(06-06-2023, 17:01)kerasus Wrote: Düşmenin kalkması için kimse tek bir kelime mantıklı bir sebep gösteremez zaten. Neymiş Beşiktaş çok bastırıyormuş. E onlar şampiyonluk potası için bastırıyorlar bizim için değil. Kaldı ki düşmemizi isteyenlerin başında Beşiktaş geliyor
Klüpler birliğinde oy birliği ile karar verilecekmiş. Oy çokluğu dese hadi küçücük bir ihtimal olabilir derim ama oy birliği mümkün değil tüm Klüpler birden kaldırılmasını istesin. Ne diye fazladan 4 maç daha eklemek istesinler fikstüre? Hadi seçim öncesi oy için vaadde bulunsalar, seçimde geçti. Ki oy için bize neden kıyak yapsınlar? Biz zaten çantada keklik oy deposuyuz iktidar için. Hadi iktidar takımlarından biriyiz de bizi kurtarmak istiyorlar desek oda değil. Yani her açıdan düşünüyorum ama küme düşmenin kaldırılması için tek bir geçerli sebep yok.
Ha saçma olur falan ama şuan mantık düşünecek konumda değiliz. Bu sene ligde kalmamız için ne gerekiyorsa dua ederim. Meteor düşerse ligde kalacaksınız deseler ona da okeyim
Bence bir haksızlık var.. o da Giresunspor ile Kayserispor a yapılan haksızlık..Transfer yasağı var ok cezamızı aldık..Ama deprem nedeniyle transfer sezonu olmadığı halde herkese transfer hakkı verdin herkes 1 yabancı fazla oynadı . Beni neden 2.kez cezalandırıyorsun bana da ve r o hakkı