi Kasımpaşa iki haftada sıfır çekerse belki diyecemde Ankaragücü Sivas İstanbul, Alanya, Beşiktaş son hafta Karagümrük maçı varki hiç puan alamazsa son hafta Karagümrük zaten yatar. Yani demem o ki bizim işimiz mucizelere kaldı gibi.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
08-05-2023, 09:20,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
şimdi ali emre'nin hazırladığı görsele göre konuşacağım.
https://twitter.com/aliemresari/status/1...21/photo/1
antalya;
ankaragücü fener ve biz varız bir tanede hükmeni var. şimdi alacağı puanları hesaplarsak. 6-7 bandında alabilir. 6 alırsa 42 yapar.
alanya ; 1tane bay var geri kalan maçlar iddiasız maçlar. o nedenle rahat geçebilir.
kasımpaşa; 1 adet bay sivas,istanbul , alanya ( o maça kadar rahatlamazsa asılabilir ) , beşiktaş . kasımpaşa da en fazla 6 alır . 40 yapar .
sivas; kasımpaşa , gs , 1 adet bay . o da alsın 6 puan 43 yapar.
ankaragücü;
ankaragücü bugün ts'ye yenilirse benim dediğim ankaragücünün maç fazlalığı işimize yarar onunda aşağı gelme ihtimali yüksek.
kaldı ki haftaya antalya ile oynayacak ve hükmeni yok . ümraniye'nin umutlanması bence bir nebze olsun iyi çünkü ankaragücü ile oynayacak.
ankaragücü gs ile oynayacak .
bence ankaragücü ciddi aday bizim için. gs ümraniye maçları var. ts maçından puan alırsa kopartır ama alamazsa iş başka olur . alacağı puan çok belirsiz. alıp alamayacağı puanlar ligin kaderini ciddi belirler.
istanbul ; gs kasımpaşa demir son hafta ümraniye var.
ya onlarında sadece 3 puan alma ihtimali yüksek .
totalde ist 41
biz 3 maçı alırsak 43 biri berabere olursa 41
antalya 42
kasımpaşa 40
ankaragücü ts den puan alırsa geçer alamazsa 41 veya 43 alır.
bizim tüm maçları almamız şart oğlu şart.
|
|
08-05-2023, 09:24,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(08-05-2023, 08:28)sy200028 Wrote: Üç maçıda alacağız da bizim sıkıntımız galip gelemiyoruz. Beraberliğe razı oynuyoruz her maç bu kafa ile zor. Dediğim gibi Kasımpaşa iki haftada sıfır çekerse belki diyecemde Ankaragücü Sivas İstanbul, Alanya, Beşiktaş son hafta Karagümrük maçı varki hiç puan alamazsa son hafta Karagümrük zaten yatar. Yani demem o ki bizim işimiz mucizelere kaldı gibi.
abi karagümrük kasımpaşa birbirlerini kaşıktaki suyu boşver yudum suda boğar öyle düşmanlar.
|
|
08-05-2023, 09:34,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
(08-05-2023, 09:24)semiko Wrote: (08-05-2023, 08:28)sy200028 Wrote: Üç maçıda alacağız da bizim sıkıntımız galip gelemiyoruz. Beraberliğe razı oynuyoruz her maç bu kafa ile zor. Dediğim gibi Kasımpaşa iki haftada sıfır çekerse belki diyecemde Ankaragücü Sivas İstanbul, Alanya, Beşiktaş son hafta Karagümrük maçı varki hiç puan alamazsa son hafta Karagümrük zaten yatar. Yani demem o ki bizim işimiz mucizelere kaldı gibi.
abi karagümrük kasımpaşa birbirlerini kaşıktaki suyu boşver yudum suda boğar öyle düşmanlar. Semt kardeşi olurlar bizim maçta. Büyükler girer araya anladınız herhalde.
|
|
08-05-2023, 09:37,
(This post was last modified: 08-05-2023, 09:37 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
İkili averaja kalırsak kimseye karşı üstünlüğümüz yok herhalde.
|
|
08-05-2023, 10:01,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(07-05-2023, 22:51)sokakbaşımeyhane Wrote: Ben e 1 puan önemli ama hoca sainz yada Sergio osan birini sahada tutsaydi kontradan 2 yi bulabilirdik
Maçı izlerken yarım olduk doğru ama ne kadar ekmek o kadar köfte kuwas oyuna giriyor hiçbir etkisi yok birde pozisyonu yedi 3te 3 yaparsak hesapsız kitapsız kalıyoruz İst kas antalya agucu hepsi birbirleriyle maçı var biz 43 de yüzde yüz kalırız yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz
1 Puan altın değerinde zaten. Ligde kalma umutlarımızı biraz olsun diri tutmaya yetti. Ki rakip FB sonuçta hiçbir şartta beraberlik kötü sayılamaz. Problem bizim puan durumuna bakmadan düz mantık FB den 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkmamız. Üstelik baya kötü gününde yakaladık rakibi, kazanma ihtimalimiz yok değildi ama biz aklımızdan bile geçirmedik kazanmayı. Peki ama niye abi niye? düşündükçe kafayı yiyorum yahu 3 maçtan 9 alacağımzıa dair Vahiy mi indi arkadaş bu neyin rahatlığı mq ya. Hiç abartmıyorum heralde sahaya kazanmak için çıktığımız son maç Ümraniye olması lazım. Ki o maçta da güya kazanmak istiyoruz ama dk olmuş 80 biz hala relax bir şekilde top çeviriyoruz, 1-0 gerideyken 90+ larda oyuncu değiştiriyoruz falan.. Bu takımın maç kazanmayı düşünmesi için daha ne olması gerekiyor anlamıyorum artık. FB maçında 1 puana zil takıp oynuyoruz ama istesek rahat kazanacağımız Konya maçında 3 puan almaktansa 1 puanı tercih ediyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı.
Herkes aşırı umutlu oynanan oyundan sistemden. Ben sinirlenip kapadığım için oyun hakkında ahkam kesecek durumda değilim. Ama arada baktığım anlarda en ufak değişiklik göremedim. Yine takım atağa çıkacakken durup geri pasla savunmaya dönüyoruz, yine savunma yaparken herhangi bir pres topa baskı yapmak yok. Anladığım kadarıyla tek fark eskisi gibi ortada pozisyon bile yokken kendi kendimize gol yemiyoruz, sanırım onu kastediyoruz sistem falan derken..
sadece puan durumu ve fisktüre bakılırsa ligde kalma ihtimalimiz hiç azımsanmayacak kadar fazla. Sıkıntı şurada, bizim fikstür süper ama biz maç kazanmayı istemiyoruz. Ve fikstürü çok zor dediğimiz Antalya ve Kasımpaşa ise her maçı kazanabilecek potansiyelde takımlar. Mesela Antalya daha geçen hafta Karagümrük dep. kazandı, ki ligin en çok gol atan takımlarından Gümrükten gol dahi yemedi. Bu hafta BJK karşısında öndeydi, hakem falan diyorlar bilmiyorum artık.
|
|
08-05-2023, 11:45,
|
|
(08-05-2023, 10:01)kerasus Wrote: (07-05-2023, 22:51)sokakbaşımeyhane Wrote: Ben e 1 puan önemli ama hoca sainz yada Sergio osan birini sahada tutsaydi kontradan 2 yi bulabilirdik
Maçı izlerken yarım olduk doğru ama ne kadar ekmek o kadar köfte kuwas oyuna giriyor hiçbir etkisi yok birde pozisyonu yedi 3te 3 yaparsak hesapsız kitapsız kalıyoruz İst kas antalya agucu hepsi birbirleriyle maçı var biz 43 de yüzde yüz kalırız yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz
1 Puan altın değerinde zaten. Ligde kalma umutlarımızı biraz olsun diri tutmaya yetti. Ki rakip FB sonuçta hiçbir şartta beraberlik kötü sayılamaz. Problem bizim puan durumuna bakmadan düz mantık FB den 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkmamız. Üstelik baya kötü gününde yakaladık rakibi, kazanma ihtimalimiz yok değildi ama biz aklımızdan bile geçirmedik kazanmayı. Peki ama niye abi niye? düşündükçe kafayı yiyorum yahu 3 maçtan 9 alacağımzıa dair Vahiy mi indi arkadaş bu neyin rahatlığı mq ya. Hiç abartmıyorum heralde sahaya kazanmak için çıktığımız son maç Ümraniye olması lazım. Ki o maçta da güya kazanmak istiyoruz ama dk olmuş 80 biz hala relax bir şekilde top çeviriyoruz, 1-0 gerideyken 90+ larda oyuncu değiştiriyoruz falan.. Bu takımın maç kazanmayı düşünmesi için daha ne olması gerekiyor anlamıyorum artık. FB maçında 1 puana zil takıp oynuyoruz ama istesek rahat kazanacağımız Konya maçında 3 puan almaktansa 1 puanı tercih ediyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı.
Herkes aşırı umutlu oynanan oyundan sistemden. Ben sinirlenip kapadığım için oyun hakkında ahkam kesecek durumda değilim. Ama arada baktığım anlarda en ufak değişiklik göremedim. Yine takım atağa çıkacakken durup geri pasla savunmaya dönüyoruz, yine savunma yaparken herhangi bir pres topa baskı yapmak yok. Anladığım kadarıyla tek fark eskisi gibi ortada pozisyon bile yokken kendi kendimize gol yemiyoruz, sanırım onu kastediyoruz sistem falan derken..
sadece puan durumu ve fisktüre bakılırsa ligde kalma ihtimalimiz hiç azımsanmayacak kadar fazla. Sıkıntı şurada, bizim fikstür süper ama biz maç kazanmayı istemiyoruz. Ve fikstürü çok zor dediğimiz Antalya ve Kasımpaşa ise her maçı kazanabilecek potansiyelde takımlar. Mesela Antalya daha geçen hafta Karagümrük dep. kazandı, ki ligin en çok gol atan takımlarından Gümrükten gol dahi yemedi. Bu hafta BJK karşısında öndeydi, hakem falan diyorlar bilmiyorum artık.
Bizimkisi umut bende biliyorum takımın ligin en rezil en kotu kadrosu olduğunu ne bileyim taraftarla ününü elemis takımlarla oynayacak olmamız avantaj olur yokse dediğin gibi bu takım adama keyifli maç izlettirmez dün çocuğum olsa dusururdum sıkıntıdan..keşke bu sene ligte kalsak seneye dussek dahi dugun ödemelerle ekonomiyi toparlariz . Fatih kitapcidan sonra en düzgün başkanla çalışıyoruz toparlandik toparlandık yoksa Giresun belediyenin takımını desteklemek istemiyorum
Derelili çotanak
|
|
|