Giresunspor - Fenerbahçe
16-05-2023, 20:02,
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
(16-05-2023, 19:27)sokakbaşımeyhane Wrote: Kpasa artık rahatladı haftaya İstanbul'u yenseler bari.
Ben hala 43 yaparsak kalacağımızı düşünüyorum çünkü agucu ve Antalya çok zor maçları var ve kendi aralarinda da oynayacaklar
Biz 43 yapalım duaersekte rekor puanla düşeriz ama 43 düşürmez Sivas'ta potaya girdi birilieri kurtarırken birilerine potaya giriyor haftaya GS ye gidiyor
Sivas hiçbişey yapmasa son 2 maçı alır işi bitirir. Ha onu da sahada yapamıyorsa masabaşında yapar. Geriye İstanbul ve A.gücü kalıyor. İstanbul ile yarışırsak Trabzon bize ç.elme takım istanbul adına işi bitirir. A.gücü'ne bakalım desek önlerinde en pis maç GS maçı ama o maça GS garantileme kadar ihtimali var.

Ha nasıl olabilir A.gücü için.. Bu hafa içerde Antalya'ya kaybedecek, sonra Ümraniye deplasmanında en iyi ihtimal berabere kalacak ve aramızdaki puan farkı 2 ye inecek. Sonra biz Trabzonu yenerken onlar GS yenilecek ve ipleri elimize alıcaz. GS'den 1 puan  bile koparsalar yine önümüzdeler.
Reply
16-05-2023, 20:26,
Biz 3 maçı da alırsak ligde kesin kalır mıyız ?
Biz 3 maçı da alabilir miyiz ?
Öncelikle önemli olan bu soruların cevabı.Yoksa Sivas dahil en 3 takım hala potada
Genç Çotanaklar

Reply
16-05-2023, 20:35,
43 yaparsak kalırız. Sivas geldi buraya. Alanya'nın mağlubiyeti çok olumlu şu an.
Reply
16-05-2023, 20:37,
(16-05-2023, 20:35)123456 Wrote: 43 yaparsak kalırız. Sivas geldi buraya. Alanya'nın mağlubiyeti çok olumlu şu an.

Bence de kalırız Sivas İstanbul ve biz 43 de kalabiliriz.Alanya bugün yenilirse 43 ü göremeyebilir.Antalya ile son hafta ölüm kalım maçına çıkabiliriz bunlar ihtimaller ama tabi bunların olması için 3 çatıda almamız şart
Genç Çotanaklar

Reply
16-05-2023, 21:48,
Bir umut hesap kitap yapıyoruz bir yerden bişi yakalarız diye ama bu takım ligin ikinci yarısında tek galibiyet aldı üç maç üst üste galipa gelmek bünyeye ağır gelmez mi?
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
16-05-2023, 21:51,
İstanbula yenilmesek 7 puan bile yetecekti bize
Genç Çotanaklar

Reply
17-05-2023, 02:00,
Fener maçı sonrası matematik hesabı yapmıştım.O hesabın en son cümlesinde 3 maç kalıyor geriye demiştim.Kasımpaşa kazandığı için artık 2 maç kaldı.Adamlar hem bize averajda üstün hemde puan olarak üstün.
Maçlar bir oynanıp hafta tamamlansın yeniden hesap yaparız.Bana göre bu iş bitti.TS bize Başakşehir tarifesi uygulayacak.Zaten A.Gücü, Başak, İstanbul serisinden puan çıkarmamız gerekiyordu olmadı.Bu seri bizi küme düşürdü.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-05-2023, 03:19,
Trabzon u yeneceğiz herkes bunu görecek diğer maçlara bakalım puanı 37 hesap edelim
Reply
17-05-2023, 18:48, (This post was last modified: 17-05-2023, 18:49 by sokakbaşımeyhane.)
Biz 43 yaparsak
Antalya bu akşam yenilirse haftyay başağı yense 39
Baydan 3 alsa 42 FB den 1 puan bile alsa 43 son hafta biz vurdukmu ikili averajdan kümeye...agucw Antalya berabere kalsa ikiside potada zor maclari var ağucu yenilirse o da hs ile oynayacak Ümraniye ye gidecek biz 43 yapalimda sonucunu bekleriz
Derelili çotanak
Reply
17-05-2023, 20:35,
Ağalar çok hesap kitap yapmayın, son üç maçı kazanırsak bir şekilde kalırız ligde. Kalırız kalmasına da Aralık ayından bu yana sadece bir galibiyeti olan takım bunu başarabilir mi?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)