RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba
Amatör hariç her düşüşü görmeyi nasip ettin bize Giresunspor.Umarım amatöre düşüşü de hiçbir zaman görmeyiz.40 puan az bir puan değil.Böylesi bir puan ile düştük.Rakiplerimize yenilmememiz gerekiyordu maalesef başaramadık.
Sonuçlardan sonra geriye bakıp konuşmak kolay.Düğümü çözebilecek hadise Keleş'in başkan ile birlikte takımı bırakması olacakmış gibi duruyor.Geç kalmışız.Paralarını alamayan futbolcuların takımı sabote etmesi de ayrı bir hüzün.Keleş belkide bu futbolcuları toplayabilecek insandı diye düşünebiliriz ama baktığımızda o da oynatamıyordu bunları.
Sezonun başlarına dönecek olursak belirtmiştik bu takımın çok çok yetersiz olduğunu.Paraşütsüz dedik bir şekil tutunarak düştük ligden.Blackahmet ve tayfası baş sorumludur.Giresunspor bu insanların yüzünden kapanma tehlikesi ile karşı karşıyadır.Onlar ise servetlerine servet kattılar ve hiçkimse hesabını soramıyor.Bu şahsiyetsizleri savunacak kim varsa hepsiyle tartışmaya hazırım.
Bu şehrin Giresunspor adındaki futbol takımından başka hiçbir şeyi yok ve bu takıma sahip çıkamıyoruz.Şunu da belirtmek isterim ki asalak yaşantısı olan bir kulüp Giresunspor.Geliri yok hayatta kalmaya çalışıyor.Hoş zaten fişide çekildi.Yaşamaz artık.Kendimi bildim bileli hep birilerine muhtaç.O verecek bu verecek.Gelende yeme, cebini doldurma peşinde.Böyle de bir değerli kısmı var kulübün.Kulübün içerisinde değilim ancak mevcut gelirlerin yetebileceğini düşünüyorum.Ah şu yiyiciler olmasa.
Bir kere şu oynasaydınız da kazansaydınız lafına çok gıcık oluyorum.Yav oynayıp kazansaydım zaten sana ihtiyacım olmaz, düşme korkusu yaşamazdım.Trabzon'lular ve sevicileri diyorya bizim maça gelene kadar neredeydiniz diye yav zaten gücüm olsa, iyi oynasam senin maça gelene kadar kendimi garantiye almıştım bile.Sizden yardım beklemektense şeyimizi kesip yemek daha iyiydi.Nitekimde öyle oldu.Bütün rakiplerimize yatmışsınız bize gelince 5-6'yı arıyorsunuz.Bir sonraki maç ise A2 ile çıkmışsın.Bugün küme düşüşümüze en çok sevinen iki tane takım var.Birincisi FB'liler ikincisi Samsun'lular.Bakın FB'liler diyorum.Adamlardan bu halimiz ile 4 puan aldık.Hani çok gıcık oluyorsunuz ya Fener'e, ey Trabzon'lular ve sevicileri ananızı s...n bundan sonra o Fenerbahçe her alanda.Şampiyonluğu dürbünün kıçı ile görürsünüz bundan sonra.Bu arada 2010-2011 şampiyonu da Fenerbahçe'dir.Rezil herifler.Bana burada renklileri övdürüyorsunuz.Nasıl 1-1 berabere kaldık ama sizinle kendi sahanızda.Şampiyonluğa giderken hiç beklemiyordunuz değil mi ?
Biz bir avuç Giresunspor'lulara koymaz.Hiçbir şekilde.3.Ligde de buradaydık süper ligdede.Şimdi tek hedefimiz olacak o da kulübü yaşatmak.Bu kulübü sömürenin, yiyen içenin ABV. Koca yalanından tut Blackahmeti'ne kadar.Hepinizin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|