(07-05-2023, 21:42)kerasus Wrote: Valla hücum etmeme rezilliğine katlanamadığım için sadece maçkolikten istatistikleri takip ettim. FB Golünden önce tek bir isabetli şut yok kornerimiz bile yok ceza sahasına orta yok. Topla oynama %40 altında. Golü yedikten sonra pozisyonlar vs var hatta daha çok atak yapmış daha çok gole yakınız. 1-1 den sonra ise isabetli yada isabetsiz tek bir şutumuz bile yok. Duraklamalar dahil yarım saatte sadece 1 korner kullanmışı z onun dışında bizim ceza sahasında geçmiş yine maç. Herkes çok güzel mücadele demiş ama neyin mücadelesi bu? Ligde kalma desen 1 puan neyimize yetiyor? En yakın rakip 6 puan üstümüzde şuan. Hadi biz 6 puan alıcaz güzel.. Peki ya o 2 hafta da rakipler bay geçmeyecek maç oynamaya devam edecekler. Yani olurda kazanırlarsa bizim 6 puanlık avantajımız ortadan kalkıyor. Ee bu puan durumu ortadayken 1 puana yatmanın mantığı nedir biri açıklayabilir mi tam olarak? Bizim amacımız ligde kalmak mı yoksa fenere çelme takmak mı? Ayrıca fener ağlama diye müzik çalmak nedir yahu bize ne yukarıdaki takımların kendi aralarındaki çekişmeden? Keşke bizde Ümraniye gibi şerefli mücadele ederek düşseydik.
Ben e 1 puan önemli ama hoca sainz yada Sergio osan birini sahada tutsaydi kontradan 2 yi bulabilirdik
Maçı izlerken yarım olduk doğru ama ne kadar ekmek o kadar köfte kuwas oyuna giriyor hiçbir etkisi yok birde pozisyonu yedi 3te 3 yaparsak hesapsız kitapsız kalıyoruz İst kas antalya agucu hepsi birbirleriyle maçı var biz 43 de yüzde yüz kalırız yani kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz
Sergio 3-4 defa işaret yaptı hocam al beni diye. Sainz durabilirdi. Kuwas çok kötü.