22-06-2023, 11:03,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
Threads: 4
|
|
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
(21-06-2023, 17:01)semiko Wrote: ya abi yöneticilere bak hemen kaçışıyorlar. sen bu adamlara güvenip yanına alıyorsun .
hangi başkan müdür yetkili ne skmse başa geldiğinde herşeyi değiştirir . neden kendi hakim olamadığı şeyi istemez. sen hakan keleş gölgesinde kaldın. bak ben hakan keleş bu takımda 5-10 yıl kalsın derdim ama başkan gidince olay saboteye döndü .
gördüğün an gönderecen. bu kadar basit Keleşin gölgesinde kalması inanılır gibi değil gerçekten. Birde 15 yıldır bizzat bu klübün içindeyim diyorsun. Ben ise klübün içinde falan değil sade bir vatandaş ve sade bir taraftarım. Ve 15 yıldır klübün içinde olan, her iki Hakan ile aynı dönem yönetimde görev almış biri olarak, benim dışardan gördüğümü görmemiş olması pek akla yatmıyor. 2 hakan arasındaki yakınlık Başkan-TD ilişkisinin çok ötesinde bir durumdu. Hakanın biri gidince diğerinin Truva atı olacağı çok aşikar. İkisiyle birlikte görev yapıp bunu farketmemek için kafanı kuma gömüp takımla hiç alakadar olmadığı anlamı çıkar. Sadece Keleş olayı da değil. Biz bile çoğumuz farkındaydık Blackahmet döneminde bişeyler olduğunun. Sen Onunla yıllarca aynı yönetimde görev aldığın halde bizim tahmin ettiğimiz şeyi bile görememen? Tamam hadi haberin olmayabilir yolsuzluk yaptığından, ama yıllardır tanıdığın adamı tanırsın, çalabilecek potansiyelde bir yapıda olduğunu bilirsin.
|
|
22-06-2023, 15:30,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak
|
Threads: 35
|
|
(22-06-2023, 09:31)turkuaz_0628 Wrote: Sabah gördüm hayrullah veda etmiş ....
Eeee tamam düştük de nahid başkan hafta sonuna piknik mi yapacaz ne zaman elimizde en azından 10 topçu kalacak şekilde ayarlayacağız ...
benim için sürpriz değil
(20-06-2023, 16:22)heyulaanil28 Wrote: Black Ahmet ve tayfası öyle bir enkaz bıraktı ki bu enkaz zor toparlanır şartlar bu iken oyuncu falan kalmaz misal Hayrullah herkes kadroya yazıyor 2 senedir iyi veya kötü 11 de oynadı süper lige kapağı atar en kötü bu ligde bile iddialı takımlara gider haliyle kaleci Ferhatta gider aynı şekil ben Savicevic,Murat Cem gibi adamların kalacağını sanmıyorum onlar lige geldiler bize Sergen gibi adamlar lazımdı şu dönemde onuda bonservisi ile verdiler bu sene bizim çocuklara sarılacağız Erolcanlara falan bu öyle 1 senelik olay gibide değil geliyor gelmekte olan transfer yasakları ama bizi bu duruma sokan haysiyetsizlerden hesap soran yok.
herkes kendini altyapı oyuncularına hazırlasın ben kadrodan elle tutulur kimsenin kalacağını sanmıyorum ciddi derecede enkaz küfe var misal Balde ve Nalepaya bile 150 bin € borç var deniyor şuanki kurla çarpın enkazı görün transfer yasakları bizi bekler bu fırtınaya can dayanmaz içeriden alınan bilgilere istinaden söylüyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
22-06-2023, 16:20,
|
|
Giresun28
Senior Member
|
Threads: 0
|
|
Uzun zamandır en doğru küfürsüz kelimeleri kafamda toplayamadığım için yazamadım buraya. Aslında takımın bu sene düşmesi hepimizin beklediği bir durumdu fakat değremden sonra 2 takımın düşecek olması umutları arttırdı. Eski başkan hakkında herkes yazmış zaten burda şu takımı düşürecek kadroyu kurdu napıp edip. Pyerre olayı anladığım kadarıyla ceza Ekim Kasım gibi gelsede yaz transfer döneminde belliydi bu olaydan başımızın ağrıyacağı yani takımı düşünen adam olayı çözemiyorsada geçen yaz 3 transfer fazla yapardı Umut Nayiri Zekiyi Muhammedi Flavioyu tutardı yada sürekli genç topçu almakla övünüyor madem 5 6 genç fazla transfer etseydinde sağa sola kiralasaydın şimdi elde topçu olurdu en azından daha kimsenin bu saatten sonra çıkıp anlatmasına gerek yok bize destek yoktuda önümüzü kestilerde madem Fener maçından sonra alsaydın kongre kararını Dünya Kupası arası ödeme yapılabilseydi o zaman hiç sıkıntı yaşamazdı bu takım. En büyük pişmanlığımda burda hocayı savunduğum günlere eski başkanı zaten hepimiz biliyorduk yazıyorduk ama hoca beni çok üzdü kendisini hala çok seviyorum önemli işler yaptı ama başkanın kendisi hakkında anlattıkları çok üzücü klubün hesabına temlik koydurmak bir senede 3 kere sözleşme yenilemek haber vermeden bırakmak ben başkana hocayla devam etme olayında kızamıyorum çünkü geldiği zaman böyle bir karar alsa çok çatlak ses çıkacaktı ama İstanbulspor maçına çıkmayabilirdi hocayla bence en büyük hatası bu zaten kopmuştu kafa olarak zorlamaya gerek yoktu.Başkan devam edecekse para bulup kalma ihtimali olan topçuları ikna etmeli Bajic herhalde hala anlaşmadı bir yerle Bajic Savicevic Arias Kuwas Champnessı Mejiayı ikna etse devreye kadar bu Onurcan Erol Farukla bir şekilde 15 puan toplar sonrasına bakılır he kaynak yoksada çıksın açıklasın başkanda bulamadım ya bir çözüm sunsun yada bıraksın hatası vardır ama bu süreçte en az günahı olan insan Nahid başkandır ben elinden geleni yaptığını düşünüyorum eski başkan dönemi twitterda falan normalleştirmeye çalışanlar ağzını açamayanlar hiç suçu başkasına atmaya çalışmasın yok ben çıkardım sen düşürdün falan bunlar boş bahaneler. Artık daha geçmişe odaklanmanın manası yok yapılabilecek tek şey işi mahkeme yoluna taşımak ordanda ben bizim ülkemizde bir sonuç alınacağını düşünmüyorum çünkü önceki yıllardan belli bu kim yaptığının karşılığını çekti. Takımı nasıl yaşatıcaz ona odaklanılmalı Borçların çoğunluğu söylenen gibi topçu borcuysa şu 2 seneyi sıkıntısız atlatabilirsek önümüz açılır yeniden
|
|
23-06-2023, 10:35,
|
|
mvsr
Posting Freak
|
Threads: 80
|
|
Hiç kimse orasını burasını sallamasın.Bu kulüp Blackahmet ve tayfası yüzünden bilinçli olarak soyulmuş, yanlış yönetilmiş, bu nedenle tarih olmuştur.
Kime borcu varsa hepsi tıkır tıkır tahsilatını yapacak.
Futbolcuları bu saatte takımda tutmak çok zor.Önümüzdeki sezon altyapı oyuncularından sivrilen olursa o bile takımda kalmak istemeyecek kendi kariyerini düşünüp transfer yapacaktır.Böyle yani bu işler.Adamlar süper ligde oynamış.Yine bir süper lig takımından teklif gelirse gider.Niye alt ligde oynasın ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
23-06-2023, 17:32,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 164
|
|
(23-06-2023, 10:35)mvsr Wrote: Hiç kimse orasını burasını sallamasın.Bu kulüp Blackahmet ve tayfası yüzünden bilinçli olarak soyulmuş, yanlış yönetilmiş, bu nedenle tarih olmuştur.
Kime borcu varsa hepsi tıkır tıkır tahsilatını yapacak.
Futbolcuları bu saatte takımda tutmak çok zor.Önümüzdeki sezon altyapı oyuncularından sivrilen olursa o bile takımda kalmak istemeyecek kendi kariyerini düşünüp transfer yapacaktır.Böyle yani bu işler.Adamlar süper ligde oynamış.Yine bir süper lig takımından teklif gelirse gider.Niye alt ligde oynasın ?
Umarım yargıda tüm bunlar dökülür ve de suçlu kim ise gerekeni çeker. Ama maddi manevi !
Başkentten !
|
|
23-06-2023, 23:15,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 164
|
|
Bi kaç duyum yazalım görkem hataysporla anlaştı volkan hoca ile fotoları vs. düştü, hayrullah ve bajic büyük olasılıkla Ankaragücü ile el sıkıştı, biz ise meja ve saviçeviç ile anlaşmışız devam edeceklermiş ...
Başkentten !
|
|
24-06-2023, 14:25,
|
|
sy200028
Posting Freak
|
Threads: 5
|
|
Ferhat Karademir eski, basın sözcüsü kongre kararı alınırsa başkanlığa aday olabilirmiş.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
24-06-2023, 17:59,
|
|
mvsr
Posting Freak
|
Threads: 80
|
|
Kayyumu tercih ederim.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-06-2023, 18:19,
|
|
ensonüye
Member
|
Threads: 2
|
|
Canlı yayında tanıtılan yeni sezon formaları
|
|
25-06-2023, 01:44,
|
|
semiko
Posting Freak
|
Threads: 0
|
|
Ya bu nasıl forma "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Bu kadar mı kötü haldeyiz.
|
|
|