2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
29-01-2024, 17:28,
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Tahtanın açılması şu yüzden gerekli sene sonuda 130 milyona kadar borç eklenicek bunla birlikte 250 milyon olucak tahta borcu onu asla odeyemeyiz tahtayı açıp 1.5 yıllık planla düşüşü kesmek lazım
Benim rahatsız olduğum konuda geçen sene eski başkan bıraktığında kulubu asla kayyuma biraktirmayiz gerekirse biz liste veririz diyenler şimdi yönetim istifa etsin kayyuma kalsın son 1 seje mali tablo incelensin diye twitterda gündem yaratıyor bu kulubun bu duruma düşmesinde son 1 sene mi problem mesela şimdi ki yonetim zaten basarisiz ama sene basi kongrede niye aday olmadiniz amaç kulubu kayyuma biraktirip dava sürecini mi uzatmak mesela
29-01-2024, 17:42,
Tahtanın açılıp gelecek sene 2. Ligde kalacak kadroyu (en az 3 yıllık imza) kurmak lazım. Şu an 10'a açacağın tahta sene sonu 20'ye açılacak. O yüzden ya tahtayı açıp kadro kur ya da bekle bizi etbaşooo
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
29-01-2024, 22:06,
chotanax Wrote:Tahtanın açılıp gelecek sene 2. Ligde kalacak kadroyu (en az 3 yıllık imza) kurmak lazım. Şu an 10'a açacağın tahta sene sonu 20'ye açılacak. O yüzden ya tahtayı açıp kadro kur ya da bekle bizi etbaşooo

Ben hiçbir şekilde tahta açılsa da 2. ligde de kalabileceğimizi düşünmüyorum. Hadi açtın tahtayı, attın 3 senelik imzaları, tahta tekrar kapandı başladın mücadeleye. O topçuların maaşlarını ödeyip takımda kalabilmesini sağlayabilecek misin? 

En iyimser seçeneği düşünsek; tahtayı açtın, transfer yaptın, mucizevi bir şekilde bu sene ligde de kaldın. Önümüzdeki sene ödeyebilecek misin borçları? Bu devre arasında aldığın topçuları tutabilecek misin onların maaşını ödeyerek?

Beyler, bitti. Son çırpınışlar bunlar. Parası olan biri gelip borcu sıfırlamadığı sürece...

...bitti.
30-01-2024, 15:25,
kerasus Wrote:
semiko Wrote:ulan başkan o nası haller ya .
kolundaki çotanak dövmesi de dikkatimi çekmedi değil Smile
ya başkan için verdiğini toparlamaya çalışıyorlar diyorlar.
bişey diyemiyorum ama tahtanında şimdiye kadar açılması lazımdı .

şimdi açsan 15 tane boşta olan topçuyu alsan alışana kadar 2 maç geçer .
zaten geriye 14 maç kalmış 10 maçta kesin 3 puan alman lazım falan filan .
en azından bir sonraki seneyi harcamayalım .
Şahsi fikrim, evet artık su yüzüne çıkmaya başladı gibi bu iddialar. Eğer gerçekten öyle bişey yaparsa Giresunspor'a tarihin en büyük ihanetini yapmış olur. Zira zaten insanlar klübe yardım etmek konusunda bukadar geri dururken, Sen özel yardım gecesi düzenleyip, bağışlanan parayı kendine alırsan bundan sonra tek kuruş vermez kimse. 

Transfer tahtası açmanın hiçbir anlamı yok. Bu sene için zaten çoktan geçti artık. Gelecek sezon için desen, bunun için başında idealleri olan bu klüple birşeyler hedefleyen bir hocan olması lazım. Mesela gerçek bir Giresunspor taraftarı Mehmet Birinci gibi. Aaa O da ne? Sahi, Bizim zaten öyle bir hocamız vardı ama yönetim yolladı onu değil mi.. Yerine kimi getirdi? Geldiğinden beri hala Giresunspor ile hiçbir bağ kurmamış, her açıklamasında ayrı bir ta...ak geçen birini. İlk geldiğinde transfere bile gerek olmayabilir bu taökım bu haliyle de ligde kalabilir diyen adam henüz gol bile bulamadı. 20 senedir 3. lig dahil böyle rezil bir adam hatırlamıyorum gerçekten. Seneye bu adamın eline süper lig ayarında topçular ver, 2. ligde bile tutamaz. Öyle rezil bir hoca. Doayısıyla bunu getirerek yönetim zaten bu seneyi değil, geleceği de tamamen gözden çıkarmış. Takım adına hiçbir hedefi yok. Hem bırakmıyor hem yönetmiyor da. Belli ki paramı kurtarıp gideyim derdinde.

serhat güller'in neden geldiğini hiç anlamıyorum. başkanın arkasında duralım destek verelim de abi hiç bir olumlu hareket yok ki. 
kaplan ne yaptı . neden gönderdin. 
birinci ne yaptı neden gönderdin . 
anlamak çok zor
30-01-2024, 20:30, (This post was last modified: 30-01-2024, 20:53 by kerasus.)
semiko Wrote:300lük beylerbeyi rakı şişesiyle şov yapıyor sanırım yazın başkan şortla takılıyor gece mekanda. yanındaki arkadaşla beraber tişörtleri çıkarmışlar

Bugün bir arkadaş gösterdi. Şu videodan vurmaya çalışmak net artniyettir. Video özelinde Giresunspor ile uzaktan yakından alakası olmayan bir ortam. Ne zaman çekildiği de belli değil. Giresunspor başkanı da olsa öncesinde olsun halen olsun insanların elbette bir özel hayatı, kendine özel ortamları var tabiki. Görüntüleri kimin sızdırdığını bilmem ama kime yakın olduğu ve amacı belli. Başkanın sadece ama sadece bir tane bile olumlu icraatini sayamam. O derece belkide tarihin en başarısız başkanlık dönemidir. Ama şunlara inat kalsın diyorum ula. Bunlar yiyeceğine kendisi yesin bari. Zaten hiçbir şekilde kurtulma ihtimali yok artık.

Giresun28 Wrote:Tahtanın açılması şu yüzden gerekli sene sonuda 130 milyona kadar borç eklenicek bunla birlikte 250 milyon olucak tahta borcu onu asla odeyemeyiz tahtayı açıp 1.5 yıllık planla düşüşü kesmek lazım

O açıdan bende düşündüm. Hatta transfer yapmayalım sadece tahtayı açalım diyordum. Yda transfer yapacaksak sadece 2.ligden birkaç potansiyel getirip geecek sene için hazırlık kampı gibi bu seneden kaynaşsın gelecek senenin kadrosu diyordum. Ama bunlar tamamen senin benim yani birkaç iyi niyetli taraftarın safça düşünceleri. Biz hala saf saf bu takım nasıl kurtulur diye mucize hesapları yapmaya çalışıyoruz ama yönetimde öyle bir düşünce yok malesef. Ne borcu eritmek üzerine, ne düşüşü sonlandırmak adına hiçbir plan yok. Artık kendimizi alıştırmakta fayda var bence. 

semiko Wrote:serhat güller'in neden geldiğini hiç anlamıyorum. başkanın arkasında duralım destek verelim de abi hiç bir olumlu hareket yok ki. 
kaplan ne yaptı . neden gönderdin. 
birinci ne yaptı neden gönderdin . 
anlamak çok zor

Kaplan lige fena başlamadı aslında. Hatta gitgide artan bir performans vardı. Hatta şu şu oyuncular nasıl olurda geçen sene süper ligden zaten düşecekken hiç forma giymemiş diye Hakan Keleşe sallıyorduk. Şimdi geldiğimiz noktada ise aynı oyuncularla gelecek sene 2.ligde dahi kalma ihtimalimiz yok. Her biri halı sahaya bile çağırmazsınız. Yani Manisa maçından itibaren giderek düşen bir oyun vardı Kaplan zamanı. Üzerine hocanın saçma sapan, hiçbir sorumluluk kabul etmeyen takımı baştan savma açıklamaları üzerine.. Dedik ki Kaplan'ın miladı dolmuş bu takımda kan değişikliği iyi gelir. Ki bence mükemmel bir tercih ile olabilecek en doğru kararı veril Birinci'yi getirdik. O da daha 3 günde takıma dokunduğu belli oldu, 2 maçta 4 puan topladı. O 2 maça şuan çıksan tarihi fark yersin ikisinde de. Ama nolduysa takım yine düşmeye başladı. Erzurumu yenen takımın Tuzla karşısında bukadar ezik oynamasının hiçbir mantıklı açıklaması yok. Zaten sonraki maçı da kaybedince hocanın içtenlikle ağlaması çok şey açıklıyordu. ardı ardına gelen yenilgi serisi ile artık Sorunun artık hocalık bişey olmadığı tamamen anlaşılmıştı ki yönetim o muhteşem hamleyi yaptı. Birinci gitti Güller geldi. Başkan çıksın şu değişikliğe dair tek bir mantıklı sebep söylesin, babama İstanbuldaki evimizi sattırıp klübe bağışlamayan adam değil. Bak yapamayacağım bir şey söylüyorum, ama başkanın mantıklı açıklama yapabilmesi benim söylediğimden çok daha imkansız. Çevresine sorsan kendisi de sebebini bilmediğine eminim. Yani takımı okadar gözden çıkarmış ki artık. Birinci dönemi Alah bilir maçları bile izlemiyordu. Klasik takım yeniliyor hoca değiştirelim diye rast gele bir hamle.
04-02-2024, 22:13,
yirmisekiz Wrote:Bir espirisi yok kazanamadıktan sonra ki maç kazanmamız mümkün değil.

Zaten bir ümidim yok ama su sahtekar ardaya canere taş koyduk ya valllahi çıldırdım
Derelili çotanak
04-02-2024, 22:35,
Tahta açılıyor, 5 yabancı olmak üzere 13 futbolcu ile imzalıyormuşuz. Bu sene düştük arkadaş, 5 yabancı alıp mucizenin mucizesi peşine kosacaginiza 3 yıllık imzalayıp 13 yerli alın da en azından ikinci ligden düşmeyelim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
04-02-2024, 22:37,
4-5 beklerken puan almak güzel oldu. Özellikle Caner gibi bir karaktere karşı. Şu maçta bile ettiği küfürün haddi hesabı yok. Hele son dakikada olmayan kornerden gidiyorduk az kalsın.

Tahta açılabilir deniyor. Bilmiyorum ama öyle bir şey olursa yabancı topçu getirene kadar, onlara verilecek para ile yerli almaya devam etmek lazım. Önümüzdeki sene, o kurulacak takıma para ödenirse ligde kalırız belki. Alt lig cadı kazanı zaten. Oradan dahi çıkmak çok zor. Iğdırlar falan inanılmaz para döküyor. Hekimoğlu yıllarca döktü çıkamadı vs vs.
04-02-2024, 23:30, (This post was last modified: 04-02-2024, 23:35 by kral1234.)
chotanax Wrote:Tahta açılıyor, 5 yabancı olmak üzere 13 futbolcu ile imzalıyormuşuz. Bu sene düştük arkadaş, 5 yabancı alıp mucizenin mucizesi peşine kosacaginiza 3 yıllık imzalayıp 13 yerli alın da en azından ikinci ligden düşmeyelim.

Gelenlerden birisi Hüso Big Grin Bi tanesi Balde
04-02-2024, 23:32,
8 yerli 5 yabanci alana kadar bencede en mantıklısı 13 yerli almak şu kadrodanda Erkan ve 7 topcu daha belirleyip seneyenin 21 kisilik kadrosunu olusturmai lazim alt ligde tahtayi açamayacaksan yine yabanci getirmenin mantigi yok çünkü isimuz zor 4 maç once acmamiz lazimdi tahtayi 13 maç 42 puan 30 32 almamiz lazim cok zor

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)