STSL 32. ve 33. Hafta |Giresunsporumuz -(Hatayspor +3 -Gaziantep fk +3 ) 34 puan
16-05-2023, 23:13,
RE: STSL 33. ve 34. Hafta |Giresunsporumuz -(Hatayspor +3 -Gaziantep fk +3 ) 34 puan
Bizim bütün hesap kitapta 43 puanla bitireceğimizi varsayıyorum. Aksi takdirde kümede kalacağımızı düşünmüyorum. Şöyle böyle olsaydı geçti artık. 43 olacak ve rakipleri bekleyeceğiz.

Herkes İstanbulspor'a kaldı gözüyle bakıyor ama onların Kasımpaşa maçı çok kritik onlar adına. 35 puanları var, +3 gelecek ve 38 puan olacak. Fikstürde yenecekleri tek takım Ümraniye. İstanbulspor her şeye rağmen ligi 41-42 puanda bitirebilir. Zor fikstürleri var. Bunun iyi yanı Kasımpaşa maçında salma şansları yok. Kazanmak veya puan almak zorundalar. Galatasaray ve Adana Demirspor maçlarında puan çıkarmaları normal şartlar altında zor. Üstünde biz kazandıkça genel averajda önlerine geçme imkanına sahip olacağız. Baylar ile +6 averaj gelecek bize. Onlara belki 43 puan bile yetmeyebilir. 44 puan yapmaları için kalan 4 maçta 6 puan almaları lazım.
Maçları: Gs - Kasımpaşa (d) - Ads - Hükmen - Ümraniye

Ankaragücü şuan 35 puanda. 43 yaptıkları an, ikili averajda bize karşı üstünler. 42 bareminde kalmaları için 5 maçta en fazla 7 puan almaları lazım. Antalya ve Ümraniye maçlarını 4-6 ile geçelerse sıkıntı yaşamazlar. Ancak bu iki maçı toplam 3 puanla geçerlerse, Kayseri, Galatasaray, Adana Demirspor serisinden 4 puan çıkaramayabilirler. Tabi statü sürekli değişiyor ama kupayı umarım Fenerbahçe alır. Fenerbahçe kupayı alırsa, Adana Demirspor'un Avrupa şansı oluyor yoksa hedefsiz kalıyorlar. Bundan emin değilim ama.
Maçları: Antalya - Ümraniye (d) - Gs - Kayseri (d) - Ads

Sivas 37 puanda. Tabiki ikilide bizim önümüzde. Yani kalan 4 maçta en fazla 5 puan almaları lazım. Bu durumda işi erken bitirmek için Kasımpaşa maçını almak isteyeceklerdir. Kasımpaşa karşısında kaza yaşarlarsa ( 0 veya 1 puan), Galatasaray maçını puansız geçip içeride Konyayı yenerler. Bu durumda son hafta Kayseri maçı onlar için ölüm kalım olur. Ve bize sorsalar bu durumda Sivas'ın karşısında kim çıksın diye. Ben Kayseri derdim Smile Müthiş fırsat ezeli rakiplerini düşürmek için.
Maçları: Kasımpaşa - Gs (d) - Konya - Bay 0 - Kayseri

Gelelim hepimizin gözünün kestiği Kasımpaşa'ya. Kasımpaşa 34 puanda. İkili averaj tabiki yine rakipte. Böylece 5 maçta en fazla 8 puan almaları lazım. Sivas ve İstanbul yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı Kasımpaşadan puan veya puanlar almak zorunda. Kasımpaşa bu fikstürde zorlanır. Bu fiktürden eğer 3 puan çıkarırlarsa bizim için iyi olmaz. Alanya deplasmanları kağıt üstündeki enkolay maçları ama Alanya o hafta ne durumda olur bilemiyorum. Kötüsünü düşünüp orayı 3 ile geçtiklerinde. 34+6=40 puan yapacaklar. Beşiktaş bunlara puan vermez. Son hafta Karagümrük ile ölüm kalım maçına çıkabilir. Ancak buradaki duruma Sivas-Kayseri maçı kadar güvenmiyorum, aralarında ciddi rekabet olduklarını bilmeme rağmen. Kasımpaşa burada kazanırsa 43 yapar. Tabi burada belki duruma göre 3 lü averajlar vs gerekebilir ama o kadar çok ihtimal varken onu şu an hesaplamak zor.
Maçları: Sivas (d) - İstanbulspor - Alanyaspor (d) - Beşiktaş - Karagümrük (d)

Alanyaspor diğer aday. Puanı 38. İkili averaj aynı olsada genel averajları bizden iyi. 4 maçta en fazla 4 puan almaları lazım. Eğer bu hafta Konyaspor ve diğer hafta Kayseri maçlarından 3 puan alamazlarsa, Kasımpaşa maçına hedefsiz çıkmayacaklar. Kasımpaşa maçına hedefsiz çıkmadıkları an Kasımpaşa takımına 3 puan yazdığımız bir deplasman Kasımpaşa adına zor bir maça dönüşecek. Umarım önümüzdeki ilk 2 hafta puan dahi almazlar. Düşeceklerini sanmıyorum zaten ancak korkuyu hissetsinler.
Maçları: Konya - Kayseri (d) - Kasımpaşa - Trabzon (d) - Bay 0

Antalyaspor 36 puanda ancak +3 gelip 39 yapacak. Biz bütün maçları kazandığımız üzerinden hesaplar yaptığımız için ikili averajda önde olacağız. Bu durumda Antalyaspor kümede kalmak için önümüzdeki 3 maçta toplam 5 puan almak zorunda. İlk maçları zorlu Ankaragücü deplasmanı. Sonra Başakşehir ve Fenerbahçe deplasmanları var. Bu maçlarda 5 puan toplamaları zor aslında.
Maçları: Ankaragücü (d) - Başak - Fb (d) - Hükmen - Giresun (d)

Bu mesaj benim için şurada dursun. Benim odak noktam burası.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 33. ve 34. Hafta |Giresunsporumuz -(Hatayspor +3 -Gaziantep fk +3 ) 34 puan - by 123456 - 16-05-2023, 23:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)