2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
13-07-2023, 22:27, (This post was last modified: 13-07-2023, 22:42 by ArmanınPeşinde.)
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
[Image: bd7fe429-486f-4a4e-aeb9-95ae1f0a4878.jpeg]

Transfermarkt'da bulunan oyunculara göre ilk 11 böyle gözüküyor. @semiko kanka optimistliğine hayranım Big Grin

Bu arada kadroyu ben kurdum. Takımda şu an direkt oynayabilecek orijinal kanat oyuncusu yok. O yüzden Çekdar'ı sağa çekip Savi'yi 10 numara koydum. Furkan Kütük de böyle 6'da yerini almış oldu. Sol kanat da aynı şekilde. Orada ya Şahin oynayacak ya Faruk, ya da yine orta sahadan devşirme yapacağız. Çare yok.

Senghor da varmış, onu da unuttum. Kuwas'ı ikna edebilirsen koy uçağa getir sol kanada koy. Aynı şekilde Meija. Kimi getirsen kar şu an.
13-07-2023, 22:44,
Dünya kupasına oyuncu gönderdiğimiz için 153 bin dolar para gelmiş... Oyuncu aziz behich sanırım !

Dün gece konuşan yönetici bana göre haklı açıklar yaptı hatta bazı isimlere alenen demesede abi siz taraftarsınız her olayın içerisinde olamazsınız bazı yerler yatak odamız diyerek kibarca Giresunspordaki her olayda irili ufaklı her olayda burnunu sokan içerden bilgi aldım diyenlere lafını koydu ama gel gör ki anlayana ....

Başkan adayı için gel samiyetine inanalım stad ismini takım sponsorluk ismini al ver 3-4 milyon bizde inanalım bi giriş yap ki görelim ona göre takımı sana bırakalım ya da ortak hareket edelim dedi bu da mantıklı neymiş ocakta bakacakmış alacakmış ya bi hassssssss....... derler adama ....

Yine en tartışılan yakışmadık dedi lige o da doğru neremiz doğruydu hala boktan kurtulamadık soruyorum son 10 yılda rahat "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapa yapa hangi sene geçti hadi onu bırak kaç maç keyfe keder geçti hep kaos hep entrika ....

Giresunda olayların içinde olmaması gereken yığınla adam var, o kadar şaşkınım ki adam Giresunda hademeden tut en üst mülki amir ile muhatap her kapının arkasında ya kendi ya da içeriden bilgi aldım diyebileceği biri var bu ne abi sen kimsin dur bi yerde, tribün 250 kişi ona kafa yor !
Başkentten !
14-07-2023, 00:19,
(13-07-2023, 22:44)turkuaz_0628 Wrote: Dünya kupasına oyuncu gönderdiğimiz için 153 bin dolar para gelmiş... Oyuncu aziz behich sanırım !

Dün gece konuşan yönetici bana göre haklı açıklar yaptı hatta bazı isimlere alenen demesede abi siz taraftarsınız her olayın içerisinde olamazsınız bazı yerler yatak odamız diyerek kibarca Giresunspordaki her olayda irili ufaklı her olayda burnunu sokan içerden bilgi aldım diyenlere lafını koydu ama gel gör ki anlayana ....

Başkan adayı için gel samiyetine inanalım stad ismini takım sponsorluk ismini al ver 3-4 milyon bizde inanalım bi giriş yap ki görelim ona göre takımı sana bırakalım ya da ortak hareket edelim dedi bu da mantıklı neymiş ocakta bakacakmış alacakmış ya bi hassssssss....... derler adama ....

Yine en tartışılan yakışmadık dedi lige o da doğru neremiz doğruydu hala boktan kurtulamadık soruyorum son 10 yılda rahat "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapa yapa hangi sene geçti hadi onu bırak kaç maç keyfe keder geçti hep kaos hep entrika ....

Giresunda olayların içinde olmaması gereken yığınla adam var, o kadar şaşkınım ki adam Giresunda hademeden tut en üst mülki amir ile muhatap her kapının arkasında ya kendi ya da içeriden bilgi aldım diyebileceği biri var bu ne abi sen kimsin dur bi yerde, tribün 250 kişi ona kafa yor !

Bağımsız bir cümle olarak bakınca, evet.. "klübümüzün yatak odası" cümlesi çok doğru. Elbette her vatandaşın direkt olarak bilmemesi gereken şeyler olmalı tabiki. Ama yöneticinin dün bu cümleyi kullandığı yer çok alakasızdı. Kaçamak yanıt olarak geçti. Recep kalıcı gelir kaynağı olarak örnek verdi, okadar inşaat şirketi var milyonlar kazanıyorlar dedi, bir daire olsun Giresunspora verseler ciddi bir rakam tutar. (olur olmaz ayrı mesele, şuanki anlatmak istediğim şey o değil). Sayın yöneticimizde kendisi de inşaat işleri yaptığı için şiddetle karşı çıktı tabi.. Hatta bir adım daha ileri gidip, böyle bir şeyin hukuki olarakta mümkün olamayacağını iddia etti. Recep'te bu örneği Nahid başkanın da dile getirdiğini, öyleyse başkanın da hukuki olarak yanlış konuştuğunu, hukuki konulardan bilgisi yok mu yani gibi soruyla karşılık verince... Vay efendim yatak odamız muhabbetlerine girip, bir nevi kaçak güreşti. 

Lige yakışma konusuna gelince.. Şehir olarak Süper ligdeki birçok klüpten daha çok yakıştık, tabi vizyonsuz yöneticileri saymazsak. Saydığın örneklerin hepsi vizyonsuz ve hırsız yönetim sorunları. Onda zaten hemfikiriz. İstanbulspor çok mu yakıştı mesela? hayır. Ama onlarda potansiyelini sonuna kadar kullanmaya çalışan, süper lige çıkmışken düşmemek için mücadele eden bir yönetim var, bizde ise biz bu lige yakışmıyoruz diyen yönetici. 

Bana göre tek doğrusu güya geleceğini iddia eden yönetime söyledikleri. Yalnız onda da diğer bir yönetici arkadaşıyla çelişmesi ayrı bir sorun.
14-07-2023, 03:11,
Süper Lige yakışmadık laflarını kesinlikle kabul etmiyorum.Bizi bu hale sokan Blackahmet ve tayfasının yaptığı hırsızlıklardır.Çok net.Yöneticinin sarf etmiş olduğu sözler bu şehrin ne kadar sığ ve vizyonsuz olduğunun kanıtıdır.Ben bu takım adına beklentilerimden vazgeçeli çok oldu.Kafam rahat.Her zaman yazarım, kimsenin s.kinde değil Giresunspor kulübü.Geçin o işleri.Arma sevdası sana bana var.Gelen yemiş gelen yemiş.Bu düzen devam ettiği sürecede senin benim başım ağrır diğerleri banka hesaplarının rahatlığı ile girer yatağına.
Koca Yalan'dan tutun Blacahmet'e kadar hepsi el açsın gök yüzüne ve Ünyespor'a dua etsinler.Hatta bu yakışmadık diyen yöneticide.

Renktaşlar kendinizi kandırmayın.Bu ligde Eskişehir, Altınordu, Bursaspor, Karşıyaka ne bileyim Kocaelispor tutunamadı gençleri ile biz mi tutunacağız ? Borçlar ödenmediği sürece ki sorumlu olanları Allah bilsin bilsin yapsın, Giresunspor için dağılma dönemine girilmiştir.3. ligde durabilirsek öpüp başınıza koyun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-07-2023, 10:03,
Kadir seven bonservisle Portekiz 2. Lige gidebilirmis
14-07-2023, 10:44,
(14-07-2023, 10:03)kral1234 Wrote: Kadir seven bonservisle Portekiz 2. Lige gidebilirmis

Hadi inşallah kadir seven denen vatandaş son maçta yaptıkları ile aidiyet hissetmediği ortadadır. Gidebilir maliyeti yeterince yüksek yolu açık olsun ...
Başkentten !
14-07-2023, 23:30, (This post was last modified: 14-07-2023, 23:35 by turkuaz_0628.)
Evet Rizeye sorti yapan onurcan takımdan ayrılmak istiyormuş Smile şaşırdıkmı gemiyi ilk fareler terkedermiş sana da güle güle ferhat senden daha Giresun ve de Giresunsporlu ! hem maliyet açısından da kafi .... Alper, meja, takıma kazandırılmaya çalışılıyormuş...

KADİR SEVEN OLAYI İSE ŞU ŞEKİLDE;
Hoffenheim, Giresunspor forması giyen 20 yaşındaki stoper Kadir Seven'i kadrosuna katıyor.

Hoffenheim'ın avukatları, şu an Türkiye'de.

Kadir, transferi gerçekleştikten sonra ilk yılında Hoffenheim'ın pilot takımı Portekiz 2. Lig ekibi Academico de Viseu'ya kiralanacak.

Dillendirilen rakam 3 milyon euro ...
Başkentten !
15-07-2023, 11:01, (This post was last modified: 15-07-2023, 11:05 by kerasus.)
(13-07-2023, 20:42)kerasus Wrote: Bence Onurcan artık duygusal olarak kırılma noktası oldu 4 yediğimiz Başak maçı. Eski motivasyonuna ve dolayısıyla eski formuna kavuşacağını sanmıyorum bu forma ile. Ferhat ise tam da şehir ile taraftar ile bütünleşmiş iken zaten yollanması hata idi. 

Ve Onurcan ayrılmak istediğini söylemiş İlginçtir Ferhat'ın geri dönme haberlerinden önce bir sıkıntısı yoktu hiiç ayrılmak istediği yoktu nedense. İşte bu çok açıkça artniyettir. Tabi beyefendi yine kalede alternatifsiz olarak istediği gibi takılacaktı. İsterse gol yer canı isterse kurtarış yağar arada bir, sıkıysa kes kesebiliyorsan. Ama Ferhat dönünce iş sıkıya bindi artık alternatifsiz değil. Hiçbir zaman eskisi gibi yüreğini ortaya koymayacağı için hep yedek kalacağını biliyor.
15-07-2023, 13:32,
(14-07-2023, 23:30)turkuaz_0628 Wrote: Evet Rizeye sorti yapan onurcan takımdan ayrılmak istiyormuş Smile şaşırdıkmı gemiyi ilk fareler terkedermiş sana da güle güle ferhat senden daha Giresun ve de Giresunsporlu ! hem maliyet açısından da kafi .... Alper, meja, takıma kazandırılmaya çalışılıyormuş...

KADİR SEVEN OLAYI İSE ŞU ŞEKİLDE;
Hoffenheim, Giresunspor forması giyen 20 yaşındaki stoper Kadir Seven'i kadrosuna katıyor.

Hoffenheim'ın avukatları, şu an Türkiye'de.

Kadir, transferi gerçekleştikten sonra ilk yılında Hoffenheim'ın pilot takımı Portekiz 2. Lig ekibi Academico de Viseu'ya kiralanacak.

Dillendirilen rakam 3 milyon euro ...

Yaklaşık 90 milyon yapar güzel para
Derelili çotanak
15-07-2023, 19:22,
Lazlarda gerçekten kafa çalışmıyor Smile
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)