STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba
06-06-2023, 22:50,
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00
Şöyle bir baktım forum ve de resmi hesaplara harbiden o beraberlik maçını unutamamışlar hamsiler yeminle o eziklikle o kadro ve yenmeleri, neyse kimseden bize yatın diye şahsım beklentim yoktu benim için ksk- gbb takımları ne ise ts zaten oydu şehirdeki andavallı ts lilere söylemek lazım ....
Başkentten !
Reply
07-06-2023, 02:10,
RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00
Hemen yanı başımızda bulunan or.spu evlâdı camia yine kalitesini belli etmiş, orul orul or.spu evlâtları
Reply
07-06-2023, 09:08,
(06-06-2023, 17:01)kerasus Wrote: Düşmenin kalkması için kimse tek bir kelime mantıklı bir sebep gösteremez zaten. Neymiş Beşiktaş çok bastırıyormuş. E onlar şampiyonluk potası için bastırıyorlar bizim için değil. Kaldı ki düşmemizi isteyenlerin başında Beşiktaş geliyorSmile Klüpler birliğinde oy birliği ile karar verilecekmiş. Oy çokluğu dese hadi küçücük bir ihtimal olabilir derim ama oy birliği mümkün değil tüm Klüpler birden kaldırılmasını istesin. Ne diye fazladan 4 maç daha eklemek istesinler fikstüre? Hadi seçim öncesi oy için vaadde bulunsalar, seçimde geçti. Ki oy için bize neden kıyak yapsınlar? Biz zaten çantada keklik oy deposuyuz iktidar için. Hadi iktidar takımlarından biriyiz de bizi kurtarmak istiyorlar desek oda değil. Yani her açıdan düşünüyorum ama küme düşmenin kaldırılması için tek bir geçerli sebep yok.

Ha saçma olur falan ama şuan mantık düşünecek konumda değiliz. Bu sene ligde kalmamız için ne gerekiyorsa dua ederim. Meteor düşerse ligde kalacaksınız deseler ona da okeyimSmile

Bence bir haksızlık var.. o da Giresunspor ile Kayserispor a yapılan haksızlık..Transfer yasağı var ok cezamızı aldık..Ama deprem nedeniyle transfer sezonu olmadığı halde herkese transfer hakkı verdin herkes 1 yabancı fazla oynadı . Beni neden 2.kez cezalandırıyorsun bana da ve r o hakkı
Derelili çotanak
Reply
07-06-2023, 10:05,
(07-06-2023, 09:08)sokakbaşımeyhane Wrote:
(06-06-2023, 17:01)kerasus Wrote: Düşmenin kalkması için kimse tek bir kelime mantıklı bir sebep gösteremez zaten. Neymiş Beşiktaş çok bastırıyormuş. E onlar şampiyonluk potası için bastırıyorlar bizim için değil. Kaldı ki düşmemizi isteyenlerin başında Beşiktaş geliyorSmile Klüpler birliğinde oy birliği ile karar verilecekmiş. Oy çokluğu dese hadi küçücük bir ihtimal olabilir derim ama oy birliği mümkün değil tüm Klüpler birden kaldırılmasını istesin. Ne diye fazladan 4 maç daha eklemek istesinler fikstüre? Hadi seçim öncesi oy için vaadde bulunsalar, seçimde geçti. Ki oy için bize neden kıyak yapsınlar? Biz zaten çantada keklik oy deposuyuz iktidar için. Hadi iktidar takımlarından biriyiz de bizi kurtarmak istiyorlar desek oda değil. Yani her açıdan düşünüyorum ama küme düşmenin kaldırılması için tek bir geçerli sebep yok.

Ha saçma olur falan ama şuan mantık düşünecek konumda değiliz. Bu sene ligde kalmamız için ne gerekiyorsa dua ederim. Meteor düşerse ligde kalacaksınız deseler ona da okeyimSmile

Bence bir haksızlık var.. o da Giresunspor ile Kayserispor a yapılan haksızlık..Transfer yasağı var ok cezamızı aldık..Ama deprem nedeniyle transfer sezonu olmadığı halde herkese transfer hakkı verdin herkes 1 yabancı fazla oynadı . Beni neden 2.kez cezalandırıyorsun bana da ve r o hakkı
Doğru, o konu da çok saçmaladılar ve baya haksızlık oldu orada bize. Peki haksızlığı yapan kim? TFF. Peki bu haksızlığı gidermek için küme düşmeyi kaldıracak olan kim? O da TFF. Nasıl olacak bu? Birden bire vicdana gelip yav biz bu Giresun'a çok haksızlık ettik diyip küme düşmeyi mi kaldıracak. Üstelik haksızlık yapıldı dediğimiz Kayseri hiçbir şekilde mağduriyet yaşamadı. Ligi istediği şekilde dötünü gere gere bitirdi zaten. Neye itiraz etsin? Bizde tamamen kendi işbilmezliğimiz yüzünden mağdur olduk. Kim dedi sana transfer yasağın varken birde üstüne eldeki topçuların parasını vermemek için bedavaya gönder diye?
Reply
07-06-2023, 10:16,
(06-06-2023, 22:50)turkuaz_0628 Wrote: Şöyle bir baktım forum ve de resmi hesaplara harbiden o beraberlik maçını unutamamışlar hamsiler yeminle o eziklikle o kadro ve yenmeleri, neyse kimseden bize yatın diye şahsım beklentim yoktu benim için ksk- gbb takımları ne ise ts zaten oydu şehirdeki andavallı ts lilere söylemek lazım ....
Hayır birde özürleri kabahatinden beter. neymiş efendim bize yatıp şike mi yapsalarmış. La zaten şikenin tillahını yaptınız be. Düşme hattındaki bütün takımlara 1 e 3 er puan dağıt, bize şampiyonluk mücadelesi ver, bizden sonraki maçta yedeklerle çık ve yenil. la bundan ala şike nasıl olur başka? şikeye çığır açtılar resmen hala şike mi yapsaydık diyorlar.
Reply
07-06-2023, 18:22, (This post was last modified: 07-06-2023, 18:23 by sokakbaşımeyhane.)
Bu aksam g.te bala Ümraniye puan alır biz kazanamazsak gör olayı... geçmişimizde var mı var.. Giresunsporluysan herşeye hazırlıklı olmalıyız..yıllar önce gmushane bize güzellik uapmisti iddiası olmadığı halde oftan puan almıştı bizi playofa göndermişti..kimsenin umudu yoktu o sene çıkmıştık..
Puan alırsa Ümraniye söz forma alacağım Ümraniye spor forması
Derelili çotanak
Reply
07-06-2023, 19:25,
ümraniye çelik çocukla sahada
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
Reply
07-06-2023, 19:39,
Evet son kez giresunsporu süper ligde izleyelim, ilerde torunlarımıza anlatacak anılarımız olsun.
Reply
07-06-2023, 19:44,
Ben ilk defa küme düşmemizi izlemiyirom zamanında hopada sakaryada tribünde canlı izledim.Ama en acısı bu geliyor bana nedense .
Genç Çotanaklar

Reply
07-06-2023, 19:44,
Burası Alman ligi değil beyler, iddiası olmayan mainz çıkıp şampiyon olmak için dk sayan Dortmund'u deplasmanda yensin falan.. Ümraniye bala g.te puan alırım falan diye işi garantiye almış paf takımıyla çıkmış nerdeyse. Ula tamam biz çok uğraştık düşmek için ama koskoca süper ligde birçok İstanbul Kalsın biz düşelim diye çok uğraştı be. Başakşehir Ümraniye ve Trabzon gibi gibi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)