2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
13-02-2024, 18:14, (This post was last modified: 13-02-2024, 21:45 by sy200028.)
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
heyulaanil28 Wrote:
123456 Wrote:Bunlarda gazeteci işte. Ne haber değeri var özel ortamda çekilmiş görüntünün. Görüntünün içeriği doğru yanlış ki herkes hemfikir aptalca bir görüntü. Ama şunu haber diye etkileşim almak için afiş ediyorlar tıklanma için. Bu dijital haber kaynaklarında cidden 0 etik var. 

Başkanın yakın çevresinden bence bilerek sızmış bir görüntü. Hoş değil. Hiçbir açıdan.

Nahidin özel hayatı benide ilgilendirmez yesin içsin kimine ama benim buradan anladığım Giresunspor düşmüş kalkmış umurlarında değil boşu boşuna gece falan düzenlemeyin ki düzenlesen ne olur asgari ücret olmuş 17 bin TL iş adamı altında telefonla bağlanıp 20 bin TL sadaka verirken gururlanan kendini bir pok sanan tipler var yemeyin bizi o zaman Giresunspor düşmüş falan kimsenin umurunda değil.

Bu görüntüler üç yıl öncesine ait Giresunsporun üç yıl önce süper lige çıktığı kutlama görüntülerinden birisi hatta bu tarz eglenceler başkanla yakın arkadaşları arasında her hafta yapılan bir rutin. Kare hep aynıdır degişmez.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
13-02-2024, 21:13,
Başkanı eleştirecek hatta tabiri caizse gömecek onlarca madde sayabilirim, ama bu video asla o maddeler arasında yer almaz bile. Videonun hangi tarihte ve kim tarafından çekildiği belli olmasa da yeni olmadığı besbelli. Ayrıca kimin çektiğinden ziyade, kimin dolaşıma soktuğu önemli. O da anlaşılıyor, Zira zamanlama baya bir manidar.
13-02-2024, 21:42,
kerasus Wrote:Başkanı eleştirecek hatta tabiri caizse gömecek onlarca madde sayabilirim, ama bu video asla o maddeler arasında yer almaz bile. Videonun hangi tarihte ve kim tarafından çekildiği belli olmasa da yeni olmadığı besbelli. Ayrıca kimin çektiğinden ziyade, kimin dolaşıma soktuğu önemli. O da anlaşılıyor, Zira zamanlama baya bir manidar.

Kendisi açıklama yaptı zaten bu kasetle tehdit edilip davayı çekmem istendi diyor. Ayrıca Giresunspor için toplanan paranın bu tür eglencelerde yenildiği intibası oluşturularak itibarsızlaştırma yapıldığını belirtti. Son yorumlarımın tamamında başkanı en çok eleştiren biri olarak şık olmamış başkanı gömelim derken Giresunspor milletin komedisi oldu. Zira yukarıdaki iddaların doğruluk payı varmıdır bence vardır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
21-02-2024, 19:10,
Yüz verirsen Ayıya , gelir sıçar halıya

Aklıma nerden geldiyse artık böyle bir söz vardı değil mi.. 

Neyse, konuya dönelim.. Serhat efendi hafta sonu bir demecine rastladım. İlk 11 kurmakta bile zorlanıyorum falan. E hayırdır birader hani bu takım transfer yapmasa bile ligde kalabilecek potansiyeli vardı? Bu hafta noldu o geniş ve kaliteli kadro? Yıldız oyuncular milli takıma falan mı gitti yada hepsi birden kart cezalısı mı? Yav insan şu açıklamayı yapmaya hiç mi utanmaz? İlk geldiğinde söyledikleri doğruysa bu yaptığı açıklama ise kendine hakaret oluyor. Gayet yeterli bir kadro var ve sen onu bile kullanamayıp averaj takımı olmuş kadro bile kuramıyorsun. 

Birde gerçeklere dönelim.. La senin bu takımı eleştirecek çapın var mı acaba bir baksana aynaya.. Bu takımda para ve iyi bir kadro olsa senin burada ne işin var? Senin o çap ile kariyerinde görebileceğin max. seviye burası zaten. Gelebileceği en mükemmel takıma gelmiş hala utanmadan eleştiriyor. 3. lig hocasını her ne sebeple olursa olsun 1. lige getirirsen böyle havaya girer işte.
21-02-2024, 22:37,
Şimdi asıl sorulması gereken soru :
"Bu takım mevcut imkanlar ile profesyonel liglerde tutunabilir mi?"
GİRESUNLUYUZ ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ, VASİYETİMİZ OLSUN YEŞİL BEYAZ MEZAR TAŞIMIZ
06-03-2024, 17:00,
maç başlıkları o kadar boş ki. kimsenin birşey yazacak durumu yok bile.
bu başlık üzerinden ilerleyelim bir süre.
herkes dilediği gibi yazsın.
üzülüyorum cidden üzülüyorum .
arada açıp golleri falan izliyorum maç hikayeleri vs.
fifa da alıp kariyer yapıyorum . ulan hayata bak be adam gibi de sevinemedik pandemi girdi :/
08-03-2024, 17:44,
Başkan basın toplantısında en büyük hatam Keleşi gelir gelmez yollamamak oldu diyor. Yani şunu duyunca çıldırmamak elde değil. Yahu başkan etme eyleme, benim gördüğümü senin görememiş olmanın mantıklı bir izahı yok. Klüpte yönetici olun malzemeci olsun tek bir tanıdığım yok içeriden bilgi alayım diyecek. Hocayı olsun yöneticileri, başkanları vs sadece basına yansıyan haliyle tanırım. O zaman çok söyledim Hakanlar arasındaki ilişki sadece başkan-TD ilişkisinden ibaret değil. Biri gittiği an diğerini hemen yollaman azım dedim hep. Benim dışardan bakarak farkettiğim bir gerçeği, 20 senedir klübün içindeyim diyen birinin görmemesi asla normal değil. Hadi o an görmedin tamam anladık diyelim. Yahu Başak maçından sonra taraftar zoruyla istifa etti onu bile kabul etmedin, bir yalvarmadığın kaldı bizi bırakma diye. Bana kalsa adaşı gittiği günden beri takımı sabote ediyordu düşürmek için ama hadi biz iyi niyeti düşünüp takım için gecesini gündüzüne kattığını varsayalım. Yahu öyle bile olsa Başak maçında ipler tamamen koptu. O saatten sonra sezonun kader maçına o hocayla çıkmakta ısrar etmişsin. Aradan aylar geçmişte daha yeni farketmişsin şimdi hiç boşuna günah çıkarma yok en büyük hatamdı bilmemne diye. Güya kendi hatalarını da yok saymıyor itiraf ediyor. Eğer bir itirafta bulunacaksan bukadar ayan beyan ortada olan kirli ilişkileri nasıl göremedin onu anlat bizlere. her iki hakanı yakından tanıyan biri olarak aralarındaki ilikiyi farkedemediysen, hiç kusura bakma sen o dönemler değil yönetici olmak klübü TV den dahi takip etmiyormuşsun demektir.
11-03-2024, 21:57,
Son zamanlar da bişey dikkatimi çekti. Twitter da artık çok bilinen bazı satılık kalemler analiz işini baya azalttı bu sıralar. Ya da benim önüme düşmüyor bilemedim. Onların yerine ise daha önceleri efendi, seviyeli hatta çok objektif gibi takılan biri son zamanlarda fanatizmin dibine vurdu resmen. Aralarında sessiz sedasız bir bayrak değişimi yaşanmış gibi sanki. En fanatik Karaahmetçiler bile sessizliğini korurken, objektif takılan adam tüm hırsızlıkların ayyuka çıktığı zamanda hepsinden daha Karaahmetçi oldu çıktı. İlginç.
16-03-2024, 09:00,
bu işin sonu nereye çıkacak bilmiyorum . ulan sevdiğimiz bir takım vardı anasını bellediler. ordan oraya deplasman yaparız diyorduk heves bırakmadılar.
oğlum olacak store bakayım dedim hiç bişey yok aradım telefon kullanılmıyor mail attım dönüş yok . çocuğu erkenden havaya sokalım dedik ona bile izin yok :/
29-03-2024, 08:24,
arkadaşlar idmana da çıkmamış. hayırlısı olsun artık. ne oluyorsa olsun da . kurtulalım artık bu azaptan

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)